تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 37 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 367

نام تاپيک: بررسی جز به جز نوکیا E65

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    وایرلس داره که رو هر گوشی نیست
    البته من از وایرلسش نتونستم استفاده کنم
    sarmast شما تونستی وایرلس را شیر کنی بعد تو اینترنت استفاده کنید
    در ضمن چه فرمویری خوبه؟ فارسی هم ساپورت کنه
    راستی برنامه هایی که تو فون مموری نصب کردم را چه جوری بدون آنیستال کردن به مموری کارد انتقال بدم؟
    یا علی
    Last edited by linuxboy; 02-12-2008 at 10:07.

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض بله

سلام
    دستت درد نکنه
    در رابطه با تم هم باید 1 سال ساعتم را ببرم عقب؟
    2 من وقتی صفحه کلید را میدم پائین صفحه نمایش صدا میده باید همه جا ساکت باشه تا شنید برای شما هم همین طوره؟!
    یا علی

بله اگه برای نصب تم هم همین پیغام میاد تاریخ رو یکسال به عقب برگردون.
    آره صدا میده و نمی دونمم که این صدا برای چی هستش اینم عیبیه که واقعآ زیاد جالب به نظر نمی رسه اونم تو همچین گوشی با همچین کیفیتی.

3. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض بله حرف شما درسته

ببخشید دوستان این گوشی چی داره که 300 تومنه ؟!
    دوربینش که 2 مگا هست !
    رم هم که تا 2 گیگ ساپورت میکنه !
    میشه یه توضیحی بدین ؟!

کلآ گوشی های سری e نوکیا گرونن شما گوشی های دیگه این سری رو هم ببینی میبینی اختلاف قیمت زیادی با گوشی های هم رده خودشون دارن چون این سری یه سری بیزینسی محسوب میشه واسه همین یکم گرون تر هستش وگرنه حرف شما درسته دوربین این گوشی 2 هستش رم هم تا 2 ساپورت میکنه و قیمتش الان شده 300 من این گوشی رو 495 و یکی از دوستانم 650 این گوشی رو خرید

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض wifi

سلام
    وایرلس داره که رو هر گوشی نیست
    البته من از وایرلسش نتونستم استفاده کنم
    sarmast شما تونستی وایرلس را شیر کنی بعد تو اینترنت استفاده کنید
    در ضمن چه فرمویری خوبه؟ فارسی هم ساپورت کنه
    راستی برنامه هایی که تو فون مموری نصب کردم را چه جوری بدون آنیستال کردن به مموری کارد انتقال بدم؟
    یا علی

بله عزیز این گوشی وای فای داره و اگه جایی که وای فای داشته باشه راحت می تونی ازش استفاده کنی و دانلود هم بکنی من تو مجتمع پایتخت این کارو کردم.
    فریمور فارسی که هنوز برای این گوشی نیومده باید آخرین فریمور 3.0633.69.00 باشه که اونم عربی هستش ولی بازم دقیق خبر ندارم که فریمور جدیدی اومده یا نه برای فارسی میتونه برنامه کریستال رو بریزی که کار باهاش نسبتآ راحته.
    در مورد برنامه هم نمی تونی این کارو انجام بدی.

6. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    ببین یک عکس از گوشیت با قاب کریستال بنداز ببینم استیل گوشی چه جوریه
    من گوشی را دستم میگیرم و عرق می کنه آیا عرق کردن دست اون رنگ گوشی را میبره یا نه؟چون تو بعضی گوشی رنگشون با عرق دست میره اگر این هم این طوری هست براش قاب کریستالی بگیرم
    در ضمن قضیه سری بزینس چیه مثلا چه چیزه اضافه نسبت به گوشی های دیگه داره که بهش میگن بیزینس
    به نظرتون این فرمویر نیاز به آپدیت داره یا نه تو فرمویر مورد توصیه شما چه تغیراتی انجام شده؟
    2.0633.62.03
    07-08-22
    rm-208
    یا علی
    Last edited by linuxboy; 03-12-2008 at 16:35.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض چشم

سلام
    ببین یک عکس از گوشیت با قاب کریستال بنداز ببینم استیل گوشی چه جوریه
    من گوشی را دستم میگیرم و عرق می کنه آیا عرق کردن دست اون رنگ گوشی را میبره یا نه؟چون تو بعضی گوشی رنگشون با عرق دست میره اگر این هم این طوری هست براش قاب کریستالی بگیرم
    در ضمن قضیه سری بزینس چیه مثلا چه چیزه اضافه نسبت به گوشی های دیگه داره که بهش میگن بیزینس
    به نظرتون این فرمویر نیاز به آپدیت داره یا نه تو فرمویر مورد توصیه شما چه تغیراتی انجام شده؟
    2.0633.62.03
    07-08-22
    rm-208
    یا علی

چشم عکس میندازم و حتمآ میزارمش توی سایت.
    آره عرق دست رنگ گوشی رو میبره مخصوصآ روی کلیدهای چهار جهته که حتمآ از این موضوع هم عکس میگیرم و میزارمش تا ببینی.
    سری بیزینش هم یعنی مثل مثلآ گوشی 5700 نوکیا نیست که بیشتر روی موزیک و صدای قوی تر شرکت مانور بده و روی این گوشی بیشتر قابلیت های میل زدنو ، وای فای داشتن و .... این چیزا مانور میدن که اونم توی ایران کارایی زیادی نداره.
    اگه دوست داری آپدیت کن چیزه خاصی به گوشی اضافه نشده فقط یکم هنگ کردنا بهتر شده از نظر منم آنتن دهی بهتر شده راستی آپدیت میکین 2 تا تم هم به گوشی اضافه میشه!!

9. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه faravahar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام . آپدیت جدید برای این گوشی اومده. البته فرق چندانی نکرده. جز این که دیگه هک نمی شه. و البته سرعتش خیلی رفته بالا.
    ورژن 4.0633.74.00
    من به این ورژن ارتقا دادم تا ngage روش بریزم. ولی هک نمی شه. آیا راه دیگه ای هم هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    آیا رم 1 گیگ یا 2 گیگ سرعت گوشی را پائین میاره یا نه؟ چون برای من سرعت خیلی مهم اگر پائین میاره صرف نظر کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض عکس هایی از گوشی

اول بریم سر عکس هایی که قولشو داده بودم این اولی نمای پشت گوشی هستش که روکش چرمی این گوشی عین لواشک کنده میشه : ( ولی یه دوست دارم که گوشیش رو از من قدیمی تر خریده ولی اینطوری نشده!!! )

اینم عکس نمای جلوی گوشی که اگه دقت کنید میبینید کلید چهارجهته این گوشی تا الان 2 بار تغییر رنگ داده یک بار رنگ اصلیش رفته و تبدیل به رنگی مثل زنگ زدگی شده یک بارم اون رفته و الان داره تبدیل به ی رنگ بی رنگ میشه :

13. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض آپدیت

سلام . آپدیت جدید برای این گوشی اومده. البته فرق چندانی نکرده. جز این که دیگه هک نمی شه. و البته سرعتش خیلی رفته بالا.
    ورژن 4.0633.74.00
    من به این ورژن ارتقا دادم تا ngage روش بریزم. ولی هک نمی شه. آیا راه دیگه ای هم هست؟

خوب چشما با همون ورژن قبلی هم می تونستی انگیج رو بازی کنی الان من روی گوشی انگیج رو براحتی دارم اجرا میکنم می تونی تنها کاری که بکنی گوشیتو به ورژن قبلی آپدیت کنی چون نوکیا روی تمام آپدیت های جدید کاری کرده که انگیج نشه نصب بشه و فکر میکنم فقط برای n82 روشی اومده که می تونن بازم انگیج رو بازی کنن اینو دقیق خبر ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •