سلام
من خودم این پچ رو تست نکردم.ولی الان نسخه 7.0.3.24 روی سیستمم نصبه وبدون هیچ مشکلی کار میکنه.
بهترین پچ برای دیکشنری بابیلون پچ گروه UnREal RCE هست که در صفحه اول همین تایپک موجود هست.
سلام
من خودم این پچ رو تست نکردم.ولی الان نسخه 7.0.3.24 روی سیستمم نصبه وبدون هیچ مشکلی کار میکنه.
بهترین پچ برای دیکشنری بابیلون پچ گروه UnREal RCE هست که در صفحه اول همین تایپک موجود هست.
این کرک بعد از اعمال؛ فایل EXE را خراب میکند و در ویستا دیکر اصلا اجرا نمیشود ! تست شد ... (بقیه ویندوزها رو نمیدونم)
دوستان چكار كنم؟
ممنون میشم لینک تمام glossary ـهای بابیلون رو لطف کنین البته منظورم فارسی به انگلیسی و بیشتر از همه انگلیسی به فارسی هستش !!
درضمن ممنون میشم که بهترینهاشو از نظر خودتون بفرمایید! چه فارسی به انگلیسی و چه بلعکس ودر واقع میخام که بهم پیشنهاد بدین .
ممنون.
Last edited by ali_khujaste; 05-10-2008 at 02:21.
سلام
یکی از دوستان لطف کنه به این مشکل من جواب بدن
چند تااز glossaryهای بیبیلون من از کار افتادن ، یعنب زماندار بودن حالا میگه باید بخرم شون چیکار کنم دوباره کار کنن
ممنون
این نسخه رو به طور کامل از روی سیستمتون حذف کنید .اخرین نسخه رونصب کنید واز پچ UnREal RCE
استفاده کنید بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
بهترین ها در پست اول تایپک معرفی برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه نسخه ای استفاده میکنید؟؟
نام گلاسوریهائی رو که استفاده میکنید بنویسید
از چه نسخه ای استفاده میکنید؟؟
نام گلاسوریهائی رو که استفاده میکنید بنویسید[/quote]
دوست عزیز سلام
من چند تا از دایره المعارف هایی که توی خود سایت babylon هست رو دانلود کردم و چند روزی از انها استفاده می کردم که از کار افتادن مثل :
merriam webster
concise oxford english dictionary
و چند تای دیگه
...
دوست عزیز نسخه های قبلی رو از روی سیستمتون به طور کامل حذف کنید.دوست عزیز سلام
من چند تا از دایره المعارف هایی که توی خود سایت babylon هست رو دانلود کردم و چند روزی از انها استفاده می کردم که از کار افتادن مثل :
merriam webster
concise oxford english dictionary
و چند تای دیگه
نسخه Babylon Pro v7.0.3_r24 رو دانلود کنید وبرروی سیستمتون نصب کنید.توسط سریال تیم ZWT یا BetaMaster
اون رو ریجستر کنید. حالا گلاسوریهاتون رو نصب کنید به احتمال بسیار زیاد جواب میده.
Babylon Pro Serials & Lics ZWT , BetaMaster , REA
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خسته نباشید
من babylon7 رو نصبش کردم.بخوبی کار میکرد.وقتی به اینترنت کانکت شدم Babylon رو اجرا کردم.تا وقتی که تو اینترنت بودم خوب کار میکرد.وقتی disconnect شدم هر کلمه ای رو میزدم که ترجمه کنه ,فقط روی Glossary مربوطه گزینه ی Browse میاورد,و وقتی روی Browse کلیک میکردم یه صفحه اینترنت باز میشد.......!!!!!!!!!!! تا حالا هم همونطوره......
پاک کردم دوباره نصبش کردم ولی جواب نداد
دو,سه تا patch هم داشتم اونارو هم Apply کردم ولی بازم جواب نداد
در ضمن این مشکل تو ورژن های قبلی هم بود و فقط با پاک کردن ویندوز مسئله حل شد
حالا یه راه حلی نیست که بدون پاک کردن ویندوز دوباره فعالش کرد؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
![]()
Last edited by elyas_bamaram; 19-10-2008 at 20:43.
بعد از remove از TuneUp RegistryCleaner و TuneUp DiskCleaner استفاده كن و سپس ري استارت كن، شايد افاقه كرد
و اگر نقطه سيستم رستور قبل از بيبي داشتي كه مشكل، حلّه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)