تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 97 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

داره خودمونی میشه Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من جواب خودم نگرفتم از سری d v s کدام را بگیرم البته 40 اینچ منتظرم

دوست عزیز من رفتم نمایندگی SONY فروشنده خودش گفت بهتر وقتی میخوای اینطوری هزینه کنی دنبال S نری . پیشنهاد اونا V و D بود و اگه تو سایتهای بالا که معرفی شد نگاه کنی میبینی که D خیلی بهتره . من خودمم الان مرددم . من خیلی مایلم که D40 بگیرم . ولی گرونه لامصب . چون دوست دارم حتما سینمای خانگی هم باهش باشه . رفتم نمایندگی SAMSUNG . اوناهم چیزای بدی ندارن و خیلی از خدمات پس از فروششون تعریف میشه . با هزینه ای که برای D40 میدی میتونی یک R80 40 + سینمای خانگی بگیری . نمیدونم چی کار باید کرد . دوستان لطفاً راهنمایی کنند . SAMSUNG کیفیتش پایین تر از SONY است ؟ من این دو تا برند رو با هم ندیدم . نظرتون چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

تو این سرما تاپیک رو حسابی گرم کردید
    آقا شرمنده. اینقدر اینجا بحث LCD شده که همه یادشون رفته اسم تاپیک چیه! حالا خوبه در مورد پلاسما یه ذره بحث شده.بقیه که هیچ
    ویدئو پروژکتور های HD (اینقدر واسه فیلم دیدن حال میده!)
    تیونور های HD (که البته بدرد می نمیخورن! قربون صدا سیما برم!)
    تلویزیون معمولی!
    و پروجکشن (که من بدم میاد!)
    یه سری چیزای جدید هم هستن مثل DLP و... که فعلا بی خیال!

دوست عزیز من هنوز نخریدم و لی واقعاً دوست دارم یک LCD بگیرم که بعد پشیمون نشم . برای همین هم دارم تحقیق میکنم . من S200 و V200 رو از نزدیک در حال پخش یک فیلم DVD اکشن دیدم ولی هیچ Ghosting تو هیچ کدوم نبود . میخوام بدونم که منظورت از Ghosting همون شبحی است که بعد از هر تصویری در امتدادش میمونه ؟
    اگه اینه واقعا من ندیدم . چرا ؟
    بعید میدونم حتی سری S هم Ghosting داشته باشه

تلويزيون ال سي دي 32 اينچ هيتاچي چنده؟ كيفيت داره يا نه؟؟ امكانات خاصي هم داره؟ كلاً كدوم مارك بهتره؟...
    ای بدک میست گاهی وارد رده بندی ها میشه ولی تاپ نیست در حد جی وی سیه
    سونی سامسونگ توشیبا پاناسونیک و پایونیر از برند های مطرح در این زمینه هستند

تلویزیون سامسونگ مدل 2970 ما طی مدت 2 ماه دوباره خراب شد و نزدیک 20 تومن دادیم 700 هزار پولش را داده بودیم بابام میخواست بندازش تو کوچه ولی آنقدر سنگینه نتونست
    جنس کره ای = ریختن پول در جوی آب
    آنقدر از این کره ای ها کشیدم که بگم شاخ در میارین
    هر چقدر که پول بدی آش میخوری.مقایسش کن با TV مارک JVC من که 17 18 ساله داره واسم کار میکنه

آقا دایی من رفته یه lcd LG خریده 37 اینچ 2 میلیون با سینما خانواده 300 تومنی اشانتیون . مدلش ماشین زمان 37LC2RR هست.
    خصوصیاتشم واسه 42 اینچش اینه:
    • تلويزيون LCD با سايز 42 اينچ و حافظه‌ي 80 گيگابايت (قابليت ضبط از تلويزيون به مدت 40 ساعت)
    • كنتراست 1600:1 - روشنايي تصوير 500cd/m2
    • زاويه‌ي ديد بيش از 170 درجه
    • وضوح تصوير 768*1366 پيكسل- Pixel Pitch 5.681 mm
    • زمان پاسخ‌گويي (عكس‌العمل از طريق كنترل از راه دور) 8ms
    • X Engine(سيستم ارتقاء كيفيت منحصر به فرد ال‌جي)
    • سيستم صداي SRS Trusurround و خروجي صداي 30W
    • 1/07 ميليون رنگ
    • ورودي‌هاي RF،AV ،Component ،HDMI ،S-Video ،RGB
    • تصوير در تصوير PIP
    • ابعاد 138*747*1054 ميلي‌متر (با پايه‌ي 302*815*1054 )
    • وزن 42 كيلوگرم
    • HDTV
    به نظرتون چطوره؟
    بهتر نبود بره SONY سری V بخره؟ یه چند تومن بالاتر
    به شرکت LG و به اعداد و ارقامش اصلا اعتماد ندارم. این شرکت رو فقط بزاری که کمبو بزنه.اصلا این شرکت رو ول کنید هم چیز رو میره کمبو میکنه مثلا کمبوی LCD و چرخ گوشت!

دوست عزیز من رفتم نمایندگی SONY فروشنده خودش گفت بهتر وقتی میخوای اینطوری هزینه کنی دنبال S نری . پیشنهاد اونا V و D بود و اگه تو سایتهای بالا که معرفی شد نگاه کنی میبینی که D خیلی بهتره . من خودمم الان مرددم . من خیلی مایلم که D40 بگیرم . ولی گرونه لامصب . چون دوست دارم حتما سینمای خانگی هم باهش باشه . رفتم نمایندگی SAMSUNG . اوناهم چیزای بدی ندارن و خیلی از خدمات پس از فروششون تعریف میشه . با هزینه ای که برای D40 میدی میتونی یک R80 40 + سینمای خانگی بگیری . نمیدونم چی کار باید کرد . دوستان لطفاً راهنمایی کنند . SAMSUNG کیفیتش پایین تر از SONY است ؟ من این دو تا برند رو با هم ندیدم . نظرتون چیه ؟
    سری D رو بگیر خیال خودت رو راحت کن. واسه سینما عجله نکن بعدا بخر(سینما های سامسونگ اصلا بدرد نمی خورن)
    (اگه اهلش هستی سینمای حرفه ای خفن میخوایواسا پول که دست اومد واسه سینما این کارو بکن) دوستای دیگه هم توجه کنن

1-از فکر سینما های باکس بای بیرون

2-یه DVD player یا PS3 یا یه BD Player بخر

3- یه رسویر HD صدا و تصویر بخر معمولا تو ایران کسی نمیدونه چیه .یه ذره گرونه ولی واقعا می ارزه کیفیت صداش وحشتناکه! اصلا اصلا قابل قیاس با چیز دیگه ای نیست. واسه همینم گرونه.بیشتر حرفه ای ها میبندین. :

4- یه باکس باند که اینا رو داشته باشه
    چیدماند باند ها:

----- 5 کانال:

حالا برند سونی واسه این سیستم رویایی:(فقط کافی یه همیچین کنسولی زیر HD TV تون باشه!):
    از هر کدوم یکی رو بردارید:

اول نوبت ----- میشه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Model Number: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bring your high-definition sources to life. With Dolby® TrueHD and DTS® HD Master Audio support, plus 1080p upscaling of any source, the STR-DA5300ES is optimized for Blu-ray Disc™ and other high-definition formats.

Research and Learn

$1,699.99

.................................................. .................................................. .......................

Model Number: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Good things happen when you combine 7.1 channel surround sound with state-of-the-art audio codec technology. This versatile A/V hub supports cinema-quality Dolby® and DTS® audio and is optimized for Blu-ray Disc™ media and other HD formats.
    $1,299.99

.................................................. .................................................. ........................

Elevate your home entertainment to amazing new levels. This 7.1 channel A/V receiver is your complete digital hub, optimized for breathtaking Blu-ray Disc™ media.

$999.99
    .................................................. .................................................. ........................

Reap the benefits of Dolby Labs® TrueHD and DTS-HD™ Master Audio support and Faroudj® DCDi™ upscaling technology with this high-powered 7.1 channel surround sound A/V receiver.

$1,199.99
    .................................................. .................................

Integrate the best audio and video with one awe-inspiring central hub. This 7.1 channel surround sound A/V receiver will blow your mind with cutting-edge technologies and impressive power.

$899.99

Prepare to stand in awe as the STR-DG910 audio video receiver envelops you with 7.1 channels of crisp and powerful surround sound, taking your entertainment to the next level

$499.99

.................................................. .................................................. ......................

Strap in and feel the power from 660 total watts of sound from 6.1 channels and experience full HDMI™ connectivity with the XM® satellite ready STR-DG810 audio video receiver.

$399.99
    .................................................. .................................................. ......................

Sit back and bask in the sensational audio that is poured through 6.1 channels and enjoy full HDMI™ connectivity with the XM® satellite ready STR-DG710 audio video receiver.

$299.99

Power your surround sound system with 600 watts of pristine audio through 5.1 channels and full HDMI™ connectivity with the STR-DG510 audio video receiver.
    $199.99

The STR-DE197 delivers affordable clear stereo sound mixed with Sony's usual dependability. Treating your music right with 100 watts per channel for smooth, low-distortion sound
    $149.95

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو این سرما تاپیک رو حسابی گرم کردید
    سری D رو بگیر خیال خودت رو راحت کن. واسه سینما عجله نکن بعدا بخر(سینما های سامسونگ اصلا بدرد نمی خورن)
    (اگه اهلش هستی سینمای حرفه ای خفن میخوایواسا پول که دست اومد واسه سینما این کارو بکن) دوستای دیگه هم توجه کنن

دوست عزیز ممنون از راهنمایی که کردی . آره منم به همین نتیجه رسیدم که 300 تا 400 تومان بیشتر ولی خیال راحت تر وقتی که آدم یک چیز عالی میخره این بار روانی خوب زیادی داره که میتونه جالب و خوب باشه . آدم وقتی که میخره چند ماه بعد اصلا یادش نمیاد که چقدر پول داده ولی اگه چیز بد بگیره بعدش همش گرفتاره و خیالش ناراحت و اگه چیزی پیش بیاد همش خودشو سرزنش میکنه . .

در ضمن یادم رفت بگم من DVD Player دارم و ازش خیلی راضی هستم و تا حالا همه چیرو پخش کرده . ولی شنیدم که سینمای خانگی به خاطر نوع خاص پخش صوتش یک چیز دیگه است . میخواستم ببینم که اگه من تو سنمای خانگی همین DVD های قبلی خودمو بزارم صداشونو از هر 5 تا باند میده بیرون و کاملا تفکیک شده است یا نه ؟

Last edited by Reza; 18-01-2008 at 09:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

شرمنده.من دیشب DC شدم.الان هم هر کاری که می کنم نمی تونم پست قبلی رو ویرایش کنم. اگه کسی از مدیر این ورا میاد قسمت خرید سینما خانگی رو حذف کنه

این پست مال کسایی هست که دنبال سینمایخانگی حرفه ای هستند:

معمولا حرفه ای ها دنبال سینما های باکس نمی رن و یه جورایی خودشون همه چیز رو جمع و جور می کنن. از پلیر های مختلف گرفته تا تا ----- صدا و تصویر HD

اما سیستم های معمول سینما های خانگی با توجه به خروجی صدا و چیدمان باند ها:

سیستم 5 کاناله:

سیستم 7 کاناله:

حالا یه سیستم رویایی از برند سونی:
    این روزا از کمپ سونی خبر های جالبی به گوش میرسه

اول ----- که مهمترین قسمت یه سینمای خانگیه :

قیمت: 1700 دلار

ES Series Home Theater A/V Receiver 7.1 channel: STR-DA5300ES

XMB™ inspired graphic user interface

Faroudja® DCDi Cinema™ Up Scaling Technology

BRAVIA® Theatre Sync™

DIGITAL MEDIA PORT

120 Watts X 7 Power Amplifier 8 ohms, 20Hz - 20kHz, 0.09% THD

HDMI "Active Intelligence" 6 inputs/1 output

2nd Room HD video distribution via component video

Picture-in-Picture for Monitoring Multi-Zone Output or External Video Source

Optimized for Blu-ray Disc™ and other HD sources

Accepts x.v.Color (xvYCC) and Deep Color

Accepts 1080/60p and 24p video signal via HDMI

Accepts 8ch linear PCM, Dolby Digital +, Dolby TrueHD and DTS HD via HDMI3

Video up-scaling to HDMI up to 1080p

Digital Cinema™ Auto Calibration with stereo mic

Sirius® and XM Connect-and- Play™ Ready4 with Neural 5.1 Surround

Portable Audio Enhancer

Optimized for Blu-ray DiscTM and Other HD Sources

The STR-DA5300ES is engineered to be the ideal Blu-ray Disc® A/V receiver, fully compatible with Sony® family of Blu-ray Disc Players. Superior video switching and audio performance ensure seamless compatibility with today's demanding HD sources. The STR-DA5300ES features up to six High Definition Multimedia Interface (HDMI™) inputs which are capable of accepting resolutions up to 1080p, offering the full video quality that Blu-ray Disc® format can deliver.

Up to 8 channels of Linear PCM audio plus Dolby Labs® Dolby Digital +/Dolby TrueHD and dts® DTS HD

The STR-DA5300ES offers full compatibility with Blu-ray Disc® format's linear PCM (uncompressed) output, producing up to eight channels of "high quality" audio reproduction. The STR-DA5300ES also has the ability to support the latest audio formats from Dolby Labs® (Dolby Digital Plus/Dolby TrueHD) and dts®(DTS HD)

HDMI "Active Intelligence

The receiver can detect and receive the best possible video and audio signals from all connected devices-making connection and performance as simple as plugging in a single wire. Sony's HDMI "Active Intelligence," produces both audio and video through one HDMI cable.

Faroudja® DCDi Cinema™ Chipset for Up Scaling to 1080p

IC processor developed by Faroudja®, and first used by Sony, which will up scale and up convert all video signals (less than 1080p) to 1080p via HDMI. This chipset corrects image jaggedness; reduces block noise and reproduces true to original colors. The end result is a beautiful and smooth high definition image.

Cross Media Bar Inspired Graphic User Interface

An on-screen menu system that simplifies the most complex operations of an A/V receiver for home theater applications. This advanced menu system incorporates icons, an easy to follow "tree" system and a blending technique so users know exactly where they are amongst the various settings while still watching their main video source (up to 1080i). Enhancements made to this year's menu include access to DIGITAL MEDIA PORT accessories, the ability to assign HDMI inputs and independent A/V sync control for each input. It's simple. Just pick up the remote and whole new experience will be revealed.

HDMI Up Scaling

Video sources connected via composite, S-video and component cables can not only be up converted to a HDMI™ video output but can also be up scaled from its native signal to 1080p (i.e. 480i to 1080p) thus minimizing the number of connections needed from the receiver to the television display. HDMI supports resolutions up to 1080p and enables both HD video and uncompressed streaming audio to be transmitted through a single cable.

Down Conversion

Component and S-video sources can be down converted to lower resolution outputs, thus customizing video connectivity to home theater requirements from a single source. Also, both receivers can take HD sources from component video and down convert the signal for use with composite or S-Video ouputs. This is ideal for distributing video through multiple rooms with less wires.

Picture-in-Picture for Monitoring Multi-Zone Output or External Video Source-2

Enjoy the convenience of picture-in-picture capabilities in the ES 7.1 Channel A/V Receiver; another benefit of the Faroudja® DCDi CINEMA chipset. With an additional video input, a customer can connect a baby monitor or security camera and monitor room activity or view a 2nd video source while still watching their main video source.

2nd Room HD via Component Video

Enjoy the convenience and flexibility of distributing high definition content to another room in your home. Ideal for rooms where full size components can not be accommodated. In addition, enjoy your favorite HD programs and movies in another room of your home.

Digital Cinema Auto Calibration-2

An ideal listening experience is only a button away. Simply place the included microphone in your listening position, push a single button and speaker position, distance and delays are automatically calibrated. Sony's Digital Signal Processing uses feedback between the microphone and receiver to optimize sound settings.

Sirius and XM Connect-and-Play™ Ready with Neural Surround

A world of digital radio at your fingertips. Connect the optional antenna for either Sirius and/or XM subscription service and enjoy the variety and quality of digital radio with the superior sound quality of an A/V receiver. In addition to stereo, you can enjoy 5.1 surround broadcasting. XM radio is a satellite radio service that provides pay-for-service radio, analogous to cable television.

Portable Audio Enhancer-2

The ES 7.1 A/V Receivers are ideal for today's portables. A powerful Digital Signal Processor expands the quality of sound from any connected device. Simplified front-side audio and video connections make it easy to play portables through the receiver.

HDMI™ Output with 720P/1080i and 1080p upscaling of DVD Media

Reads the data on a standard DVD at 480P and maximizes the video resolution to best fit your HDMI compatible TV. The STR-DA5300ES takes it a step further and allows for DVD Media to be upscaled to 1080p. Overall, this allows for you to enjoy the best in video performance while delivering digital video and audio over one simple cable.

Precision Cinema Progressive™ Technology

Many other DVD players detect image changes at the Scan line level-Sony's Precision Cinema Progressive (PCP) system detects them at the Pixel level. The picture is more faithful to the source-whether film or video-because separate, optimized algorithms are used to handle the differing Pixel behavior. Separate algorithms are also used to process the moving and still parts of an image, resulting in sharp backgrounds with moving objects that are virtually free from motion artifacts

به قسمت UpScaling کردن تصویر توجه کنید

حالا نوبت پلیر ها میشه:

یه DVD پلیر با قیمت 400 دلار:

و حالا پخش کننده جالب Super Audio CD با قیمت های عجیب
    اولی SCD-XA9000ES با قیمت 3000 دلار:

The SCD-XA9000ES super audio CD player is the first player to incorporate an uncompressed digital output for the Direct Stream Digital® signal. If you're playing SACDs or standard CDs, this player offers incredible digital sound and clarity

تو این رنج قیمت واسه SACD چیزای خیلی بهتری هم داشت.اینقدر شیک و قشنگ بودند مخصوصا اون مدل هایی که Display های آنالوگ داشتن

حالا MD Player/Recorder:
    زیاد بدرد ایران نمی خوره
    مدل: MDS JE480
    قیمت: 150 دلار
    داشتن یه کاست پلیر شیک و زیبا هم بد نیست:
    مدل: TC-WE475
    قیمت:150 دلار

حالبه که مدل های زیادی از این محصولات تو سایت های مختلف سونی دیده میشه منم یه جورای اینارو گلچین کردم
    مثلا واسه همین کاست پلیر چیز های جالب تری بودن مخصوصا اون طرح های کلاسیک عقربه دار یا به اصطلاح آنالوگ
    هنوز دو تا چیز دیگه مونده!
    BD Player
    یه سیستم باند هفت کاناله!
    .................................................. .................................................. .......................
    حالا این کنسول روی هم بچنید و از صدا و تصویر لذت ببرید
    Last edited by shenhaye_zaman; 18-01-2008 at 15:49.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض مطالبی پیرامون Hdmi

از شنهای زمان به خاطر این اطلاعات هیجان انگیز متشکرم . فوق العاده بود .
    دوستان عزیز چون دیدم بحث HTMI اینجا داغه یک سری مطالب در مورد HTMI و فرمتهای مربوط به آن جمع آوری کردم . نمیدونم تا چه اندازه صحیح است . هر جا مشکل داشت حتما تذکر بدین تا اصلاح بشه .
    HDMI یا High-Definition Multimedia Interface یکی از جدیدترین رابط های صوتی/تصویری است که عملا با گسترش HDTV ها و نسل بعدی Home Video ها نظیر Blue-Ray و HD-DVD بیشتر به چشم خواهد آمد، ( مخصوصا از این پس Blue Ray ) چون این رابط (Interface) صرفا برای صوت و تصویر HD طراحی شده. پورت HDMI بزرگترین مزیتش در این است که [Audio / Video / Optional Data] را با هم از خودش عبور میدهد و مثل مجبور نیستید برای دیدن یک تصویر HD با همان صدای Stereo خود تلویزیون بیشتر از 7 رشته سیم از Player خارج شده و به تلویزیون متصل گردد ، بلکه تمام قضیه از همین کابل عبور میکند . تا آنجا که من به یاد دارم HDMI در سال 2002 اختراع شد ولی به تازگی نسخه جدیدی از این رابط که ورژن 1.3 باشد همزمان با آغاز فروش فیلمهای Blu-Ray به بازار آمد که گفته میشود برای پشتیبانی کامل از Blu-Ray شما باید از این ورژن استفاده کنید . پورت این رابط ۱۹ پین دارد و تمام Data ای که از آن عبور میکند Uncompressed ولی Encrypted است و مثل SPDIF از یک محافظ Copyright هم بهره میبرد یعنی همان HDCP یا High-Bandwidth Digital Content Protection یک نوع تکنولوژی مقابله با کپی رایت است این تکنولوژي فعلا فقط توسط DVI-D و HDMI منتقل میشود و باقی اتصالاتی که به نوعی میتوانند HD باشند (D-SUB / Component Video) توانایی استفاده از این تکنولوژی را ندارند کار این تکنولوژی این است که کپی رایت تصویر همراه با خود تصویر است . یعنی فرض کنید شما یک Blu-Ray Player دارید از طرفی یک ‌Blu-Ray Recorder هم دارید و میخواهید این دو تا را با HDMI بهم متصل کرده و فیلمی را بدون کوچکترین افت کیفیت کپی کنید اینجاست که Blu-Ray Recorder پیغام میدهد این تصویری که در حال دریافت آن است HDCP Enabled است و اجازه ضبط کردن را نمیدهد ! . خلاصه اش هم میشود اطلاعاتی که همراه تصویر منتقل میگردد تا وضعیت کپی رایت تصویر ارسالی را مشخص نماید . حال اگر 8800GTX بخرید و روی آن نوشته باشد HDCP Support!! یعنی این VGA از HDCP پشتیبانی میکند یعنی اگر BD-ROM داشته باشید و بخواهید Blu-Ray ببینید، و فیلم هم کپی رایت داشته باشد، کارت گرافیک شما از پس این قضیه بر خواهد آمد که سیکنال تصویر را جدا کند و بفرستد برای مانیتور این میشود HDCP Support .
    از طرفی، ماینتور ها و TV هایی هستند که HDCP Support هستند یعنی قادرند مستقیم به منبع HD شما وصل شوند و تصاویری که HDCP Enable هستند را هم پخش کنند . لازم است که این را هم بدانید HDMI بزودی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار میشود اگر بخواهید بطور کامل از امکانات یک HD-DVD یا Blu-Ray استفاده کنید و کیفیت واقعیش را ببینید باید از رابط HDMI استفاده کنید ‌ پس بهتره اگر میخواهید به زودی تلویزیون بخرید به این نکته توجه داشته باشید که که از رابط HDMI پشتیبانی کند تكنولوژي HDMI براي HD تقريبا همان كاري را مي كند كه FireWire براي DV مي كرد . درباره Integrated بودن Video و Audio هم كه نياز به توضيح نيست . نه تنها كار به خاطر كم شدن تعداد كابلها براي End-User راحت شده بلكه اشتباهات فاحشي كه بابت جداسازي audio از Video و درست استفاده نكردن Channel هاي صدا مي تواند اتفاق بيافتد ، در اين تكنولوژي کم ميشود . اين اشتباهات بخصوص در سالنهاي پخش فيلم كه چند Channel صدا را ساپورت مي كنند بيشتر اتفاق مي افتد . چيز خيلي جالب در HDMI v1.3 اين است كه transfer در اين پورت به 10.2 Gbps مي رسد كه در مقابل Firewire 800 كه نهايتا 800 Mbps است يا USB 2.0 كه 480 Mbps است يا Firewire 400 ، عدد بسيار قابل توجهي است
    برخلاف DVD که یک استاندارد واحد است، HD چند استاندارد مختلف دارد که تفاوتشان در Resolution تصویر و Progressive/Interlace بودن است درواقع هر تصویری که از DVD رزولوشنش بیشتر باشد ،‌ بنوعی میتواند HD بحساب بیاید ولی با درجه های مختلف . استانداردهای معمول HD از این قرارند :
    480i/480p/576p/720p/1080i/1080p
    که البته عملا چون ۳تای اول همان DV هستند ، میتوان HD های کاربردی را به این ۳ مورد خلاصه کرد :
    720p/1080i/1080p
    وجود i یا p در هرکدام از این استانداردها، بمعنی Interlace بودن یا Progressive بودن تصویره و البته نکته ای که خیلی ها قبول ندارند ولی شدیدا حقیقت دارد ، این است که P بودن تصویر بر رزولوشنش ارجحیت دارد یعنی 720p خیلی خیلی بهتر از 1080i است از لحاظ کیفیت چیزی که به چشم میاد . اما عدد هر استاندارد یعنی چی؟ عدد هر استاندارد، نشان دهنده تعداد پیکسلهای موجود در عرض تصویراست یعنی 720 تصویری است که عرضش (Y) برابر 720 پیکسل است اما طول چطور ؟ طول را هیچوقت به صورت مجزا نمیگویند . طول بر حسب نسبت تصویر و عرض محاسبه میشود یعنی اگه شما 720 پیکسل در عرض دارید و نسبت طول به عرض تصویر (Aspec Ratio) برابر 16:9 است پس یعنی به ازای هر 9 پیکسل در عرض، شما 16 پیکسل در طول دارید پس نهایتا برای 720 پیکسل، 1280 پیکسل در طول حساب میشود حالا مثلا برای 1080i با Aspec Ratio برابر 16:9 رزولوشن نهایی 1920*1080است . در حال حاضر بیشتر تلویزیون های LCD در بازار 720p را ساپورت میکنند و رزولوشن آنها 1366 *768 است . البته مدلهای بالاتر مانند 1920*1080 نیز موجود است .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا ممنون از نظرات همه دوستان اگه خدا بخواد من 40 D براویای سونی را میگیرم ممنون از همتون

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

در تکمیل حرف های رضا جان باید بگم که بلو ری ها 1080/24P هستن که برای پخش این نوع دیسک باید تلویزیونتون این سیگنال رو ساپورت کنه که در تلویزیون های سونی اسم این تکنولوژی 24P True Cinema هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در تکمیل حرف های رضا جان باید بگم که بلو ری ها 1080/24P هستن که برای پخش این نوع دیسک باید تلویزیونتون این سیگنال رو ساپورت کنه که در تلویزیون های سونی اسم این تکنولوژی 24P True Cinema هست.

ممنونم . کاملا درسته . اتفاقاً این یکی از امکانات خاص سری D و بالاتره . ( قابل توجه Tohid_abi )
    اینم توضیحش :

24P True Cinema
    While conventional televisions (and most DVDs) operate at 50Hz, modern film-makers record their films onto Blu-Ray Disc™ using 24 frames per second (24Hz, or 24P). With 24P True Cinema, your BRAVIA will automatically recognise these films and select the correct format for playback so you see and hear the film just as in the theatre.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا در مورد نمایندگیهای سونی که برخی دارای تابلوهای مشکی و برخی دیگر تابلوهای سفید هستند اگر اطلاعاتی دارند مطرح کنند . چون من وقتی از یکی از نمایندگیها که دارای تابلوی مشکی بود سئوال کردم میگفت که ما نمایندگی اصلی Sony هستیم .
    خرید از کدام نمایندگی بهتر است ؟ مشکی یا سفید ؟!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ای بدک میست گاهی وارد رده بندی ها میشه ولی تاپ نیست در حد جی وی سیه
    سونی سامسونگ توشیبا پاناسونیک و پایونیر از برند های مطرح در این زمینه هستند
    كيفيت تصوير سامسونگ به نظر خودم از همه بهتره ولي شنيدم كه زود خراب ميشه.... از بين بقيه كدوم بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •