سلام من تو سایت parsboard عضو میشم بعد اینکه ایمل فعال سازی رو برام میفرسته ارور میده مشکل من از کجاست
![]()
سلام من تو سایت parsboard عضو میشم بعد اینکه ایمل فعال سازی رو برام میفرسته ارور میده مشکل من از کجاست
![]()
سلام
یکی از فروم های رایگان smf
که اونم نیاز به مهرات برنامه نویسی نداره
به راحتی اپلودش کنید و ازش استفاده کنید
برای استفاده از این فروم باید هاست لینوکس داشته باشید
زبان برنامه نویسی این فروم php
سایت اصلی که میتونید فروم رو همراه با زبان فارسی ازش دانلود کنید
توجه داشته باشید که smf هم میتونه با امکانات خودش نیاز شما رو بر طرف کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود زبان فارسیلینک انجمن فارسی که واقعا در زمینه توسعه smf فارسی فعالندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو در اخر هم نسخه پیشنهادی من برای دانلود و استفادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اون متون ها رو فارسی کردید،این سایت،فارسی ساپورت نمی کنه.روش درست کردنش:به انگلیسی برش گردونید.
سلام من تو پارسبورد يه فروم درست كردم و مي خوام يه انجمن تازه درست كنم و اسم ايناشم مينويسم ولي تو صفحهي اصلي هيچي نمياد مشكل كجاست؟؟
سلام
من از بایت هاست،هاست گرفتم.mybb 1.4.13 رو نصب کردم اگر چه با هزار بدبختی.مشکلی که هست اینه که نمی تونم زبان فارسی رو آپلود کنم.با file zilla و smart ftp client هم کار کردم اما یا آپلود نمیشه و یا ناقص آپلود میشه.سرعت آپلود خیلی پایینه.چی کار کنم؟راهی هست که بتونم این فایلا رو بدون دردسر آپلود کنم؟
بچه ها بعد از مدتها سلام...در انجمن فري فروم..چرا وقتي فارسي
ميكني انجمن را...در ارسال پست حروف قاطي ميشه؟؟؟؟؟
پنلتون چیه؟ cpanel یا vpanel?
به همه پیشنهاد میکنم بجای اینکه از این سایت ها که آماده فروم میدن استفاده کنن برن از گیگفا 5 گیگ هاست رایگان بگیرن و یه مای بی بی روش نصب کنند و کارو تموم کنند. پشتیبانی مای بی بی هم که حرف نداره.
Last edited by amir raya; 28-05-2010 at 22:26.
به نظر من یکی از بهترین انجمنها نیوک فارسیه
سلام دوستان
بهترین انجمن ساز رایگان به نظر شما چیه؟
برای ویندوز چیه؟
برای لینوکس چیه؟
بنظر من بهترین انجمن ساز رایگان mybb هست.
نمونشم میتونی توی سایت پشتیبانیش ببینی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)