تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 40 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 399

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آرسنال: Arsenal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

پس از شكست برابر آستون ويلا

ونگر: شبي غم انگيز را تجربه كردم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم آرسنال انگليس گفت: هرگز تصور نمي‌كردم بازنده شويم و شبي غم‌انگيز و ناراحت‌كننده را تجربه كردم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، آرسن ونگر اظهار داشت: در ديدار با آستون ويلا، از لحاظ فيزيكي در شرايطي ايده‌آل نبوديم. در نبردهاي نيمه نخست، بازنده شديم كه اين برايم باعث ناراحتي شد.
    وي عنوان كرد: فكر مي‌كنم برد حق آستون ويلا بود. آنها در همه نقاط زمين برتر نشان دادند. شكست را توجيه نمي كنم؛ ولي بايد از خود سئوال كنيم چرا باخت را تجربه كرديم.
    اين مربي فرانسوي ادامه داد: نشان داده ايم كه همواره مي‌توانيم در سطح بالا بازي كنيم. از طرفي، بايد در نظر گرفت كه حضور در سطح بالا، نياز به استمرار و ثبات دارد كه بايد به آن برسيم.
    تيم آرسنال در بازي هفته سيزدهم ليگ برتر كه شنبه شب انجام گرفت، ‌با نتيجه 2 بر صفر مغلوب آستون ويلا شد.

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

حال کردم ، ولا عجب استپ سینه ای کرد!!!(تنها صحنه ای از بازی که باش حال کردم!!!)

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پديده فرانسوي توپچي‌ها از خودش و تيمش مي‌گويد
    آرسنال بهترين خاستگاه براي جوانان
    جام جم آنلاين: در ديدار مهم اخير آرسنال با منچستريونايتد در ليگ برتر فوتبال انگليس كه 1 - 2 به سود توپچي‌هاي لندن تمام شد، هر دو گل آنان را سمير نصري با شوت‌هايي جالب و تماشايي زد.
    اين هافبك 22 ساله عرب‌تبار تبعه فرانسه پس از 12 سال عضويت در مارسي و بالا آمدن تدريجي از تيم‌هاي نوجوانان و جوانان باشگاه‌ و رسيدن به تيم اصلي اين تيم فرانسوي، سرانجام تابستان امسال ولودروم را ترك گفت و به امارات (ورزشگاه اختصاصي آرسنال در لندن)‌ آمد، ولي خودش مي‌گويد هموطنانش جبرئيل سيسه و نيكولاس آنلكا كه پيشينه بازي در انگليس را دارند، به او راهنمايي‌ها و قوت قلب لازم را داده بودند بنابراين مي‌دانسته است كه چه مي‌كند و به كجا مي‌رود.

با وجود اين هيچ‌كس انتظار نداشت او به اين سرعت در آرسنال جا بيفتد و جاي سفر كرده‌هايي مثل هلب و فلاميني و مصدوماني مانند روسيچكي را بگيرد و در عين جواني به بازيگردان اصلي آرسنالي‌ها بدل شود و يك پديده جلوه كند.

شما در همان ديدار نخست رسمي‌تان براي آرسنال (در مقابل وست برومويچ)‌ گلزني و پيروزي تيم‌تان را پايه‌گذاري كرديد. چطور با اين سرعت به هدف زديد؟

شايد شروعي بهتر از اين براي من در آرسنال متصور نبوده باشد، اما همان‌طور كه وقايع بعدي نشان داده، گلزني در هر ديدار نيز براي من ممكن نيست. وقتي در اولين‌ روزها با آرسن ونگر (مربي فرانسوي آرسنال)‌ صحبت مي‌كردم به من هشدار داد حدود 6 ماه طول مي‌كشد تا اينجا به راه بيفتم و از شاگردان پيشين‌اش پتي و پيرس كه هموطنان من و او هستند، به عنوان نمونه‌هاي اين قضيه نام برد. فرق مهم فوتبال انگليس با فرانسه، فيزيكي‌تر بودن آن است و سرعت و قدرت حاكم بر بازي‌ها نيز بيشتر مي‌نمايد.

در عين حال، بازي دلخواه آرسنال كه دواندن توپ روي زمين و كار با آن و پرهيز از سانترهاي بي‌رويه است، مورد توجه و تاييد من هم قرار دارد. در اين سيستم جايي براي سكون نيست و بايد دائم در تحرك باشيد و تمرين‌ها نيز در همين راستاست. در تمرين‌ها روي اين وجوه بسيار كار و تلاش مي‌كنيم و همين تمرين‌ها نيز در تطابق يافتن هر چه بيشتر و بهتر من با شرايط موجود و جا افتادنم در آرسنال سهم داشته است.

در عين جواني تيم قبلي‌تان را كه سال‌ها در آن بازي كرده بوديد، ترك گفتيد و به آرسنال آمديد. چرا؟

فكر مي‌كنم سال پيش براي من و تيمم فصل سختي بوده باشد و خود من كسالت‌ها و مصدوميت‌هاي زيادي داشتم كه باعث شد مدتي از ميدان دور بمانم. دلم مي‌خواست پس از سال‌ها روال كارم را عوض كنم و به محيطي جديد بيايم و چيزهايي تازه را تجربه كنم. از خردسالي در مارسي مستقر شده بودم و هر چند با اين تيم به عنوان و مقامي نرسيده بودم، اما بتدريج پخته شده و مي‌دانستم بايد براي ادامه راهم و تبلور بيشتر، دست به كارهاي تازه‌‌اي بزنم. در مارسي تمام مدارج ترقي را به آهستگي طي كرده و ابتدا در رده خردسالان و سپس آكادمي فوتبال جوانان اين باشگاه و آن‌گاه تيم«ب> و سرانجام تيم اصلي باشگاه عضويت يافته بودم. به واقع جدا شدن از مارسي به معناي نفي ارزش‌هاي اين باشگاه و ناديده گرفتن محبت‌هاي آنان نيست.

آيا در چنان شرايطي آرسنال محتمل‌ترين و طبيعي‌ترين گزينش براي شما بود؟

البته باشگاه‌هاي ديگري هم مرا مي‌خواستند و آنها زودتر از آرسنال ابراز تمايل كرده بودند اما به محض اين كه مدير برنامه‌هايم گفت اين تيم لندني نيز وارد كورس شده، شرايط عوض و اين تيم به گزينه نخست من بدل شد و پدرم نيز بر همين مساله تاكيد داشت و آرسنال را بر ديگران ارجح مي‌شمرد. اين باشگاه در سال‌‌‌هاي اخير و از زماني كه ونگر آنجا سكاندار شده به جوانان و بازيكنان تازه‌كار بسيار بها داده و به بهترين محل پرورش و خاستگاه براي اين جوانان بدل شده است.

تركيب اين تيم در دو سه سال اخير هم به شكلي بي‌سابقه و حيرت‌انگيز، جوان و كم سن و سال شده است. همين مساله نشان مي‌دهد كه تا چه حد در اين باشگاه كارهاي با ارزش ريشه‌اي انجام پذيرفته و طبيعي است كه چنين تيمي براي جواني مثل من يك مقصد عالي باشد. به حاصل كار آرسنال و جوانانش در هفته‌هاي اخير نيز نگاهي بيندازيد تا از نو متوجه شدت و وسعت اين قضيه و توفيق در اجراي آن شويد.

آيا ضمانت و دلگرمي ديگري را نيز حس مي‌كرديد؟

بله اين مساله و واقعيت هم وجود داشت كه فرانسوي‌ها در آرسنال بسيار موفق بوده‌اند و در دوران ونگر با وسعت و شمار قابل‌توجهي به كار گرفته شده‌اند. به جز پيرس و پتي مي‌توان از ويلتورد، كليشي، سيلوستر، ويه‌را و آنري هم در اين ارتباط ياد كرد بنابراين مقدمه و زمينه مناسبي براي فوتباليست‌هاي فرانسوي در اين باشگاه وجود داشته و دارد تا در آن رشد كنند. كار به جايي كشيده كه گاهي در رختكن يا زمين تمرين آرسنال، بيش از آن كه جملات و كلمات انگليسي بشنويد، واژه‌هاي فرانسوي به گوشتان مي‌خورد. مجموع اين مسائل باعث شده اصلا احساس دلتنگي براي كشور و خانه‌ام نداشته باشم و در آرسنال احساس راحتي كنم. اين هم دليل اوليه ديگري بود كه مرا به اين باشگاه كشاند.

از تفاوت‌هاي مارسي و آرسنال بيشتر بگوييد.

خب، سطح كار در آرسنال بالاتر است و اينجا بوضوح حس مي‌كنيد كه با يك باشگاه درجه اول جهاني طرف هستيد، ‌حال آن كه در مارسي حس حاكم اين بود كه فقط در يك باشگاه برجسته فرانسوي توپ مي‌زنيد. در بدو ورود به آرسنال علاوه بر تلفن همراه و خط تلفني كه تمام خطوط ارتباطي كاري در آنها هست، يك برنامه مدون به شما مي‌دهند كه در آن روش‌هاي تمريني فرديتان و توصيه‌هاي لازم در اين خصوص ذكر شده و اين جدا از برنامه‌هاي گروهي است كه داريد.

به واقع در آرسنال براي موفق شدن در سطحي بسيار بالاتر، برنامه‌ريزي مي‌شود ولي در مارسي سقف پروازتان كمتر و كوتاه‌تر است. در عين حال در آرسنال مراوده‌ها و روابط اجتماعي نيز فراموش نشده است و گاه حس و حال يك خانواده به ذهن شما متبادر مي‌شود. به عنوان مثال در بسياري از روزها ما ناهار را در محل باشگاه كنار اعضاي تيم جوانان و نوجوانان باشگاه صرف مي‌كنيم و اين وسيله و راهي براي اميدوارتر شدن نسل جوان و اوجگيري آنها در سال‌هاي بعدي است.

ونگر آينده درخشاني را براي شما پيش‌بيني كرده و به لحاظ طول مدت حضورتان در ميدان شما را با پيرس (كه در 37 سالگي هنوز در تيم ويارئال اسپانيا مي‌درخشد)‌ قياس كرده است.

اميدوارم همين طور باشد. زيرا پيرس بيش از 20 سال به فوتبال حرفه‌اي مشغول بوده و در گذشته نزديك از ديدگاه من بهترين هافبك چپ جهان بود. او هم گل مي‌زد و هم گل مي‌ساخت و هنوز هم همين طور است و چه چيزي باارزش‌تر از مقايسه شدن با وي؟ خصوصيات كاري من و او نيز به يكديگر نزديك است و هر دو دوست داريم از لب خط به داخل بزنيم و براي ديگران موقعيت خلق و خودمان هم از آن استفاده كنيم.

در حال حاضر هدفتان چيست؟

پيشرفت هر چه بيشتر و رسيدن به سطح لازم بر اثر ممارست و تمرين و ابراز وجود در آرسنال. پيامد اين قضيه مي‌تواند راهيابي هر چه بيشتر و گسترده‌تر به تركيب تيم ملي فرانسه هم باشد و اين چيزي است كه براي نيل به آن بايد حتما عضو باشگاهي بزرگ مثل آرسنال باشيد.

وقتي در تيمي به نامداري آرسنال بازي مي‌كنيد بديهي است كه بيشتر مورد توجه و مدنظر باشيد و هر حركتتان در رسانه‌ها گزارش و تاثيرگذاريتان نيز فزون‌تر شود. همين توجه و شرايط كاري بالا مي‌تواند باعث تكامل كار من و رسيدنم به درجاتي بالاتر هم بشود.

گل‌هاي اخيرتان در برابر منچستريونايتد، هم با توان شوتزني و هم با نوعي حس ماجراجويي در پشت 18 قدم همراه بود. اين همه مهارت و اعتماد به نفس را از كجا آورده‌ايد؟

من بيش از 5/1 سال است كه در اردوي ملي فرانسه حضور دارم و شركت در بازي‌هاي ملي در اين سن كم به شما نوعي پختگي را ارزاني مي‌دارد، بنابراين تجربه من از سنم بيشتر است. با اين حال فكر مي‌كنم در گرماگرم مسابقه‌هايي از اين دست برخورد غريزي بازيكنان با اتفاقات نيز حرف اول را مي‌زنند و نمي‌توان همه چيز را محصول يادگيري‌هاي گذشته و اصول كلاسيك از پيش‌ تعيين شده دانست. در آن لحظات شرايط ايجاب مي‌كرد كه رو به دروازه حريف شوتزني كنم و از همان ثانيه‌هاي اندك به وجود آمده بهره ببرم و همين كار را نيز كردم. اينها از زيبايي‌هاي فوتبال است.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

افتادیم تو بحران

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    برد آرسنال مبارک باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

درسته خوب بازی نکردیم یعنی اصلا خوب بازی نکردیم، ولی توجه داشته باشین که 9 تا از بازیکن های اصلیمون مصدوم بودن!!! دوتاشون که دائم المصدومن!!!
    انشاالله وقتی برگردن تیم رو به راه میشه! دعا کنید!! کار دیگه ای که از دستمون بر نمیاد که!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

درباره فابرگاس ...

« او امشب خيلي خوب بود . او امشب خيلي تلاش کرد و هم در حالت تهاجمي و هم در حالت دفاعي موفق ظاهر شد . بطور کلي سسک فابرگاس بازي خوبي به نمايش گذاشت »
    خداییش فابرگاس دیشب همه جای زمین بود ، کلی دوید، تمام تلاشش رو برای گرفتن توپ و پاس خوب میکرد، خیلی از بازی های قبلش تو لیگ بهتر بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بزار يكم خرج كنه اون رييس گدا گشنه...
    مرتيكه يك دهم منچستر هم خرج نكرده ميخواد جامم ببره

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

بزار يكم خرج كنه اون رييس گدا گشنه...
    مرتيكه يك دهم منچستر هم خرج نكرده ميخواد جامم ببره
    به همین خیال باش که ونگر خرید کنه!!! حاضره ویلشر 16 ساله رو بفرسته تو ولی نمیره بازیکن بخره!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    فعلآ یکی خوردیم از چلسی
    اونم گل بخودی
    لعنت به این شانس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •