پس احتیاجی به نصب پی سی سویت نداره ...
پس احتیاجی به نصب پی سی سویت نداره ...
ميشه بگيد Wi-Fi يعني چه؟
سلام به همه دوستان. بالاخره گوشي 6120يا5700 ؟ اختلاف قيمتشون امروز با هم فقط 20 هزار تومن بود . ولي 5700 توي جعبه اش يك رم 1 گيگ فابريك داره باضافه اينكه هندزفري فيليپسش محشره. ولي قسمت متحرك 5700 به نظر نمياد كه بيشتر از يكسال دوام بياره . حالا نظر شما چيه ؟ كدومش را بخرم ؟
هر کدوم رو بخری پشیمون نمیشی ...
من باشم 6120 میخرم چون 5700 به شدت خز شده و بیشتر دخترونه و جینگولیه !
سلام
تو خونه ما یک 5700 و دو تا 6120 هست. من 5700 رو بیشتر بهت توصیه می کنم. چون خوش دست تر هست. ولی خدائیش نباید از ابعاد و وزن 6120 به همین راحتی گذشت.
قسمت چرخون 5700 هم اگه ضربه خیلی محکمی بهش نخوره مشکلی پیش نمی یاد. گوشی یکی از بچه ها که 5700 بود تو راه پله از دستش خورد زمین ولی مشکلی براش پیش نیومد.
یه توصیه دیگه هم اینکه اگه خواستی 6120 یگیری اول با دکمه ها کار کن ببین خوشت میاد یا نه چون اگه یه مقدار انگشتات بزرگ باشه کار کردن باهاش سخته.
از نظر خز شدن هنوز هیچ کدوم خز نشدن ولی 5700 نسبت به 6120 بیشتر دست مردم هست.
از دقت نظر و راهنمايي شما ممنونم
-----------------------
آره.خودمم هم بيشتر تمايل به 6120 دارم . به هر حال مرسي از اعلام نظرت
دستت درد نكنه
سلام دوستان..
یه سوال راجع به 6120...
یه سری تصاویر(picture message) رو از داخل کامپیوتر روی گوشی ریختم....حالا که می خوام اونا رو برای دوستانم send کنم در قسمت send فقط داره send via multimedia و send via bluetooth ...که مسلما در این حالت بدرد نمی خوره...
چه طور میتونم بصورت picture message اونا رو send کنم؟؟؟؟
ممنون....
نکته دیگه هم برای دوستانی که میخوان تازه این گوشی رو بخرن باید بگم که کار با دگمه هاش زیاد دلچسب نیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)