خیلی جالب هست ! بله دوست من تمام تصاویر ماهواره لاندست و آستر سیاه و سفید هستند ! تصویر رنگی از ترکیب تصاویر باندها بدست میاد
خیلی جالب هست ! بله دوست من تمام تصاویر ماهواره لاندست و آستر سیاه و سفید هستند ! تصویر رنگی از ترکیب تصاویر باندها بدست میاد
من یک کم در تشخیص مقیاس عکس دچار اشتباه شدم ! این عکس مقیاسش کوچک تر (با کسر بزرگتر) از چیزیه که من فکر میکردم ! مقیاس این عکس ها یک مقدار ثابته ؟ چقدره ؟خیلی جالب هست ! بله دوست من تمام تصاویر ماهواره لاندست و آستر سیاه و سفید هستند ! تصویر رنگی از ترکیب تصاویر باندها بدست میاد
احتمالا اون قسمت شمال تصویر هم کویر ابرکوه میباشد ؟ درسته ؟
اون قسمت سفید باتلاق گاوخونیه . که زاینده رود توی اون میریزه . یعنی قسمت های شمال شرق تصویر مربوط به استان اصفهان میشه . و قسمت جنوب شرق تصویر آباده است
کلا بین ارتفاعات میانی تصویر تا ارتفاعات شمال تصویر کویر (یا کفه) ابرکوه هست . که اون قسمت سفیدرنگ کوچک در شرق عکس به کفه طاقستان معروفه که جزئی از کویر ابرکوهه و نمک زاره .
ممنون . پس کلاه سرمون نرفته !
fxsignal عزیز شما کرک نرم افزار Quick mag رو دارید ؟
لینکی که برای دانلود گذاشته بودید کرک نشده بود . بدون کرک هم کار نمیکنه !
سلام
روش کرک کردنشو بهتون یاد میدم !
معذرت میخام یادم رفت به این جواب بدم !
ممنون . مشکل از همین بود .
من فراموش کرده بودم چنین قسمتی هم وجود داره !
![]()
همچنان منتظر هستم !سلام
روش کرک کردنشو بهتون یاد میدم !
ممنون .
شرمنده دوست من دنبال یه متنی میگردم که روش کرک کردنشو توش بود هنوز پیداش نکردم !! اما شما باید نسحه 2 رو نصب کنید و بعد از کرک نسخه اول نسحه 3 هم باز میشه .... اما به طور کاملتر تو پست های بعدی توضیح میدم !
اما در قدم اول شما نسخه 2 رو نصب کنید !
خواهش میکنم دوست عزیز .
+
دوستان این نرم افزار ErMapper 2010 رو جایی سراغ ندارید ؟
ظاهرا چیز جالبیه !
ویزارد های شناسایی تمام مینرال ها رو داره .
ER Mapper2010 برنامه عالی هست ولی کرکش وجود مداره انگاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)