سلام دوست عزیز
نه دوست عزیز چنین کارى امکان نداره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوست عزیز
نه دوست عزیز چنین کارى امکان نداره![]()
عاليه! دستت درد نكنه مجيد جون ! راستي امسال سرويس دهنده جديدي قرار نيست بياد رشت؟ مثلا داتك يا صبانت ؟ آخه اينا اكثر استان ها سرويس ميدن. ارزونتر هم هستن!
يه سوال واسم پيش اومد, اگه ما يوزر و پسورد ADSL كسي رو داشته باشيم و خط هم رانژه باشه ميشه وصل شد اينترنت؟
ممنون
قراره صبانت امسال کارش رو در رشت شروع کنه (البته معلوم نیست از کى)
فکر نکنم بشه اما سوال میکنم
راستي هنوز مشكل سرعت پارس وي حل نشده؟ الان حدودا سرعت تا چند بالا ميره؟ به شما اعتبار اضافه واسه اين افت كيفيت شبكه ندادن؟ راستي،انديشه هم اينترنت وايرلس ميده ! من آخر نفهميدم خط Isdn رو از كجا ميشه گرفت،انگار فقط انديشه اينترنت Isdn ميداد.
من فعلا قزوین سربازم و تا 6 ماه دیگه میام رشت.
از الان غصم گرفته واسه adsl چیکار کنم
اینجا من با صبانت که بین 3-7 صبح رایگان شبی 500 مگ دانلود دارم
دقيقا واسه همين ميگم اگه صبانت بياد رشت عالي ميشه لااقل شركت هاي ديگه ارزونتر ميكنن! راستي روزنامه نوشت كه مخابرات هم واسه اينكه قيمت سرويس ها كم بشه وارد رقابت ميشه البته بجز مخابرات تهران ! آخه قيمت سرويس ها به نسبت تعداد مشترك پايين مياد ! هرچي مشترك بيشتر باشه قيمت كمتر ميشه پس تا ميتونيد مشترك جديد پيدا كنيد واسه Isp هاي رشت !
دوستاني كه از انديشه استفاده ميكنن توجه كنن كه يه افت سرعت به خاطر قطع فيبر نوري قزوين پيش اومده كه بزودي حل ميشه ! ولي زمان دقيق رو اعلام نكردن ! آقا مجيد سرعت شما هنوز افتضاحه؟
اوج سرعت 128 پارس انلاین در این 3 هفته فقط 100 هستش یعنى سرعت دانلود 12
بخاطر همین تصمیم گرفتم موقتا 64 بگیرم تا ببینم ماه بعد چطور میشه
وقتى بهشون گفتم سرعت دانلودم فوقش 12 هستش گفتند این براى 128 عالیه !!!!
من هم گفتم درسته که سرعت دانلود 12 براى 128 کاملا معقوله اما این اوج سرعتم هستش حتى در ساعات بامدادى
و باید در ساعات کم ترافیک در حد 13-14 باشه ( حال بماند که روزها تا 80 هم پایین میاد) که با حالت متکبرانه اى برگشت
در ضمن حتى براى اون یک هفته اى که سرعتم 60تا 70 شده بود هیچ اعتبارى اضافه نکردند
تازه از یک هفته پیش زنگ زدند بعد از تعطیلات منتظر پول شما هستیم!!!!!
کلا اگه ISP دیگه اى بیاد و خط 5 رو درست ساپورت کنه از پارس وى جدا میشم
سلام همشهرى عزیزعضویت شما رو تبریک میگم
انشاءالله تا شما خدمتت تموم میشه ، نمایندگى صبانت در رشت شروع به کار میکنه
موفق باشید
نگاه کن دوست عزیز ISDN اصلا صرفه اقتصادى نداره
ISDN ربطی به ISP ها نداره و شما باید مستقیما از خود مخابرات بگیری
سرعتش 128 کیلو خودمون هست
نوع اتصال همون دیال آپ هست
تمام هزینه های این سرویس 2 برابر هزینه ی خط تلفن معمولیه
هزینه ی ثبت نام خط معمولی 100هزار تومن و ISDN مبلغ 200هزار تومان هستش
هزینه ی هر پالس هم باز 2 برابر خط معمولیه
در ضمن این پست رو MaSoOd عزیز در تاپیک دیگه اى داده بودند و من چون دیدم خلاصه و جامع هستش ، همینجا کپى کردم
باتشکر از MaSoOd عزیز ... موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)