بدون تعصب :
1- N95 8G
2- N81 8G
3- N82
بدون تعصب :
1- N95 8G
2- N81 8G
3- N82
من شش روز پیش n81 8GB از اصفهان خریدم به 465 بدون گارانتی
تا اینجا هم ازش راضیم
مشکل منشی تلفنی هم با نرم افزار advanced call manager v2.65 حل کردم. کیفیت ظبط صداش خوب بود
یک dictionary فارسب به انگلیسی و بالعکس unidic v2.0 را هم نصب کردم که بهترین دیکشنری بود که امتحانش کرده بودم( بهتر از بقیه دیکشنری ها)
kaspersky antivirus v6.0.80 هم فوق العاده بود
ultimate voice recorder v4.01.1 که برای ظبط مکالمه تماسها بکار میرود استفاده کردم نسبتا خوب بود اما نمی شد صدای beep warning آنرا قطع کرد با اینکه خود نرم افزار چنین گزینه را در نظر گرفته
در firmware 10.0.053 زبانهای انگلیسی و عربی و فرانسوی پشتیبانی می شود که برای ارسال و دریافت sms فارسی از برنامه farsi sms v1.20 استفاده کردم راستی firmware 11.0.045 زبان فارسی را پشتیبانی می کند؟
خلاصه خوشحال می شم که در باره امکانات و برنامه های مربوط به n81 تبادل نظر کنیم
یک نکته یادم رفته بود و آن wireless connection موبایل است که فوق العاده است من در خانه adsl بصورت بی سیم دارم و به راحتی از طریق گوشی به اینترنت وصل می شم بدون اینکه نیازی به gprs ایرنسل باشه
مبارک باشه دوست عزیز.حالا چند تا سوال ازت داشتم
1-کیفیت و بلندی صداش تو اسپیکر و هندز فری چه جوریه؟؟؟
2-دوربینش چطوره؟؟؟
من بین ان95 8گیگ و ان82 شک دارم ولی احتمال 90 درصد 95 8گیگ می گیرم!
یه چیز دیگست...
کیفیتش مطلوبه ولی به سری واکمن نمی رسه...
من قبل از خرید توی فرومهای خارجی تحقیق کردم از لحاظ کیفیت صدا در گوشیهای نوکیا بعد از n91 در مقام دوم قرار داشت speaker های قوی داره البته صدا در hands free با کیفیت تر است
دوربینش در حد 2MP معمولی است
آقا من بازم سوال بپرسم شايد كسي دلش سوخت و جوابمونو داد:
بازي هاي n-gage qd روش اجرا ميشه يا نه؟
بعدشم ميگن ديپدش اذيت ميكنه؟
ميپدش لمسي يا نه؟ميگن خيلي سفت هم هست ديپد و كيپدش![]()
خوب خریدی ....
در مورد فریمور هم گوشی من زبانهای انگلیسی , فارسی , عربی و اردو رو ساپورت میکنه ....
البته فکر کنم به خاطر آپدیتی بود که کردم ....
تو هم اگه میتونی گوشیتو به 11.0.045 آپدیت کن که دیگه مشکل تایپ sms فارسی نداشته باشی ....
راستی کد گوشیت چنده ...؟
ببین دوست من من زیاد گوشی عوض کردم شاید اگه دروغ نگفته باشم بالای 30 تا گوشی عوض کردم ولی بلندی و کیفیت پخش این گوشی توی هدفون از همه گوشیهایی که داشتم بالتر بود حتی از 73 و 95 ....
دیشب داشتم باهاش آهنگ گوش میکردم دیدم واقعاً سر آدمو درد میاره ...
واقعاً کیفیت پخشش توی هدفون عالیه ...
ولی باز به پای ان 91 8 گیگ نمیرسه تو هدفون (1200 وات خروجی پی ام پو)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)