رنگش سلیقه ای هست!! ولی من خودم بین رنگهای موجود سرمه ای و مشکی رو میپسندم!!
راستی 600 نقره ای نداره!!!!!! یعنی سفیدش هست ، ولی من نقره ایش رو ندیدم ، شاید منظورتون از نقره ای یو 700 هست! شاید باشه من ندیده باشم.
رنگش سلیقه ای هست!! ولی من خودم بین رنگهای موجود سرمه ای و مشکی رو میپسندم!!
راستی 600 نقره ای نداره!!!!!! یعنی سفیدش هست ، ولی من نقره ایش رو ندیدم ، شاید منظورتون از نقره ای یو 700 هست! شاید باشه من ندیده باشم.
اما توی gsm عکسش بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خریدم فقط چه جوری میتونم توی کانتک به یکی زنگ یزنم هرکار میکنم نمیشه!
تبریک میگم مبارکه!!
کاری نداره ، برو رو اسمش دکمه مکالمه (گوشی تلفن دست چپ گوشی رو بزن!!) ، اگر طرف چندتا شماره داره روی اسمش اول i رو بزن تا لیست شمارهاش بیاد بعد دکمه مکالمه رو بزن.
سلام به همه دوستان،
من سهشنبه يه دونه U600 از علاء الدين خريدم بدون گارانتي 235 هزار تومن.![]()
يه دونه رم يک گيگ مارک Micro SD با ضمانت يک ساله تعويض 10.000 تومن،![]()
فريمور گوشي: U600JPGJ1 ، فارسي هم داره ،
1-منشي هم داره ولي کار نمي کنه يعني وقتي ميخوام صداي خودم رو ضبط کنم سکوت ضبط ميکنه، اگرم خوشآمدگوييهاي خودش رو بذارم بعضي موقعها پخش ميکنه يه موقع پخش نميکنه، به هر حال بعد صداي بوق صداي طرف مقابل رو يا ضبط نميکنه يا صدا مفهوم نيست
؟؟!!!
2-نميدونم چطوري در حين مکالمه صدا رو ضبط کنم.![]()
3-الان 200 MB از رم رو پر کردم، براي پخش موزيک يا فيلم از روي مموري کارت 5 ثانيه طول ميکشه. حالا اگه مموري کارت رو با گوشي فرمت کنم، آيا مموري خراب ميشه؟مثلا ديگه گوشي نشناستش؟ يا تأثيري در سرعت مموري داره؟ مثلا بهتر ميشه؟![]()
4-درآوردن RAM از جاش روش خاصي داره؟ چون امروز به هيچ طريقي نتونستم درش بيارم آخرش يه سنجاق کاغذ برداشتم با نوک تيز سيم اون لبههاي مموري رو هي اينور اونور کردم تا بالاخره دراومد.![]()
5-آيا براي برداشتن يا گذاشتن رم بايد گوشي رو خاموش کنم؟
6-وقتي دوربينش روشن ميشه، عکس ميگيره ، از حالت عکسبرداري به فيلمبرداري و برعکس ميره، از نزديکيهاي قسمت دوربين يه صداي تيک خيلي کوچيک همراه با يه تکونه کوچيک ميده ، اين طبيعيه (مثلا به خاطر Auto Focus هست؟ يا مشکل داره؟![]()
با سلام دوست عزیز ....
مبارک باشه خیلی گوشی خوب و باکلاسی هستش ....
قیمت گوشی همین حدودا هستش و مموری هم مارک خوب و هم قیمت خوب خریدی ...
در مورد سوالات :
1. گوشی شما به فلش نشده و به خاطر همین منشی صدا ظبط نمیکنه ( نخریدن از مایکروتل این چیزارو هم داره ) ... البته زیاد چیز مهمی نیست میتونین به راحتی و با خرچ کم فلش کنین ...
2. گزینه Option بزنید و بعد گزینه آخر انتخاب کنید ...
3. کلا U600 یه کم سرعتش در عکسبرداری و مموری کارت پایین هستش ولی مشکلی نداره میتونی فرمت کنی بدون هیچ مشکلی ....
4. دوست عزیز شانس آوردی پورت مموری کارتت خراب نشده ( فکر میکنم یکی از دلایلی که سرعت گوشی کم شده همینه ) ... شما برای درآوردن مموری باید مموریو با یه انگشت به سمت داخل فشار بدی تا ضامن اون آزاد بشه ( یه صدای تیک میده )
5. نه مشکلی نداره اگه گوشی روشن باشه ....
6. درسته این طبیعیه ... میتونه علتش اتوفوکوس باشه ... ولی یه امر عادی هستش ...
موفق باشی ....
--- با تشکر از جوابهاي شما، ---
![]()
واقعا شانس آوردم پورت مموري کارتم طوريش نشده، يعني بعد از اينکه مموري رو اشتباه درآوردم، مشکلي واسش پيش نيومده و سرعتش نسبت به قبل کمتر نشده.![]()
با توجه به این که مطالب گفته شده در مورد گوشی u600 هستش و کلوپ در مورد این موضوع پیش میره
موضوع این تاپیک از بالاخره u600 رو گرفتم به کلوپ U600 تغییر یافت
ممنون
بسیار عالی.....................! از همکاری جناب آقای ، استاد عزیز ساسان ( برای سلامتیش 3 تا صوت بلبلی..!!!) تشکر میکنیم. ( همکار انجمن شده دیگه............! دی.).
یه سوال ، تو قسمت موزیک پلیر ، روی آهنگ تو آپشن یه گزینه به اسم Details هست که 3 قسمت داره ،اولی Basic Details که هیچ............ ، دومی Media Info که به نظر میاد میشه تو این قسمت تگهای موزیک رو ادیت کرد ، که نمیشه کسی میوتنه بگه میشه یا نه؟؟
و سومی Right status هست ، که اصلا نمیدونم برای چی هست!! میشه کمک کنید.
سلام ساسان جان ....
اول تبریک میگم ... مرسی که اسم تاپیکو عوض کردی ... من 2 ماه هستش دارم به همه مدیرها پیغام میدم ولی عین خیالشون هم نبوده ....
راستی ساسان جان تاپیک بررسی کامل G800 هم بکن کلوپ G800 ... بررسی کامل E250 هم کلوپ E250
میگم به نظرت تاپیکهایی که بیشتر بچه ها دنبالش هستند پیوست انجمن بشه خوب نیست ؟
موفق باشی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)