تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 30 از 285 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال خیلی مهم دارم...اگر راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم .
    من فارغ التحصیل رشته ریاضی هستم و امسال هم به دلایلی نتونستم کنکور شرکت کنم .(امسال پیش بودم )
    واقعیت اینه که برای من اصلا رشته دانشگاهیم مهم نیست ، چون از لحاظ کاری و درامد مشکلی ندارم و فقط به خاطر این میخوام برم دانشگاه که بدونم در آینده کاری دارم که بدون اینکه به کسی محتاج باشم که منو استخدام کنه میتونم روی شغلم حساب کنم .

از لحاظ اینکه تجربی بخونم یا ریاضی هم ...روی هر دو رشته مسلط هستم و میتونم در کنکورشون موفق بشم .
    حالا دوستان مطلع لطفا نظرشون رو بگن که ورود به رشته تجربی و گرفتن تخصص در یک گرایش خاص برای آینده میتونه مفیدتر باشه یا رشته های مهندسی ؟
    لطفا به من راهنمایی کنید که کدوم رشته مهندسی چنین آینده کاری مستقلی خواهد داشت ؟ و یا هر راهنمایی که بتونه در این مورد کمک کنه .

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام بچه ها من امسال دارممیرم سوم ریاضی
    میخواستم ببینم چه کتابهای کمک درسی خوبی برای این رشته هست(کمک درسی و تست)
    1-فیزیکم خوبه
    2-شیمیم بد نیست
    3-ریاضیم توی مسائل کتاب خوبه ولی تو تستها خیلی می لنگم
    4-عربیم افتضاحه

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام بچه ها من امسال دارممیرم سوم ریاضی
    میخواستم ببینم چه کتابهای کمک درسی خوبی برای این رشته هست(کمک درسی و تست)
    1-فیزیکم خوبه
    2-شیمیم بد نیست
    3-ریاضیم توی مسائل کتاب خوبه ولی تو تستها خیلی می لنگم
    4-عربیم افتضاحه
    فیزیک مبتکران/قلم چی.فرید شهریاری
    شیمی.گاج.ده استاد. اندیشه سازان
    ریاضی.آبی.اندیشه فائق.اندیشه سازان
    عربی ایاد فیلی . عربی به زبان ساده

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال خیلی مهم دارم...اگر راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم .
    من فارغ التحصیل رشته ریاضی هستم و امسال هم به دلایلی نتونستم کنکور شرکت کنم .(امسال پیش بودم )
    واقعیت اینه که برای من اصلا رشته دانشگاهیم مهم نیست ، چون از لحاظ کاری و درامد مشکلی ندارم و فقط به خاطر این میخوام برم دانشگاه که بدونم در آینده کاری دارم که بدون اینکه به کسی محتاج باشم که منو استخدام کنه میتونم روی شغلم حساب کنم .

از لحاظ اینکه تجربی بخونم یا ریاضی هم ...روی هر دو رشته مسلط هستم و میتونم در کنکورشون موفق بشم .
    حالا دوستان مطلع لطفا نظرشون رو بگن که ورود به رشته تجربی و گرفتن تخصص در یک گرایش خاص برای آینده میتونه مفیدتر باشه یا رشته های مهندسی ؟
    لطفا به من راهنمایی کنید که کدوم رشته مهندسی چنین آینده کاری مستقلی خواهد داشت ؟ و یا هر راهنمایی که بتونه در این مورد کمک کنه .

ممنون
    بستگی به علاقه داره
    اگر ریاضی علاقتونه برید برید ریاضی
    و اگر تجربی برید تجربی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام کسی خبر داره امتحان 5 مرداد قلم چی برگزار شد یا نه ؟
    بله عزیز
    26 مرداد هم برگزار شد

داره خودمونی میشه شیوا's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

سلام به همه. بعد یه وقفه من باز اومدم. میبینم که همه در حال درس خوندن هستن. این خیلی خوبه. ایشالا همه موفق باشیم! راستش من یه راهنمایی میخواستم در مورد نحوه ی خوندن ادبیات. اینکه اعلام رو همراه با درس بخونیم. یا لغات رو چطور بخونیم همراه با هر درس یا بطور جدا. یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم.

در آغاز فعالیت sadra17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به همه ی بچه های...خون.یه سوال داشتم: من چون خیلی رو درسای عمومی مسلطم همه رو گذاشتم برای بعد از عید.به نظرتون جواب میده یا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همه. بعد یه وقفه من باز اومدم. میبینم که همه در حال درس خوندن هستن. این خیلی خوبه. ایشالا همه موفق باشیم! راستش من یه راهنمایی میخواستم در مورد نحوه ی خوندن ادبیات. اینکه اعلام رو همراه با درس بخونیم. یا لغات رو چطور بخونیم همراه با هر درس یا بطور جدا. یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم.

کل اعلام رو بذاری روی هم چند صفحه میشه؟ به نظر من همه رو یکباری همین الان بخون، حتی اگر هنوز معلمت درسها را نداده، شاید یک ماه هم وقت نگیره. بهتره از جعبه لایتنر استفاده کنی (راهی که برای خودم جواب داد و هنوز هم آنها را به یاد دارم!) البته من با جعبه آدامس relax آنها را خواندم! وقتی که همه رو حفظ کردی تا روز قبل از کنکور باید اونها رو دوره کنی (اولش فکر می کنی که نیازی به خوندنشون نداری اما اگر این فکر رو کردی سخت در اشتباهی)

در ضمن کتاب اعلام گاج هم خیلی مفیده.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به همه ی بچه های...خون.یه سوال داشتم: من چون خیلی رو درسای عمومی مسلطم همه رو گذاشتم برای بعد از عید.به نظرتون جواب میده یا نه؟

داری بدترین کاری رو که می تونی با خودت می کنی. تا بعد از عید خیلی چیزها تغییر می کنه، تا دو ماه اول باید روی اختصاصی ها زوم کنی و بعد از اون هم کل دروس رو مرور کنی (و نه فقط عمومی ها) جوابت هم هیچ شرط و شروطی نداره که بگیم اگر این کار رو بکنی جواب می ده، جوابش قطعیه و فقط یک کلمه: نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه!
    تو مگه چندبار می خوای کنکور بدی؟ پس این یک سال رو هم که شده با عذاب بگذرون اما ریسک نکن. این حرفا رو از من به یاد داشته باش. من هم مثل تو فکر می کردم و از این کارا کردم و نتیجه اش این شد که یک سال دیگه بخونم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام من دارم می رم پیش تو کلاسای هامون هم شرکت می کنم
    الان هم کلی مطلب گفتن
    در خواست من اینه که یه کتاب اموزشی بهم معرفی کنید که خوب توضیح داده باشه مخصوصا مبحث ژنتیک .

خیلی خیلی ازتون ممنون
    راستی شرط معدل چی شد . من معدلم 9 شد به نظرتون اگر بخونم کنکور قبول می شم؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •