کمک من با فایل فلش R1kg001 برای کا 810 مشکل پیدا کردم فایل Fs اون زان فاری رو نداره !!!
لطفآ لینک دانلود فایل K810_r1kg001_fs_m_east_n_afr_red 52 رو به همراه فایل کاستوم برای زبان فارسی رو بزارید .
کمک من با فایل فلش R1kg001 برای کا 810 مشکل پیدا کردم فایل Fs اون زان فاری رو نداره !!!
لطفآ لینک دانلود فایل K810_r1kg001_fs_m_east_n_afr_red 52 رو به همراه فایل کاستوم برای زبان فارسی رو بزارید .
در مورد fs كه پيدا نكردم .
ولي كاستومايز گوشيتو اينجا مي توني پيدا كني :
البته بايد عضو باشي تا بتوني دانلود كني .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خسته نباشین
من یه درخواست دیگه کرده بودم که گفتن fs red 36 رو واسه فازسی کردن بریزم رو گوشی که البته این هم در سایت موجود نمی باشد لطفاً اگه هر کی داره واسه محیا کنه ممنونم .
یه راه دیگه واسه فارسی کردن منو به من گفتن که اون با برنامه ی فار است و این برنامه گوشیهای cid 49 رو ساپورت میکنه و اخطار میده کمک کنید ممنون میشم![]()
گوشی من k750 با فریمور R1NO35 هسش میخواستم ببینم اگه فریمرش رو به R1CA021 تغییر ذهم مشکلی پیش نمیاد؟
تو صفحه اول لينك دانلود FAR به همراه پلاگين SEFP براي CID 36 هم هست از اون اسنتفاده كن .
اگه مشكلت با اون حل شد ، بگو تا بقيش رو بهت بگم .
سلام . من گوشیم K750i . Cid 49 Red هست با فریمور R1AA008 .
میخوام تبدیل به R1CA021 کنم . البته با SeTool2Lite
چه فایل هایی لازم دارم؟
اگه زحمت نیست لینک های سالم و کم حجم تر رو بهم بگین
یه مشکل دیگه واسه داداشم پیش اومده
هیچ کدوم از این پچا براش نصب نمیشه! گوشیش w810i هست... کد فریمورشم درسته ولی آخرش یه ارور میده!!!
چیکار باید بکنم؟ مشکل از کجاست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگي،تو رو خدا بگيد چه فريموري براي k310 داريم كه هم منوي فارسي داره هم نوشته فارسي؟تو رو خدا ميدونيد لااقل راهنمايي بكنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)