جایی برای ناراحتی نیست دوست عزیز من هر چی ان 73 موزیکال دیدم به جز یکی رنگ صفحه کلیدش قهوه ای تیره بود در مورد دگمه عکسبرداری هم باید بگم که همشون مشکی هستن که طبیعیه ببین میتونی یه عکس از زیر باطری هم بزاری یک دنیا ممنونت میشم![]()
جایی برای ناراحتی نیست دوست عزیز من هر چی ان 73 موزیکال دیدم به جز یکی رنگ صفحه کلیدش قهوه ای تیره بود در مورد دگمه عکسبرداری هم باید بگم که همشون مشکی هستن که طبیعیه ببین میتونی یه عکس از زیر باطری هم بزاری یک دنیا ممنونت میشم![]()
با سلام
دوستان من پست قبلی را با gprs دادم برای همین امکان عکس گذاشتن نبود.
این هم یک عکس از زیر باطری که بردش سبز پر رنگه (کم رنگ و تقلبی نیست) سریالش هم همه جا چک کردم درست بود.
این هم عکس تکمه ی گالری و عکس برداری
و در آخر عکسی از هولوگرام باطری که روی باطری نوشته ساخت چین
خواهش می کنم عزیز قابلی نداشت.من هم از شما ممنونم.
salam man farsisaz mikham ke betonam to site farsi benvisamN73 ro eshgheeeeeeeeee
مطفا جواب بدین![]()
با سلام ......... من روی گوشیم از روی کامپیوتر نمیتونم اهنگ بریزم یعنی وقتی میریزم میره تو file mgr وفقط تو این اجرا میشه و در music player اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید که چگونه این اهنگهارو تو music player اجرا کنم....
sah2ow جان ممنون خیالم راحت شد از بابت برد پشتی ای بلا میبینم که ایرانسل داری حتما با gprs حال میکنی ها
بچه های باحال یه کمک
من هر کاری میکنم نمی تونم اس ام اس بزنم سند نمیکنه تازه کسی هم نمی تونه به من اس ام اس بزنه فقط بعضی وقتا حالش خوب میشه میشه این کار رو کرد اگه سریع راهنمایی کنید ممنون میشم
اگر منظورتون این باشه که چطوری اجرا کنیم: با ید موقعی که موسیقی پخش می شود از منوی options گزینه ی start visualisation را انتخاب کنید که سه دونه داره.
و اگر منظورتون وارد کردن از خارج گوشی و نصب است : شرمنده اطلاعی ندارم
همه نوع آهنگی ؟؟؟فرمت آهنگ هاتون چی هست؟ شاید قادر به خواندن این فرمت نباشه.(البته فقط یه حدسه)
خواهش می کنم. بله دیگه در اوج فناوری دارم غرق می شم
این طور که شما می فرمایید بعضی وقت ها خوب میشه احتمالا مشکل از اپراتور شماست(از کدوم اپراتور استفاده می کنید؟) شاید شاید شاید با عوض کردن مسیج سنتر درست بشه
Sha2ow جان برچسب سریال زیر باطری 2 لایه نیست؟؟؟؟من تمام اصلیایی کی دیده بودم دولایه بود!!!؟؟!!!؟!؟! مال خودمم دولایس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)