تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 83 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 827

نام تاپيک: Gears of War

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوست عزیز من سیستمم اینه:
    cpu 3.6 full
    3 gig ram
    geforce 8400
    250 hdd
    لب تابم اینه:
    2.2 core 2 due
    2 ram
    geforce 8400

فکر کنم هر دوشون واسه این بازیهایی که اسم بردم مناسب و خوب هستن پس مشکل سیستم ندارم!!!!!
    اگر میگم vista اشغاله برای بازی حتما با دلیل حرف میزنم!!!
    xp هم راحت تره هم مشکلات ویستا رو نداره من حتی تونستم کرایسیس رو در لب تاب خودم با مشخصات medium با 20 fps و روون اجرا کنم و مشکلی هم نداشتم(البته این یکی رو در ویستا)
    به هر حال من به همه عزیزان توصیه میکنم اگر نتونستید هر بازی رو در ویستا اجرا کنید به جای گرفتن پچ و ....
    سراغ xp برید و با خیال راحت از بازی لذت ببرید!!!!!
    دوست عزیز کارت گرافیک شما آنچنان بالا نیست که میخوای Fifa 08 رو روی ویستا بدون مشکل اجرا کنی !
    البته من قصد توهین به شما رو ندارم . فقط برای آگاهی بیشترتون میگم .
    من خودم 8600GT دارم . تاحالا نشده بازی روی ویستا نصب کنم مشکل گرافیکی داشته باشم .
    تازه آخرین درایور کارت گرافیک هم هنوز نصب نیست !
    بعدشم من حدس میزنم کارت گرافیک شما GS است !
    اینم یه مدرک برای اینکه ویستا بهتر هست نسبت به XP :
    شما Assassin's Creed رو روی 2 تا ویندوز تست کردی ؟
    اگه تست کرده باشی میفهمی من چی میگم .
    تازه بزار SP1 ویستا بیاد ! اون وقت دیگه کاملا بر میگردی روی ویستا !

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا حالا 2 نسخه ویستا گرفتم (یکیش به اسم Sp1 بود همین یک ماه پیش گرفتم) یکی از دیگری آشغالتر.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تا حالا 2 نسخه ویستا گرفتم (یکیش به اسم Sp1 بود همین یک ماه پیش گرفتم) یکی از دیگری آشغالتر.
    من هم کار می کنم با ویستا زیاد مشکل نداره در ضمن شاید از یه نظراتی بد باشه ولی نقاط قوت بسیار زیادی داره
    هر کی یه نظری داره
    البته نباید زود قضاوت کنین درست نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میخواستم بدونم در بازی gears of war مرحله pale horse باید چکار کنم و اینکه save این بازی کجا ذخیره میشود
    ممنون

اگر مشکلم را در تایپک اشتباه مطرح کردم راهنماییم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

GEARS OF WAR : THE MOVIE
    سلام !
    بالاخره بعد از مدت ها اطلاعات جديدي از فيلم Gears Of War به دست امد
    سايت ComingSoon.net اين شانس پيدا كرد با Wyck Godfrey كه يكي از عوامل فيلم هست و در كارنامه خودش تهيه كنندگي اثاري همچون i robot . AVP . داشته يك گفتگو كوتاه داشته باشه
    وي ميگه : ما نمايشنامه رو تكميل كرديم و در حال حاضر در حال انتخاب كارگردان هستيم . ما بسيار اميدواريم كه در اوايل سال ديگه پروژه رو شروع كنيم و براي نمايش در تابستان 2010 اونو اماده كنيم
    فيلم اين اثر در مارچ 2007 به تاييد رسيد توسط New Line Cinema { كه در حال حاضر يه بخش از Warner Bros هست } . Stuart Beattie كه كارنامه خودش كار نويسندگي 3 گانه دزدان درياي كارائيب داشته ماموريت تطبيق دادن پروژه رو بر عهده گرفت و كار تهيه كنندگي بر عهده كمپاني Temple Hill Entertainment قرار گرفت .
    اين بازي در زمان عرضه به پر فروش ترين بازي 360 تبديل شده و در بيشتر از 3 ميليون فروش پيدا كرد و داستان درباره مبارزه انسان ها با گروه بي شمار موجودات فضايي Locust هست .
    در حال حاضر Cliff Bleszinski خالق بازي در حال كار با Stuart Beattie براي ساخت فيلم هستند .
    اما بهتره يه نگاه كوتاهي به پرونده اين دو نفر بيندازيم
    Wyck Godfrey در سابقه خودش تهيه كنندگي اثار معروفي همچون Behind Enemy Lines . Eragon .AVP: Alien vs. Predator و I, Robot رو داشته سر وي بسيار شلوغ و از پروژه هاي بزرگ وي ميتوان به GOW و PARKOUR نام برد
    اما Stuart Beattie كار نويسندگي 3 گانه Pirates of the Caribbean و 30 Days of Night بر عهده داشته و پروژه زيادي فعلا در دست داره كه ميتوان به بازي معروف Midway يعني Spy Hunter نام برد
    بهتره تا اطلاعت جديد تر منتظر بمونيم
    اما يك كامت خيلي جالب رو هم توي سايت منبع گذاشته بودند كه خوندنش خالي ازلطف نيست . جاله كه خيلي ها با اين نظر موافق بودند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    اقا یه دوتا سوال داشتم
    1- اینکه چرا نصب بازی روی ویستا خیلی بیشتر از ایکس پی طول میکشه؟
    2- این بازی رو من هم در ویستا هم در ویستا نصب کردم تو ایکس پی مشکل نداره ولی تو ویستا بعضی وقتها یهو یه افت فریم داره البته نه زیاد ( حدود یه ثانیه) بخصوص هنگام Checkpoint ولی تو ایکس پی نه!
    اینم بگم سیسستم خوبی دارم که بازی کرایسیس رو با حداکثرگرافیک تونستم بازی کنم

CPU E 8400
    VGA NX 8800Gt-OC (512MB)
    Crucial 2GB (2*1GB) 1066MHZ

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

سلام
    رفتن با دومنیک (dom) هم جزو Achievement ها هستش؟

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

من تو مرحله ای که مارکوس و دومنیک با هم رو یه قطار می پرن و آخرش باید یه نفر به اسم Raam رو بکشن گیر کردم نمیدونم باید چطوری اونو بکشم اگه کسی با جزئیات راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم دو روزه اونجا موندم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من تو مرحله ای که مارکوس و دومنیک با هم رو یه قطار می پرن و آخرش باید یه نفر به اسم Raam رو بکشن گیر کردم نمیدونم باید چطوری اونو بکشم اگه کسی با جزئیات راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم دو روزه اونجا موندم.
    برای کشتن Raam لازمه Kryll هایی که دورش میچرخن و مثل حفاظ از اون مراقبت میکنن رو با شلیک کردن دور کنی و بعد از پراکنده شدن Kryll ها, Raam رو هدف بگیری.
    سریعترین راه ممکنه برای نابود کردن Raam اینه که 4 بار پشت سر هم, طرفش نارنجک پرت کنی. در روشنایی موندن هم یادت نره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

البته کارتون رو برای کشتن RAAM راحت کنید. در همون اکت اخر، Hostileـهای زیادی هستن که Crossbow Bolt حمل میکنن. این تیرکمون رو بردارید و تا به RAAM میرسید همراش داشته باشید. بعد در هنگام نبرد با RAAM، زیر نور به سمت جعبه ی زیر برید و سنگر بگیرید:

اونوقت با Crossbow، بصورت Blind Fire یک بمب بهش بزنید. بسمتتون میاد اما پشت سنگر گیر میکنه! حالا با Lancer مداوما بهش تیر بزنید و یادتون نره بلایندفایر باشه. هروقت هم Kryllـها اطرافش رو گرفتن با کراس باو دوباره بهش بمب بزنید تا برن. خیلی زود میمیره.

11. 2 کاربر از *PiNk PaNTHeR* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •