دوستان قیمت احتمالی این گوشی چنده ؟توی سایت ها نوشته بود که موجود هستش توی ایران اومده؟
به نظر شما تا 6 ماه صبر کنم بهتره و قیمتش به ان95 معمولی الان میرسه ؟
آیا موندن آثار لک روی این گوشی زجر آور هستش مثل کا850 و دبلیو 610؟
دوستان قیمت احتمالی این گوشی چنده ؟توی سایت ها نوشته بود که موجود هستش توی ایران اومده؟
به نظر شما تا 6 ماه صبر کنم بهتره و قیمتش به ان95 معمولی الان میرسه ؟
آیا موندن آثار لک روی این گوشی زجر آور هستش مثل کا850 و دبلیو 610؟
Last edited by zimka_14162; 20-10-2007 at 22:49.
آقای zimka شما چه گیری دادی به لک افتادن روی گوشی. خوب بیفته پاکش کن. روی شمش طلا هم لک میفته
انصافا گوشی که آثار دست داشته باشه خیلی اذیتم میکنه . پاکش هم بکنی یه دست بکشی بازم لک میفته البته این دلایلی نیستش که آدم از خرید این گوشی باحال منصرف بشه . جهت کامل شدن اطلاعاتم میگم.
![]()
یه سوال که تعیین میکنه بخرم یا نه...
نرم افزار یا ترفندی که بتوان عکس یا فیلم یا حتی فلدری را نه در موبایل و نه در کامپیتر خوند رو بلدین؟ منظورمو که می فهمین...فقط من بتونم ببینم یا بازش کنم.
عاشق رنگ ن95 8 گيگ ميشويم !!!!!!!
من از اين گوشي خوشم اومده
كسي ميدونه صداش تو ايرفون چطوره !!!؟؟؟
صداش به كيفيت و بلندي سري دبليو هست ؟؟؟
ما نیز جواب می خواهیم! اونطور که میگن ایرفونشون ضایع هست...ولی یه ایرفون سری w بخر و نصب کن...
یک مسئله جالب اینکه این گوشی با فیلم نصب شده Spiderman 3 روی Internal Memory گوشی عرضه شده تا قدرت Multimedia و کیفیت صفحه نمایش فیلمها را نشون بده.
aslan یه خورده صبر کن باید باشه همچین نرافزاری ولی باید بگردی.
به!سلام RAREMAN جان چه خبر از این طرفا؟عاشق رنگ ن95 8 گيگ ميشويم !!!!!!!
من از اين گوشي خوشم اومده
كسي ميدونه صداش تو ايرفون چطوره !!!؟؟؟
صداش به كيفيت و بلندي سري دبليو هست ؟؟؟از صداش که خیلی تو Forum ها تعریف می کنند صبر کن جواب دقیقترشو میدم بهت.
ممنون آپتیموس خان...چه عجب...یه مدت نبودی! این نرو افزار معلوم میکنه که بخرم یا نه. خودتون که میدونین...
سلام داشبه!سلام RAREMAN جان چه خبر از این طرفا؟از صداش که خیلی تو Forum ها تعریف می کنند صبر کن جواب دقیقترشو میدم بهت.
هويجوري (از ن95 8 گيگ خوشم اومده)
ممنون ميشم
منم خوشم اومده ازش. دارم وسوسه میشم. لامصب صفحش انگار صفحه تلویزیونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)