سلام دوستان من یه کم تکسچر لازم داشتم در باره ی همین کاری که جدیدا دارمش انجام میدم
یعنی یه تکسچر اسب میخوام اگه بود یه تکسچز مرد هم خوبه بعدش ............. دیگه زحمتشو بکشین
سلام دوستان من یه کم تکسچر لازم داشتم در باره ی همین کاری که جدیدا دارمش انجام میدم
یعنی یه تکسچر اسب میخوام اگه بود یه تکسچز مرد هم خوبه بعدش ............. دیگه زحمتشو بکشین
اینم همه تکستچرهای قبلی یکجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alizadsar; 03-07-2009 at 14:52.
سلام دوستان خسته نباشید...ممنونم از همتون بخاطر تلاش هاتون.....واقعاً که عالیه...
من یه درخواستی داشتم با اجازه...
من تکسچر کاراکتر های بازی Mortal Kombat Armageddon رو میخواستم اگه ممکنه....
خیلی دنبالش گشتم متاسفانه پیدا نکردم .... ممنون میشم کسی برام بزاره.
موفق باشید.
سلام
دوستان كسي تكسچر سراميك نداره؟
از زاوايه رو به رو ميخوام
براي كافي شاپ
يه چيزي تو اين مايه ها:
دستتون درد نكنه خيلي لنگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو دیگه میتونی تو گوگل پیدا کنی
سلام دوستان کسی میتونه یه تکسنجر مثلا
دیوار سیمانی درست کنه رنگ سیمان رو در نظر داشت باشیم
خب حالا میخوام روی رنگ هیچ لکه ای وجود نداشته باشه
بی زحمت یکی تمامی تکسچر ها تا الان رو یا پارت بندی کنه یا یه جا بزاره این طوری همه براش دعا میکنن و کار بقیه هم آسون میشه
دست کسی که این کار رو بکنه درد نکنه![]()
سلام دوستان
من تکسچر کاهگل میخوام. یعنی تکسچر دیوار کاهگلی.
ممنون میشم اگه دارین برام بذارید
با سلام خدمت همه دوستان
بنده هم میخوام به نوبه خودم کمکی تو این تاپیک بکنم
بنده هم یک بانک تکسچرینگ در اختیار دارم که دسته بندی شده در فایل های آجر ، آسفالت ، چوب ، فلز وسنگ هستش
ولی به دلیل کیفیت فوق العاده بالای این عکس ها حجمشان در حدود 1.27G هستش بعضی از این عکسها به حدی کیفیتشون بالاست که به تنهایی حجمی حدود 5M دارند
حالا میخواستم ببینم که من چه جوری این عکسها رو بزارم تا هم من در آپلود کردنشون راحت باشم و هم شما در دانلود کردنشون
در پایین یک نمونه از این عکسها رو براتون میزارم که حجمی حدود 1.40M دارد حالا خودتون قضاوت کنید که عکسهایی با حجم بالا تر چه کیفیتی دارن
![]()
کسی تکسچر یه بنای تاریخی رو نداره مثلا روش مجسمه باشه مثل نما های تخته جمشید.
شما دوست عزیز این چند مدت انقلاب کردین ها!!
به نظرم یه راهش اینه که اگر اینترنت پر سرعت دارین کل فایل ها رو پارت پارت کنید و مثلا تو پارت های 50 یا 100 مگی آپلود کنید و تو آپلود و آدرس دادن به دوستان هم اصلا عجله ای نکنید تا وقت مبارک خودتون رو هم نگیرید... میشه تو یه مدت چند ماهه کلشون رو (اگر خواستید) برای دانلود بذارید.. فقط یه کار خوبی که هر بار میشه کرد اینه که تو فتوشاپ تصاویر رو کنار هم بچینید (اندازه ی کوچیک) تا یه نمونه ای از هر پارت هم داشته باشیم...
ممنون و موفق باشید...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)