خب فکر میکنم بحث الکی داره کش دار میشه.
آقا اصلاً من دموی زیر رو برای شما ساختم با منوهای آماده ولی توی خود مرحله اسمم رو زدم.
هر مورقع تونستی با UDK یا Unity یه همچین چیزی رو در بیاری اونوقت بگو FPSC برای ادامه خوب نیست.
با حجم 9 مگ دانلودش میکنید که بعد از اکستراکت به 14 مگ میرسه.
اینم دو تا تصویر که دومی در دمو نیست و برای نشون دادن تاثیر نور در افکته که چون نوری نیست چیز خاصی دیده نمیشه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تصویر از دموی بازیه که توش مشاهده میکنین چقدر زیبا نور در آبی که از سقف میریزه و از رو پله ها میاد پایین و جمع میشه منعکس میشه که تو دمو میتونین مشاهده کنین که مثل دنیای واقعی خودتون تکون میخورین زاویه بازتاب نور هم تکون میخوره یعنی در واقع دموی بازی حدوداً 100 برابر تصویر زیباتره:
کد:
اینم لینک دانلود با فرمت 7Z
کد:
اینم 2 چیز جدا:
1.آبی با این قدرت رو که خب با Unity هم شاید بشه تا یه حدی در آورد ولی باید بگم آب تو تصویر زیر مسیر داره که تو Unity یه چیزی تو مایه های 2 ساعت کار میبره و البته نور هم کاملاً دینامیک توش منعکس میشه:
کد:
2.اینم انعکاس نور به صورت ناقص تو دیوارهای براق تر که استاندارد امروز هست و این انجین ساپورت میکنه ولی تو UDK یه چند ساعتی وقت لازمه براش:
کد:
نکته جالب اینه که یه همچین افکت قدرتمندی رو خودم شخصاً اوّلین باز تو بازی Batman :Arkham Asylum دیدم که بازی سال 2009ه یعنی همین پارسال.
من نمیخوام شما برگردونم به FPSC ولی میخوام بدونید که با هر انجینی که در نگاه اول ضعیف و محدود به نظر میرسه اینطوری نباید باهاش برخورد کرد.
پس هر سوالی دارین بپرسین چون با موارد بالا امیدوارم ثابت کرده باشم که مرجع خوبی برای راهنمایی و حل مشکل این انجین هستم.