باشه یه بار دیگه کامل توضیح میدم کامل کامل تا دیگه هیچ شک و شبهه ای باقی نمونه
.gif)
مرحله ی اول :
به کنترل پنل برید بعد network conection رو بزنید بعد creat a new conection بزنید ( تو نوار سمت چپ)
بعد نکست بزنید بعد connect to internet رو بزنید بعد نکست و بعد set up my conection manually رو بزنید بعد نکست و بعد conect using a dial-up modem رو بزنید بعد نکست و بعد یه اسم دلخواه بنویسید بعد نکست و بعد
شماره دوستتون رو که میخاین باهاش وصل شین رو بنویسین و بعد نکست و بعد یه پسورد و یوزر نیم دلخواه بنویسید (نباید این پسورد و یوزر نیم رو فراموش کنید چون باید بعدا اگه دوستتون خواست به شما وصل بشه باید
از این پسورد و یوزر نیم استفاده کنه) بعد نکست و بعد فینیش
حالا مرحله ی دوم :
خیلی خیلی ببخشید شرمنده اشتباهی گفتم حالا تصحیحش میکنم
به کنترل پنل برید بعد network conection رو بزنید بعد creat a new conection بزنید ( تو نوار سمت چپ)
بعد نکست بزنید بعد set up a home or small office network رو بزنید بعد نکست و بعد set up an advanced conection رو بزنید و بعد نکست و بعد accept incoming conections رو بزنید حالا این تلفنه رو تیک دار کنید و بعد نکست و بعد allow و بعد نکست و بعد add بزنید و پسورد و یوزرنیم رو بنویسید (برای راحتی کار و قاطی نشدن
پسورد و یوزر نیم های دو مرحله رو هم خودتون و هم دوستتون 1 بزنید ) و بعد ok و بعد نکست و بعد نکست و بعد
فینیش
نکته :
همونطور که گفتم اگه اون تلفنه تیک دار باشه هر کی با هر وسیله ای به شمارتون زنگ بزنه تلفون یه زنگ میخوره
و بعد کامپیوتر گوشیو برمیداره و صدا های خیلی گوش خراشی میکنه پس بعد از هر بازی به به کنترل پنل برید بعد network conection و بعد incoming conections رو بزنید و تیک تلفنو بردارید (اگه یه دفه یادتون رفت تیکو بردارید و
کامپیوتر سر و صدا کرد سریع برید ایجا و تیکو بردارید بلافاصله همه چی درس میشه)