تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 80 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 794

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر درباره Geforce 8800 GT 512MB & 256MB ا

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

نسخه 05 و نسخه 06 رو اگه کسی داره بزاره.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من الان یک هفته است که همه جا دنبال Xfx 8800 Gt 512 Xxx هستم ولی پیدا نیست که نیست .
    عزیز من شما به راحتی میتونی توی سایت rayaneh.com سفارش بدی xxx رو.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

من الان یک هفته است که همه جا دنبال Xfx 8800 Gt 512 Xxx هستم ولی پیدا نیست که نیست .
    این مدل های اور کلاک شده XFX معمولآ خیلی کم توسط شرکت های وارد کننده مثل سازگار وارد میشه ، چون اگه

کولینگ این جور کارت ها با مدل NORMAL یکی باشه معمولآ دمای بیشتری نسبت به مدل معمولی دارن و ..........

که اونم دردسر های خودش رو داره !! ( سر نمایندگی های گارنتی یکم شلوغ میشه ) .

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

این مدل های اور کلاک شده XFX معمولآ خیلی کم توسط شرکت های وارد کننده مثل سازگار وارد میشه ، چون اگه

کولینگ این جور کارت ها با مدل NORMAL یکی باشه معمولآ دمای بیشتری نسبت به مدل معمولی دارن و ..........

که اونم دردسر های خودش رو داره !! ( سر نمایندگی های گارنتی یکم شلوغ میشه ) .

یعنی این کارتهای اور کلاک شده یا 3 ایکس مشکل دار میشن؟

موافق نیستم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_graphic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب مسلما هر چیزی که اورکلاک میشه از حالت نرمالش هزینه برتر و پر دردسرتر میشه. و عمرش هم مطمینا کمتر میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

یعنی این کارتهای اور کلاک شده یا 3 ایکس مشکل دار میشن؟

موافق نیستم...
    شما منظورم رو خوب متوجه نشدی !

منظورم این بود که اگر کولینگی که واسه سری XXX استفاده شده با مدل Refrece یکی باشه دمای مدل XXX

معمولآ بالاتره و طبق گفته کمپانی XFX تو PDF زیر هر 10 درجه افزایش دما عمر کارت رو 50 % کم میکنه و هر 10

درجه کاهش دما میتونه عمر کارت رو 100% افزایش بده ! البته اگه دمای ایدال رو بین 50 تا 80 درجه سانتی گراد در

نظر بگیریم .

این فایل PDF با حجم 100 کیلوبایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا اگه شما دمای کارت های اورکلاک شده رو تو LOAD دیده باشی متوجه میشی که دماشون معمولآ با توجه

به میزان اورکلاک بین 5 تا 10 درجه از حالت عادی بیشتره . همین امر میتونه تو دراز مدت ( بیشتر از 20 ماه ) باعث

ایجاد مشکلات عدیده بشه . ( مخصوصآ اگه case کولینگ خوبی نداشته باشه ) .
    Last edited by Mahdi_Moosavi; 04-01-2008 at 11:35.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما منظورم رو خوب متوجه نشدی !

منظورم این بود که اگر کولینگی که واسه سری XXX استفاده شده با مدل Refrece یکی باشه دمای مدل XXX

معمولآ بالاتره و طبق گفته کمپانی XFX تو PDF زیر هر 10 درجه افزایش دما عمر کارت رو 50 % کم میکنه و هر 10

درجه کاهش دما میتونه عمر کارت رو 100% افزایش بده ! البته اگه دمای ایدال رو بین 50 تا 80 درجه سانتی گراد در

نظر بگیریم .

این فایل PDF با حجم 100 کیلوبایت :
    کد:
    حالا اگه شما دمای کارت های اورکلاک شده رو تو LOAD دیده باشی متوجه میشی که دماشون معمولآ با توجه

به میزان اورکلاک بین 5 تا 10 درجه از حالت عادی بیشتره . همین امر میتونه تو دراز مدت ( بیشتر از 20 ماه ) باعث

ایجاد مشکلات عدیده بشه . ( مخصوصآ اگه case کولینگ خوبی نداشته باشه ) .
    XXX اونقدر ها هم اوور نشده مموریش به 2000 نرسیده در حالی که کارهای INNO3D و GAINWARD کارتاشونو 2000 به بالا برای نسخه های اور کلاکی گذاشتن.جی پی یو هم 670 بیشتر نیست یعنی 70 تا اوور شده. در ضمن امکان داره xfx دور فن رو توی xxx زیاد کرده باشه. که البته صدا هم بیشتر میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

XXX اونقدر ها هم اوور نشده مموریش به 2000 نرسیده در حالی که کارهای INNO3D و GAINWARD کارتاشونو 2000 به بالا برای نسخه های اور کلاکی گذاشتن.جی پی یو هم 670 بیشتر نیست یعنی 70 تا اوور شده. در ضمن امکان داره xfx دور فن رو توی xxx زیاد کرده باشه. که البته صدا هم بیشتر میشه.
    شما منظورت کدوم مدل هست ؟

در مورد سرعت فن هم اگر کولینگ یکی باشه سرعت فن هم یکی میشه ! مگر اینکه اندازه سینک بزرگتر بشه !

برای مثال می تونی اینجا مدل معمولی و xxx رو عکس هاشون رو نگاه کنی و متوجه میشی دقیقآ مثل هم هستن:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما منظورت کدوم مدل هست ؟

در مورد سرعت فن هم اگر کولینگ یکی باشه سرعت فن هم یکی میشه ! مگر اینکه اندازه سینک بزرگتر بشه !

برای مثال می تونی اینجا مدل معمولی و xxx رو عکس هاشون رو نگاه کنی و متوجه میشی دقیقآ مثل هم هستن:
    کد:
    تاپیک در مورد 8800 جی تیه منم منظورم همین کارت هست دیگه.این لینکی رو هم که دادی دیدم. میدونم همهشون یکین خودم هم قبلا دربارش گفتم توی عصر ارتباط کولینگ رو اشتباه نوشته بعد حالا ندونم کولینگ ها یکیه! چرا نشه سرعت فن رو زیاد کرد ولتاژ که زیاد بشه سرعت فن هم زیاد میشه نویز هم زیاد میشه.فن هم قبول دارم زودتر خراب میشه. در کل من میگم این کارت xxx زیاد اوور نشده و مشکلی هم به هم نخواهد زد. اگه xxx شرکت xfx بخاد عمر مفیدش کم بشه پس8800GT inno3d OC که بشدت اور میکنه خیلی زود از کار میفته.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امان از Isp ها ... ویرایش شد...
    Last edited by becareful; 04-01-2008 at 16:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •