تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 122 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1217

نام تاپيک: ▓ Microsoft PowerPoint سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک پروژه دارم که باید در آن با استفاده از یک Text Box اطلاعاتی را از کاربر که در حال دیدن اسلاید است بگیرم و اگر این اطلاعات درست بود به مرحله بعد برود . فکر می کنم باید از کد نویسی در برنامه ویژال بیسیک موجود در آفیس استفاده کنم . لطفاً اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره منو راهنمایی کنه . ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک پروژه دارم که باید در آن با استفاده از یک Text Box اطلاعاتی را از کاربر که در حال دیدن اسلاید است بگیرم و اگر این اطلاعات درست بود به مرحله بعد برود . فکر می کنم باید از کد نویسی در برنامه ویژال بیسیک موجود در آفیس استفاده کنم . لطفاً اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره منو راهنمایی کنه . ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از دوستان کسی نیست که جواب منو بده . شدیداً به این احتیاج دارم

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آيا ميشه اسلايد رو با فرمت exe ذخيره كرد ؟ وقتي با اين فرمت ذخيره كني كامپيوتر هايي كه آفيس ندارند مي تونند فايل رو نشون بدن؟

داره خودمونی میشه Ali Alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    پشت مانیتور

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من دوتا سوال دارم یکی اینکه چطوری میشه با یک کلیک کل صفحه با نوشته هاشو آورد
    یکی اینکه میشه برای رفتن یک صفحه به صفحه دیگه اکشن گذاشت مثلا صفحه آتیش بگیره و بره صفحه بعد؟

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از دوستان کسی نیست که جواب منو بده . شدیداً به این احتیاج دارم
    آقا اشکان عزیز
    به این تالار خوش آمدی.
    ببخشید دیر جواب دادم. این کاری که میگی، عملی هست و همانطور که گفتی، باید از برنامه نویسی VBA استفاده کرد. برنامه آن چیزی شبیه ;کد زیر می شود. اما به روش های مختلفی می توان این برنامه را نوشت. به نظر من بهتر است طوری طراحی کنی، که کاربر در صورت دادن جواب صحیح، از صحیح بودن جواب خود مطلع شود و بعد با زدن دکمه Next Slide هر وقت خواست به اسلاید بعدی برود. حتی می توانی آخر کار نمره او را هم نمایش دهی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک زیر آموزش ساخت کوئیز با پ.ت است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آيا ميشه اسلايد رو با فرمت exe ذخيره كرد ؟ وقتي با اين فرمت ذخيره كني كامپيوتر هايي كه آفيس ندارند مي تونند فايل رو نشون بدن؟
    بله میشه. البته تنها راه بی نیاز کردن کاربر از نصب پ.ت استفاده از فایل های exe نیست. اگه فهرست تاپیک رو در پست اول ببینی، راه های مختلفی برای این کار پیشنهاد شده.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من دوتا سوال دارم یکی اینکه چطوری میشه با یک کلیک کل صفحه با نوشته هاشو آورد
    یکی اینکه میشه برای رفتن یک صفحه به صفحه دیگه اکشن گذاشت مثلا صفحه آتیش بگیره و بره صفحه بعد؟
    این که با یک کلیک، کل صفحه و نوشته هاش ظاهر بشه خیلی راحته. کافیه برای هیچ کدام از نوشته ها Custom Animation نگذاری تا کل صفحه به طور یکجا نمایش داده بشه. حالت پیشفرض خود پ.ت هم همین است.

این که به شکل خاصی به اسلاید بعدی منتقل بشود هم عملی است. به آن Transition می گوییم. اما امکان افزودن به ترنزیشن های پ.ت وجود ندارد و ناچارید از همان تعداد محدود ترنزیشن های موجود در پ.ت استفاده کنید. جلوه هایی مثل محو شدن، کنار رفتن و.... اما آتش گرفتن نداریم. مگر این که به شیوه های خیلی سخت و خیلی حرفه ای مثل استفاده همزمان از یک تصویر متحرک و برنامه نویسی VB استفاده کنیم.

داره خودمونی میشه ks.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان من یه مشکلی برام پیشومده برای لینک کردن یه فایل پاور پوینت به یه برنامه که خودم نوشتم حتما باید فایل پاور پوینت را به صورت exe در بیارم می خواستم بدونم چطور می شه این کاررو انجام داد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان من یه مشکلی برام پیشومده برای لینک کردن یه فایل پاور پوینت به یه برنامه که خودم نوشتم حتما باید فایل پاور پوینت را به صورت exe در بیارم می خواستم بدونم چطور می شه این کاررو انجام داد.
    سلام دوست عزیز
    درباره روش های تبدیل کردن پ.ت به exe تا حالا چند بار صحبت شده. فهرست تاپیک رو در پست اول ببین.
    اما راه های دیگری هم مثل تبدیل کردن به avi و استفاده از نرم افزارهای بی نیاز کننده از نصب پ.ت (PPT Viewer) هم وجود داره. ضمن این که بعضی نرم افزارها مثل Multimedia Builder هر چند امکانات پ.ت را ندارند اما فایل های مالتی مدیای exe می سازند که این فایل ها حتی قابل برنامه نویسی داخلی هم هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •