تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 211 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_manutd_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سر الکس فرگوسن اعلام کرده با اینکه قراداد وس براون تابستان امسال تموم میشه و باشگاه هم حاضر به پرداخت رقم پیشنهادی وی یعنی 55000 پوند در هفته نیست ولی هرگز قصد فروشش رو در نقل و انتقالات زمستانی ندارد.

تاتنهام،اورتون،نیوکاسل و وستهام برای براون پیشنهاد داده اند.
    بايد گوش وس براون رو بگيرن ، پرتش كنن بيرون ! به جرأت ميگم با سوتي‌هاي براون 5-4 بار منچستر حذف شد !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بچها در ابتدا برد شیرین مقابل تاتنهام رو تبریک میگم بازی قشنگی بود .
    این گیگز چکار میکرد واقعآ قشنگ کار کرد هم او هم کریس و هم رونی .
    راستی این کی بود گزارش میکرد !!!؟اه اه اه چقدر مسخره بود این همه قشنگ کار میکردن و حرکات تکنیکی این هموجور ساکت ایستاده بود!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچها در ابتدا برد شیرین مقابل تاتنهام رو تبریک میگم بازی قشنگی بود .
    این گیگز چکار میکرد واقعآ قشنگ کار کرد هم او هم کریس و هم رونی .
    راستی این کی بود گزارش میکرد !!!؟اه اه اه چقدر مسخره بود این همه قشنگ کار میکردن و حرکات تکنیکی این هموجور ساکت ایستاده بود!!!!!!!!
    بابا من دیگه داشت اعصابم خورد میشد از گزارشمی خواستم برم تلویزیون خاموش کنم
    گزارشگر همش از تاتنهام و راموس تعریف می کرد منچستر لوله کرده بود بعد اونوقت گزارشگر می گفت تاتنهام داره خوب بازی می کنه داره بازی اداره میکنه

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام
    احمد جان با نوع نوشتنت اونجا حال کردم غصشو نخور بذار ملت خوش باشن ما قدرتمونو تو زمین نشون میدیم
    برد تاتنهام رو تبریک میگم امیدوارم تو این بازی علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن بازی بد اورا یه کم عجیب بود این کریک هم معلوم نیست کی میخاد درست بازی کنه ان شا اله از دست برون هم راحت بشیم یا اینکه مصدوم بشه بره ور دست نویل
    واقعا میگم با این بازیکنا دم سر الکس گرم
    راستی تفاوت منچستر با ارسنال اینجا مشخص شد
    Last edited by beckham7; 28-01-2008 at 00:43.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

5

سلام
    احمد جان با نوع نوشتنت اونجا حال کردم غصشو نخور بذار ملت خوش باشن ما قدرتمونو تو زمین نشون میدیم
    برد تاتنهام رو تبریک میگم امیدوارم تو این بازی علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن بازی بد اورا یه کم عجیب بود این کریک هم معلوم نیست کی میخاد درست بازی کنه ان شا اله از دست برون هم راحت بشیم یا اینکه مصدوم بشه بره ور دست نویل
    واقعا میگم با این بازیکنا دم سر الکس گرم
    راستی تفاوت منچستر با ارسنال اینجا مشخص شد
    نخیر جانم!مثل اینکه فراموش کردید ارسنال 9 سال بود که از تاتنهام نباخته بود؟؟مثل اینکه یادتون رفت ارسنال با تاتنهام در ورزشگاه خانگی تاتنهام باخت!مثل اینکه یادتون رفت ارسنال بازیکنهای دوم و سومش رو ریخت توی زمین و خود ونگر هم به اشتباهش اعتراف کرد!مثل اینکه یادتون رفت همین ادبایور تا اومد توی زمین (دقیقه ی 70)براحتی یک گل برای ارسنال زد هر چند که دیگه دیر شده بود!مثل اینکه یادتون رفته ارسنال هیچ وقت برای ستارگان گران قیمت پول نمیده و خود تیم بازیکن ساز هست و همه جوانند!مثل اینکه یادتون رفته منچستر از باخت ارسنال درس گرفته بود و اومده بود که تاتنهام رو ببره!!و سرانجام اینکه مثل اینکه دبل باخت پارسالتون در مقابل ارسنال رو فراموش کردید؟؟؟
    Last edited by rainysky50; 28-01-2008 at 02:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بچها بگیرینش نفوذیه!!!!

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام اول تبریک میگم هماهنگی بالای بازیکنا رو.
    من یه منچستریم.که تازه با این تاپیک آشنا شدم.

اصولا وقتی از یه تیم بزرگ مثل منچستر صحبت میشه یه آرسنالی خودشو نباید وارد بحث کنه!!

وس براون چند سال پیش که خریداری شد عجیب ترین خرید لیگ لقب گرفت. چون یه بازی هم اون فصل انجام نداده بود!!

به امید فرداهایی بهتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

1

خواهشا در کلوپتون از تیمهای دیگه بد نگید!چون همیشه جوابی وجود داره!!در ضمن همین ارسنالیه به قول شما کوچولی خنگ نفهم پارسال توانست تیم شما رو دبل ببره!!همین دیگه جای هیچ حرفی رو باقی نمیزاره!الان هم با تکماده و تبصره توی صدر جدول هستید!!!

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

6

خواهشا در کلوپتون از تیمهای دیگه بد نگید!چون همیشه جوابی وجود داره!!در ضمن همین ارسنالیه به قول شما کوچولی خنگ نفهم پارسال توانست تیم شما رو دبل ببره!!همین دیگه جای هیچ حرفی رو باقی نمیزاره!الان هم با تکماده و تبصره توی صدر جدول هستید!!!
    دوست عزیز خواهش می‌کنم خودتونو کنترل کنید. اگه کسی علیه تیم مورد علاقه شما حرف می‌زنه، شما هم می‌تونید با یه دفاع حرفی ساده و بدون هرگونه متن قرمز (!) و عصبانیت، جوابشو بدید.

کارهایی نظیر توهین کردن منع قانونی داره. ضمنا فکر نمی‌کنم کارهایی نظیر مقایسه آرسنال به تیمی مثل سویا که از دید شما ضعیفه، مشکلی داشته باشه. حتما نباید بگن تیم شما بهترین و برترینه که...!

بهرحال اگر ناراحت شدید، من معذرت می‌خوام.

داره خودمونی میشه livchelsea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    romford

پيش فرض

آرسنال اگه هم تیم بدی باشه خودمونیم دیگه به بدی منچستر که نیست
    حداقل والکات و فان پرسی رو که داره....

ببخشید که راجع به تیم های شما نظر دادم . دست خودم نبود....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •