تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 76 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 755

نام تاپيک: بحث درباره المپیاد نجوم

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.فرض کنید بتوانید روی سطح مرئی زحل در نقطه ای نزدیک استوای آن بایستید .حرکت ظاهری ذرات در هر حلقه را از نظر دیدتان شرح دهید .
    من یه دست گاه مختصات دیگه می تونم درست کنم:
    قطب: خورشید.
    استوا: حلقه ها.
    خورشید هم نزدیک افق هست.

حالا درک کردی؟ حلقه ها از z می گذرن.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلاااااام

امیدوارم خوبه خوب باشین ....

چندتا سوال ؟؟؟

1.حدس بزنید که اگر مشتری ستاره ی کم نوری بود و با خورشید یک سیستم مزدوج ستاره ای تشکیل می داد , بر حیات در روی زمین چه تاثیری داشت ؟

2.ماهیت اساسی تفاوت پلوتون با سیارات برجیسی چیست؟ ( این سوالو شک دارم که جوابم درسته یا نه )

3.فرض کنید بتوانید روی سطح مرئی زحل در نقطه ای نزدیک استوای آن بایستید .حرکت ظاهری ذرات در هر حلقه را از نظر دیدتان شرح دهید .

3.این یکیم شک دارم ! > عنصر بارز در جو سیارات برجیسی کدام است ؟

ممنون ...

سلام پرنیان عزیز

اگه مشتری اونطور که شما می گید بود فکر نکنم از اول زمینی هم به وجود می اومد.یا شاید بعد از مدتی به یکی از ستاره ها برخورد می کرد و از بین می رفت.حالا اگه الان این طور می شد.اونوقت شب نداشتیم.
    حالا اگه شب نداشته باشیم فکر کنم هیچ چیز روی زمین باقی نمی موند.
    تازه فکر کن اگه شب نبود چه بر سر من می اومد......................

سیارات برجیسی همانند مشتری گازی هستند.یعنی تمام یا بیشتر جرمشون از گاز های مختلفه.ولی پلوتو بیشتر از یخ ساخته شده.البته یخ همون گازها.ولی چون منجمد هست بهش سیارات برجیسی کامل نمی گن.

این طور که من فهمیدم باید هیدروژن باشه.هلیم و متان هم خیلی زیاده.

متشکرم.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال خارج از موضوع... شرایط عضو فعال شدن چی هست؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلاااااام

امیدوارم خوبه خوب باشین ....

چندتا سوال ؟؟؟

1.حدس بزنید که اگر مشتری ستاره ی کم نوری بود و با خورشید یک سیستم مزدوج ستاره ای تشکیل می داد , بر حیات در روی زمین چه تاثیری داشت ؟

2.ماهیت اساسی تفاوت پلوتون با سیارات برجیسی چیست؟ ( این سوالو شک دارم که جوابم درسته یا نه )

3.فرض کنید بتوانید روی سطح مرئی زحل در نقطه ای نزدیک استوای آن بایستید .حرکت ظاهری ذرات در هر حلقه را از نظر دیدتان شرح دهید .

3.این یکیم شک دارم ! > عنصر بارز در جو سیارات برجیسی کدام است ؟

ممنون ...
    hello every one ...

سوالات جالبی هست .. از کجا گرفتیشون ؟ تو دینامیکی بود ؟

خوب بگذریم ...
    من جواب مرتضی جان رو نخوندم و دارم پست می دم (آخه عجله دارم !) اگه جوابم تکراری بود ببخشید !!

سوال یک )) بستگی داره مشتری کجا باشه ... همون سرجای خودش یا نه در یه فاصله ی دیگه ... البته الان هم مشتری یه ستاره ای به حساب میاد که بسیار نارس هست و مقدار جرمش طوری نبوده که تبدیل به ستاره بشه ... اما اگه تو دینامیکی توجه کرده باشی گفته که مشتری بیش از انرِی دریافتی خود از خورشید انرِی بازتاب می کنه !!
    و یه چیز دیگه اینکه شاید تو این سوال اثر نظریه ی "Fly Effect " رو مد نظر نگرفته ... چون اگه در نظر بگیره شما هیچی در مورد آینده ی خودتون نمی تونید بگید اگه سیاره مشتری در جای دیگه ای بود یا جنس دیگه ای داشت ...

سوال 2 )) من هم دقیقا چیزی یادم نمیاد اما باید جوابش ساده باشه ... جرم و جنس سیاره . بیشتر جنس . چون سیارات برجیسی همشون گازی هستند و سیارات زمینی همشون سنگی .

سوال 3 )) خوب مگه باید چطوری ببینینم ؟ همونطوری که هستن ؟

سوال 4 )) هیدروژن عنصر عمده ی سیارات برجیسیه ... مقدار کمی هلیوم و مقدار بسیار کم متان و نیتروژن و اکسیژن و ... .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Shaibow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض منم چند تا سوال داشتم خوب ....

-- آیا مشتری از خود نور تولید می کنه ؟ اگه نمی کنه پس چرا انرژی بازتابی اون از سطح خورشید 3 برابر انرژی دریافتیه ؟

-- یخ های موجود در سطح اروپا جنسشون چیه ؟

-- چه عاملی باعث شده حرکت چرخشی انتقالی با حرکت وضعی ماه برابر بشه ؟

-- مدار رجعی چیه ؟؟ """از این مدار در صفحه ی 260 دینامیکی یاد شده """

-- حرکت رجعی زهره چیه ؟؟

-- جریان فورانی مشاهده شده که در صفحه ی 260 دینامیکی به اون اشاره شده چه جریان هایی اند ؟

-- منحنی نمایش تغییرات بازتابش چیه ؟

-- نماد P که در ابتدای نام دنباله دار ها اومده بیان گر چیه ؟

-- چگونه عمر خورشید رو تخمین زده اند ؟

***با تشکر***

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام

ممنون مرتضی جان ! زحمت کشیدی

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

hello every one ...

سوالات جالبی هست .. از کجا گرفتیشون ؟ تو دینامیکی بود ؟

خوب بگذریم ...
    من جواب مرتضی جان رو نخوندم و دارم پست می دم (آخه عجله دارم !) اگه جوابم تکراری بود ببخشید !!

سوال یک )) بستگی داره مشتری کجا باشه ... همون سرجای خودش یا نه در یه فاصله ی دیگه ... البته الان هم مشتری یه ستاره ای به حساب میاد که بسیار نارس هست و مقدار جرمش طوری نبوده که تبدیل به ستاره بشه ... اما اگه تو دینامیکی توجه کرده باشی گفته که مشتری بیش از انرِی دریافتی خود از خورشید انرِی بازتاب می کنه !!
    و یه چیز دیگه اینکه شاید تو این سوال اثر نظریه ی "Fly Effect " رو مد نظر نگرفته ... چون اگه در نظر بگیره شما هیچی در مورد آینده ی خودتون نمی تونید بگید اگه سیاره مشتری در جای دیگه ای بود یا جنس دیگه ای داشت ...

سوال 2 )) من هم دقیقا چیزی یادم نمیاد اما باید جوابش ساده باشه ... جرم و جنس سیاره . بیشتر جنس . چون سیارات برجیسی همشون گازی هستند و سیارات زمینی همشون سنگی .

سوال 3 )) خوب مگه باید چطوری ببینینم ؟ همونطوری که هستن ؟

سوال 4 )) هیدروژن عنصر عمده ی سیارات برجیسیه ... مقدار کمی هلیوم و مقدار بسیار کم متان و نیتروژن و اکسیژن و ... .

سلام

ممنون که جواب دادین ...
    اینا سوالایه آخره فصله سیارات برجیسی هستن ....
    ...............................

برایه سواله 2 نگفته تفاوت سیارات زمینی با برجیسی که ! گفته پلوتون با سیارات برجیسی

سواله 3 رو هم والا خودمم نمی دونم

به هر حال ممنون

--------------------------------------------------------

mr shaibow

فک کنم جوابه سوال 3 : این باشه : در گذشته زمین بر خشکیهایه متحرکه ماه کشندهایی رو ایجاد کرده که اصطکاک ناشی از اون باعث یکی شدن چرخش و گردشش شده ....(شما صفحه 185 -186دینامیکی رو بخون )

جوابه سوال 8 هم:
    فک کنم این p مخفف همون periodic ( که همون دوره ای می شه ) باشه اون tempel هم که تمپل هست دیگه ...یعنی اینکه اون ئنباله دار به سوی خورشید بر میگرده
    Last edited by Parnyan; 22-11-2007 at 01:09.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    فک کنم جوابه سوال 3 : این باشه : در گذشته زمین بر خشکیهایه متحرکه ماه کشندهایی رو ایجاد کرده که اصطکاک ناشی از اون باعث یکی شدن چرخش و گردشش شده ....(شما صفحه 185 -186دینامیکی رو بخون )

جوابه سوال 8 هم:
    فک کنم این p مخفف همون periodic ( که همون دوره ای می شه ) باشه اون tempel هم که تمپل هست دیگه ...یعنی اینکه اون ئنباله دار به سوی خورشید بر میگرده
    ممنون
    رو بقیش هم فکر کن جواب بده

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

ممنون
    رو بقیش هم فکر کن جواب بده

خواهش ! خب من دیگه سوادم نمی رسه که بقیه رو جواب بدم ! خودم هنوز تازه فصله دنباله دارا رو شروع کردم ولی سوالایه شما بعضیاش برا فصلایه جلویی !

استاد :(مرتضی nvcd عزیز و محمد حسین جان ) حتما زحمت می کشن میان می گن ! خودمم دوس دارم یاد بگیرم جواباشونو ....

.................................................. .............

راستی یه سوال ! خواهشا نخندین ! آخه این یکی دیگه خیلی تابلو هست !

> چرا همه چیز تو آسمون داره دوره خودش یا یه چیزه دیگه می چرخه ؟؟؟ چی باعث می شه که یه جسمی یه مدت طولانی دوره خودش یا یه چیزه دیگه ای بچرخه ؟؟؟؟؟؟

چند تا دیگه هم هست ولی الان یادم نمی اد ( وختم ندارم متاسفانه )بعد میام می پرسم

از همگی ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی یه سوال ! خواهشا نخندین ! آخه این یکی دیگه خیلی تابلو هست !

> چرا همه چیز تو آسمون داره دوره خودش یا یه چیزه دیگه می چرخه ؟؟؟ چی باعث می شه که یه جسمی یه مدت طولانی دوره خودش یا یه چیزه دیگه ای بچرخه ؟؟؟؟؟؟
    1- هر جسمی تو فضا تحت گرانش جسم دیگه ای قرار می گیره و دور اون می گرده "بسته به این که جرم کدوم بیشتر و یا کمتر باشه " البته این تعبیر درستی نیست چون در واقع اون ها دور مرکز جرم سیستم می گردند
    ولی چرخش جسم به دور خودش رو باید در چگونگی شکل گیری اون بررسی کرد که باز اون هم تحت تاثیر جسم دیگه ای قرار داشته "همه ی گردش ها در عالم از بر هم کنش گرانشی بین اجسام به وجود می آیند "
    این نکات رو هم باید در نظر گرفت که گرانش تنها در بینهایت اثر نمی کند و هر جسمی در صورتی که برآیند نیرو های موثر بر اون صفر باشه به حالت طبیعی "ساکن یا حرکت مستقین الخط یکنواخت" می مونه
    2- چرا بعضی از حرفا رو سفید می نویسی ؟

این در حد سواد ما بود

فعلا . . .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

1- هر جسمی تو فضا تحت گرانش جسم دیگه ای قرار می گیره و دور اون می گرده "بسته به این که جرم کدوم بیشتر و یا کمتر باشه " البته این تعبیر درستی نیست چون در واقع اون ها دور مرکز جرم سیستم می گردند
    ولی چرخش جسم به دور خودش رو باید در چگونگی شکل گیری اون بررسی کرد که باز اون هم تحت تاثیر جسم دیگه ای قرار داشته "همه ی گردش ها در عالم از بر هم کنش گرانشی بین اجسام به وجود می آیند "
    این نکات رو هم باید در نظر گرفت که گرانش تنها در بینهایت اثر نمی کند و هر جسمی در صورتی که برآیند نیرو های موثر بر اون صفر باشه به حالت طبیعی "ساکن یا حرکت مستقین الخط یکنواخت" می مونه
    2- چرا بعضی از حرفا رو سفید می نویسی ؟

این در حد سواد ما بود

فعلا . . .

والا من که هیچی نفهمیدم یعنی بیشترشونو رو می دونستم ولی .....
    این که گرانش عامل حرکت اجسامه رو می دونم ...آخه نمی تونم بگیرم چه طوری باعث می شه دور جسم دیگه یا خودش بچرخه خب چرا (جسم با گرانش بیشتر ) اون جسمو جذب خودش نمی کنه ؟ چه طوری باعث می شه که دورش حرکت کنه ؟

2. (هویجوری )والا دلیله خاصی که ندارم. ..همین طوری برا اینکه بعضی سوالا یا حرفا خیلی ضایع است یا زیاد ربطی نداره برا همین با سفید می نویسم .....

یه جا گفته سیارک های کوچک تر خود گرانش کافی ندارند تا خودشان را به شکل کروی دارند . خب این چه ربطی داره ؟ من اصلا نمی فهمم این چه طوریه ؟

راستی یه سواله دیگه ! حرکت رجعی یعنی همون گردش ( حرکت انتقالی خودمون ) ؟؟؟ یا همون حرکته پادساعتگرده ؟؟؟؟ (من که فک کنم همون پادساعتگرده )

حالا MR .shaibow جان . می شه بگی منظورت از سوال 5 چی بود ؟؟؟ اصلا یعنی چی حرکت رجعی زهره چی بود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •