1.اینقدر زود بردمت که حتی هادی و هارد نه به من و نه به تو حمله کردن
خوب اگه اونجوری باشه من خودم چند بار بردمت
ولی سیو نکردم ریپلی و
شما تو این بازی نگفتی no replay
1.اینقدر زود بردمت که حتی هادی و هارد نه به من و نه به تو حمله کردن
خوب اگه اونجوری باشه من خودم چند بار بردمت
ولی سیو نکردم ریپلی و
شما تو این بازی نگفتی no replay
اینا که همش مال قدیم هست اول که اومدم
اینا مال عصر علیزشاه هست جمش کن برو
بعدشم از جمله هات معلومه که داری حرص میخوری
1. معنی no replay چیه چرا باید ریپلی نزارم
در حالی که قبلا بهت گفتم ریپلی منو نزار تو گذاشتی
2.خوب دیگه معلومه چشم بچه همه رو بچه میبینه
ببین من فقط کاری رو کردم که تو کردی![]()
اووووووووووووووووووووو چه دعوایی راه انداختین.مثل من متواضع باشین.ریپلی میزارم که توش باختم.اصلا هم مهم نیست.تازه علی یادت نره که همین هانیبال بهت بازی یاد داد.همچنین به من.
هانیبال خواستی ریپلی بازیت با من رو بزار.
بهتره تویه اون سایت آپلود نکنی چون دانلود کردن ازش مشکله.از mediafire.com استفاده کنی بهتره
1.دعوا با توجه به جمله ها اون راه انداخت منم کاری نکردم فقط کاری کردم که خودش کرد
2. هنیبال اول اول ها فقط یک چیز یاد داد اونم سرباز چین بود که سوار هلیکوپتر میشن فقط همین چیزی دیگه ای یاد نمیداد
تو ادمي من به ادم هاي خوب كاري ندارم...
ما قبل همه ي بازي ها گفتيم كه ريپلي نداريم دوما حالا اگه خيلي احساس ميكني شاخي بيا 3 مچ ميزنيم
2=من به هادي گفتم كه من اير فورس هستم و نميخوام با هاموي كار كنم و ميخوام هواپيما بسازم تا وقتي من هواپيما ميسازم تو كاورم كن بعد ساخت هواپيما كل ميدان جنگ رو ميگيرم اونم انگار نه انگار اگه احساس ميكني باز ميتوني ببري همين اير فورس با چين تانك باهات ميزنم
بعدشم تو كي منو بردي سيو نكردي؟ (بهتره خالي نبندي چون تابلو ميشه
من از دست تو حرص نميخورم عزيزم
دوما اينايي كه گزاشتم واسه همين ديروز هست اقاي shr
خيلي خنگي من وقتي ميخواستيم 3 مچ بزنيم مگه نگفتيم ريپلي داريم؟ تو هم قبول كردي حالا كه باختي ميگي نداريم حالا خودت ميبردي الان ريپليش تو سايت رسمي جنرالز پيدا ميشد
بله پس روح بنده همين راش تانك و راش سرباز و .... رو يادتون داد؟(نكنه يادت رفته اخه از خنگ ها بعيد نيست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)