تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 60 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 597

نام تاپيک: سونی اریکسون : بشتابید...PDF کامل آموزش هـک با SETOOL2Lite داغ داغ

داره خودمونی میشه hadi_mpo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه این راهش نیست ، همونیه که من گفتم.منم دیروز سوکتهای موبایلم را پاک کردم ولی فایده نداشت.سه روز بود هر چی یو اس بی درایور میدیدم دانلود نمیکردم به خیال اینکه مال خود سی دی موبایل بهتره ولی اشتباه میکردم.اصلا این درایوری که کار منو راه انداخت 10 کیلوبایت هم نبود!

دوستان یه سوال:
    موبایل من cid50-r4ea031 هست. setool نمیتونه روش پچ نصب کنه.
    به نظر شما با این cid باید از چه نرم افزار دیگه ای کمک بگیرم؟
    بابا ای ول ! بچه ها که اینهمه میگفتن درایور فلشو بگیر و نصب کن. الان داری میگی از درایورم بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بابا ای ول ! بچه ها که اینهمه میگفتن درایور فلشو بگیر و نصب کن. الان داری میگی از درایورم بود؟
    من یه درایور فلش از همین جا دانلود کردم ولی باز هم کار نکرد منم فکر کردم مال درایورش نیست.
    بعد رفتم توی سایت موبایلستان یه درایور دیگه دانلود کردم با اون دیگه کار کرد.
    ولی باز هم یه مشکلی دارم هر وقت گوشی را به setool متصل میکنم دوباره درایور را از اول روی سیستم از روی فلاپی نصب میکنه.یعنی چند روزه که من این فلاپی را در نیاوردم!
    با این حالت لا اقل کار میکنه.

پروفشنال toliveistodie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

میشه font اورجینال و startup اورجینال k800 رو برام بزارید.
    ممنون.

داره خودمونی میشه Glass Heart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عالي بود ....

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قبلا که با k800 عکس میگرفتم و میخواست save بشه چند ثانیه بیش طول نمیکشید اما درایو دوربین رو که عوض کردم 1 min طول میکشه که save بشه.درایو اورجین هم ریختم روش اما درست نشد.
    چش شده؟

داره خودمونی میشه samad_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نه این راهش نیست ، همونیه که من گفتم.منم دیروز سوکتهای موبایلم را پاک کردم ولی فایده نداشت.سه روز بود هر چی یو اس بی درایور میدیدم دانلود نمیکردم به خیال اینکه مال خود سی دی موبایل بهتره ولی اشتباه میکردم.اصلا این درایوری که کار منو راه انداخت 10 کیلوبایت هم نبود!

دوستان یه سوال:
    موبایل من cid50-r4ea031 هست. setool نمیتونه روش پچ نصب کنه.
    به نظر شما با این cid باید از چه نرم افزار دیگه ای کمک بگیرم؟
    دوست عزیزcid50 روباباکس هم نمیشه unlock کرد اگردست نزنی بهتره چون برای فلش کردنش هم به مشکل برمیخوری
    درضمن برای نصب درایورusb flash بدون فعال کردن setool ، همزمان بانگهداشتن دکمه C روی گوشی کابل usb رووصل کنید اگرویندوزدرخواست درایورکردبصورت دستی معرفی کنید اینطوری بهترنصب میشه

داره خودمونی میشه samad_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

قبلا که با k800 عکس میگرفتم و میخواست save بشه چند ثانیه بیش طول نمیکشید اما درایو دوربین رو که عوض کردم 1 min طول میکشه که save بشه.درایو اورجین هم ریختم روش اما درست نشد.
    چش شده؟
    قربونت برم درایوردوربین K800 جزوکامل ترین درایورهای موجوده واسه چی عوضش کردی؟
    ببربده فلش کنن درست میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببربده فلش کنن درست میشه
    برای فیلمش عوض کردم.فلش هم کردم اما درست نشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

ببربده فلش کنن درست میشه
    چرا الکی بنده خدا رو می ذاری توی خرج
    حتما حجم عکس هایی که درایور جدید برات می گیره خیلی زیاده که دیر سیو می کنه خوب عوضش کن
    بدون هزینه 5 تومنی فلش

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیزcid50 روباباکس هم نمیشه unlock کرد اگردست نزنی بهتره چون برای فلش کردنش هم به مشکل برمیخوری
    درضمن برای نصب درایورusb flash بدون فعال کردن setool ، همزمان بانگهداشتن دکمه C روی گوشی کابل usb رووصل کنید اگرویندوزدرخواست درایورکردبصورت دستی معرفی کنید اینطوری بهترنصب میشه
    ولی من گوشیم را فلش کردم، هم main و هم fs را با برنامه seking با setool هم یه منوی فلش ریختم روش حالا دیگه راضی شدم فقط اگه میشد یه پچ بریزم روش یا با یه روش دیگه یه کاری بکنم که این برنامه های جاوا موقع اجرا اینقدر آدم را سوال پیچ نکنند دیگه راضی راضی میشدم و گوشیم را دست کاری نمیکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •