بابا ای ول ! بچه ها که اینهمه میگفتن درایور فلشو بگیر و نصب کن. الان داری میگی از درایورم بود؟
بابا ای ول ! بچه ها که اینهمه میگفتن درایور فلشو بگیر و نصب کن. الان داری میگی از درایورم بود؟
من یه درایور فلش از همین جا دانلود کردم ولی باز هم کار نکرد منم فکر کردم مال درایورش نیست.بابا ای ول ! بچه ها که اینهمه میگفتن درایور فلشو بگیر و نصب کن. الان داری میگی از درایورم بود؟
بعد رفتم توی سایت موبایلستان یه درایور دیگه دانلود کردم با اون دیگه کار کرد.
ولی باز هم یه مشکلی دارم هر وقت گوشی را به setool متصل میکنم دوباره درایور را از اول روی سیستم از روی فلاپی نصب میکنه.یعنی چند روزه که من این فلاپی را در نیاوردم!
با این حالت لا اقل کار میکنه.
میشه font اورجینال و startup اورجینال k800 رو برام بزارید.
ممنون.
قبلا که با k800 عکس میگرفتم و میخواست save بشه چند ثانیه بیش طول نمیکشید اما درایو دوربین رو که عوض کردم 1 min طول میکشه که save بشه.درایو اورجین هم ریختم روش اما درست نشد.
چش شده؟
دوست عزیزcid50 روباباکس هم نمیشه unlock کرد اگردست نزنی بهتره چون برای فلش کردنش هم به مشکل برمیخوری
درضمن برای نصب درایورusb flash بدون فعال کردن setool ، همزمان بانگهداشتن دکمه C روی گوشی کابل usb رووصل کنید اگرویندوزدرخواست درایورکردبصورت دستی معرفی کنید اینطوری بهترنصب میشه
قربونت برم درایوردوربین K800 جزوکامل ترین درایورهای موجوده واسه چی عوضش کردی؟
ببربده فلش کنن درست میشه
برای فیلمش عوض کردم.فلش هم کردم اما درست نشد.
چرا الکی بنده خدا رو می ذاری توی خرج
حتما حجم عکس هایی که درایور جدید برات می گیره خیلی زیاده که دیر سیو می کنه خوب عوضش کن
بدون هزینه 5 تومنی فلش
ولی من گوشیم را فلش کردم، هم main و هم fs را با برنامه seking با setool هم یه منوی فلش ریختم روش حالا دیگه راضی شدم فقط اگه میشد یه پچ بریزم روش یا با یه روش دیگه یه کاری بکنم که این برنامه های جاوا موقع اجرا اینقدر آدم را سوال پیچنکنند دیگه راضی راضی میشدم و گوشیم را دست کاری نمیکردم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)