تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 197 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز Hamed-Dehghani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض

اول بگم talot جون خیلی می خومت

بعد پدرام جون

بزار تو دفاعیه کمکت کنم بابا

یعنی میدونه از همون مقدار هوشش چه جوری استفاده کنه!

زیاد شد اما خوب دیگه منم نقد کردم منتظر دفاعیه هم میمونیم

دفاعیه چیه ؟

پدرام خرد شد ! رفت پی کارش

دیگه چیزی ازش نموند

آی پدرام ،

کجا فرار کردی ؟!!

هی رفتی رفیق رفقات رو آوردی تعریف و تمجیدت کنند

بیا ببین کی واست پیدا کردم ؟!!!

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

یه کاربر باحال که خیلی جدی صحبت می کنه ولی تمام حرفاش شوخه.
    کاربر جوون و با استعدادیه و دوست داره موفق تر از قبل باشه.
    نمیدونم دوست داره عاشق باشه یا نه؟
    دوست خوبی میتونه باشه.
    بله من هنگام تفريح و بيكاري فرد شوخي هستم و حرفهاي جدي ام را در پوسته شوخي بيان ميكنم.ولي در غير اين زمانها به شدت جدي و خطرناك هستم /همه دوست دارند موفق تر باشند/بله(ولي نشدم)/تا زماني كه قرار باشه بين من و اون فرد يك ديوار آهنين باشد دوست خوبي هستم///ممنون علي جان

کاربر فعالی که مطالب مفید زیادی رو در پی سی قرار می ده
    کمی مشکوک
    فکر کنم فرد مفیدی برای پی سی و هم برای جامعه باشه
    و ......
    مشكوك از چه نظر؟/اميدوارم

پدرام کمی شهرت طلبه. البته خیلی فعاله و لی تاپیکاشو با سیاست میزنه. مثل تیتر روزنامه ها هست. اونقدر که عنوان تاپیک نشون میده نیست. بیشتر هم تصویری کار میکنه.
    چرا فكر ميكنيد شهرت طلبم؟نه با كسي مجادله كردم نه تا حالا گفتم من فلان كار را كردم.البته بعضي ها اگر به دنبال شهرت هم نباشند خود شهرت به دنبالشان ميايد./تيتر مثل نماي ساختمان است./1 ماه است كه روي به تصوير آوردم

احتمالا شما بيشتر به عكس پسر نگاه كرديد تا به كليت آواتور.پيغامي در اين آواتور است

نظر من: یه کاربر مفید ... تاپیکهاش جالبن و گاهی طولانی ولی ارزش وقت گذاشتن و خوندن رو دارن
    من مطمئنم تمام تايپيكهاي طولاني ام را بخوانيد در انتها راضيتر از نخواندنش خواهيد بود.بعضي از مطالب بايد گسترده باشند.
    به نظر من هم اقا پدارم مطالب جالب و همیشه جدیدی میزارن من که هنوز تایپیک تکراری ازش ندیدم کاربر مفیدی هستش فقط موندم چطور اخطار ګرفته ؟موفق باشی
    سعي ميكنم از نقل مطالبي كه فكر ميكنم قبل از من بوده يا ممكنه بعد بيايد خودداري كنم./اخطار گرفتن من هم بيشتر اختلاف سليقه است تا موضوعي ديگر

مغروره! خدا نكنه مديرى چيزى بشه!تاپيك‌هايى هم كه مى‌زنه براى من زياد تازگى نداره، چون مطالبشون رو قبلا ديدم!بچه‌ى بى‌حاشيه و خوبيه!
    مغرور هستم ولي تكبر ندارم/من هم دعا ميكنم نشوم چون واقعا سختگير هستم/هيچ چيز جديدي در دنيا وجود ندارد خوشبختانه هنوز قسمت ساخت تايپيكم فعال نشده

تاپیکاش زیادی طولانین چندانبرام جالب نیست و حوصله خوندنش و ندارم فقط نمی دونم چرا اینقدر ازشون تعریف می شه به احتمال زیاد مشکل از سلیقه منه نه داش پدرام چون خیلی از تاپیکهاش تعریف شده
    تايپيكي كه چند خط باشد ،تايپيك نيست،ميشود يكي از همين تايپيكهاي زرد.بايد علمي در تايپيك به گردش در بيايد/من كه تا حالا جايي تعريف از خودم نديدم كه تابلو باشه./مشكل از سليقه نيست،تفاوت سليقه است فقط

آشنا به حقه های خبر سازی ؛ تلقین اذهان عمومی ظاهر حق به جانب ، باطن زیرک، سیاستمدار جملاتی پر از منظور ، قصد و غرض چه گویم که ناگفتنم بهتر است
    بله آشنايي كامل به آنچه كه گفتيد دارم./ترجيح ميدهم جملاتم چند بعدي باشد،اينطوري شخصيت طرف مقابل هم وارد بازي ميشه و برداشت اون به من كمك ميكنه بيشتر بشناسمش

من بيشتر مجذوب عنوان تاپيك پدرام اشنا ميشم ( گول ميخورم ببينم چه خبره ) ولي سوژه هاي انتخابيش هم خوبه
    عنوان خوب مهمتر از تايپيك خوب است.يك تايپيك خوب ممكنه از چشمها مخفي بماند.اين عنوان بندي من متناسب با سن كاربران p30 است كه كودك و نوجوان هستند.براي همين است كه كاربران مسن زياد ارتباط برقرار نميكنند
    تاپيكهاش هم مطالب متفاوت و همراه با نكته‌اي همراه است.
    يه بار با تاپيكش (قيمت تابلو) خوب همه رو ميخواست بذراه سر كار. ولي هيشكي گولشو نخورد. (البته وقتي معما حل شد ) .همه هم پي به نيت شومش بردند. بعضي تاپيكهاش هم كه اعصاب من يكي رو ميريزه به هم. ار بس كه عكس توشه و يك روز بايد صبر كني تا صفحه كامل باز شه.
    ولي خبرهاش هم فكر ميكنم يه جايي پارتيش كلفته كه ميتونه اين خبرهاي درپيت (ببخشيد عالي) رو پيدا كنه.
    شايد هم براي يكي از خبرگزاريهايي مثل ايسنا يا ايرنا يا ايلنا يا ايظنا و ... و يا CBS يا CNN يا ABC و يا DEF كارميكنه.
    تنوع مطالب برام مهمه.دوست دارم كاربر مفت مطالبي را زحمت برايشان كشيدم و وقت گذاشتم نخونه.يك حركت مثبتي داشته باشد.به نوعي متوجه بشوم از اينكه مطلب را فهميده و خونده.من خيلي ها را ميشناسم كه اگر يك سوال از تايپيك خودش مطرح كني ميماند.چون خودش مطلب را نخوانده و ويرايش نكرده./داستان عكس را هم تعريف ميكنم
    بدون حاشیه مغرور چیز زیادی از خودش نمیگه(یا من ندیدم)خیلی راحت و روک صحبت میکنه اعتماد به نفس خوب پی سی رو هم خیلی دوست داره اصلا هم علاقه ای به گذشتن منبع مطلبی که میزاره نداره! ایده های خوبی هم برای تاپیکهاش داره از انتقاد از تاپیکاش هم اصلا خوشش نمیاد! بعضی وقتام توقهای زیادی هم از دیگران داره(تاپیک تولدش) یکی از تفریحاتشم اینه که بیاد به ملت گیر بده چرا تو تاپیکاتون عکس نزاشتین(خودشم 2 تا عکس بزاره)
    من متوجه نميشم غرور من را از كجا فهميديد؟/بله اصلا دوست ندارم زندگي مجازيم با حقيقي قاطي شود/رك صحبت ميكنم چون هم به حرفم اطمينان دارم هم تعارف ندارم/هر جا كه مطلبي را مستقيم استفاده كرده باشم منبع را هم گفتم.مگر اينكه اون مطلب خودم يا با ويرايش خودم و تحقيق باشد./اتفاقا از انتقاد بيشتر از تعريف خوشم مياد حتي اگر انتقاد منظور دار باشد.بله چرا توقع نداشته باشم؟البته در تايپيك تولد تنها توقعم اين بود كه تبريك دوستان زباني و ضبط شده نباشد.خرجش 2 تا جمله جديد است./كلا 4 تا تايپيك من اين موضوع عكس را مطرح كردم كه يكمورد شوخي بود.زماني كه شما در يك تايپيك در مورد چيزي بحث و صحبت ميكنيد حداقل بايد ببينيد كه اين چي هست.جدا از موضوع زيباشناسي .مثلا تايپيك طريقه خشك كردن گياه.50درصد آموزش روي عكس است./وقتي در جايي ايراد ميگرم منتظر رفع آن توسط كسي نميمانم اگر از دست خودم بر بياد انجام ميدهم

از خوبياشون:
    بسيار با سليقه و دقيق به جزئيات توجه ميكنه الكي كپي پيست نمي كنه اما اين همه نقد كرديم باز تاپيك زده سه متر .......

يك چيزي هم من ديدم توي بيشتر پست هاش از عكس استفاده ميكنه
    براي پرهيز از طولاني شدن متن سعي ميكنم (حدود 1 ماهي ميشود)نيم بيشتر از بار تايپيك را شانه عكس بگذارم

هم به نظر من تو تیتر زدن تایپیک ها سعی میکنه اسم های داغ بزاره یعنی اسم هایی که ادمو به تایپک میکشونه .. که نمی گم کار بدیه خصوصیتشون رو گفتم . مثل روزنامه نگار ها ( بعضی ها ) .. ولی کار بر خوبی هست
    ایشون علاقه زیادی به استفاده از کاراکتر "/" در عنوان تاپیکهاشون دارن
    البته خیلی از موارد استفادشون غیر ضروری هستش و فقط برای اینکه تو لیست تاپیکها به چشم بیاد استفاده میکنند
    نه اتفاقا تنها چيزي كه به فكرش نيستم به چشم آمدن با / است.زماني از / استفاده ميكنم كه بخواهم 2 مطلب را از هم جدا كنم.مثلا تيتر زير:
    عرضه داروي ايدز در ايران/ يا/اين قرصاي من كو؟؟؟؟؟؟

نام تاپيك هاشون خيلي جذابه ولي وقتي توش ميري حال پست دادن نداري.
    در نتيجه تعداد مشاهدات بالاست اما پست هاي ارسالي كمه. خودشون هم فكر كنم ديگه به تاپيكاشون سر نميزنند و به فكر يك تاپيك ديگه مي افتند
    درست مثل اين ميماند كه شما درب يخچال را باز كنيد و هر چي خواستيد بخوريد.مطمئنا تنها مادر و يا بزرگترتان زحمت تميز كردنش را ميكشد.تايپيكهاي من هم كلا جوي دارند كه جاي بحث نميگذارند.شما در تايپيك :بياييد اسم سگ مرا انتخاب كنيد. دليل براي پست دادن و بحث داريد ولي در اينجا كمتر دليلي پيدا ميشود./من شايد جزو معدود كاربراني باشم كه هميشه با كوچكترين حركتي در تايپيكم حاضر ميشوم.اما تا زماني كه نياز نباشد پست نميدهم
    ظاهرا ادم شوخیه اما خوب اگه تصمیم به جمع اوری مطلب بگیره مطلبهای خوبی هم پیدا می کنه و خوب هم مطلب پیدا می کنه راستش توی بقیه انجمنها نمی دونم فعالیتش چه طور بوده اما تو ادبیات که کمک می کنه عنوان تاپیک های جالبی هم داره ( البته به نظر من عنوان تاپیک بهتره گویا باشه تا جالب )خوب نمی دونم حالا ادمی هست که قراره به این حرفها و انتقادها توجهی بکنه یا نه بدترین کاری که کرد اون تاپیکش توی متفرقه بود که باعث شد یک عالمه از تاپیک های مرده بیان بالا
    در ظاهر شوخم/در جايي كه گويا بودن موجب بشه كاربران عام از آمدن به تايپيك صرف نظر كنند ،گويايي را فدا ميكنم.شايد يك تيتر جالب موجب آشنايي يك كاربر با يك موضوعي بشه كه در حالت عادي از كنارش رد ميشود و وارد نميشود./بله توجه ميكنم(البته شايد )/من هنوز دليل مخالفت با بالا آمدن تايپيكهاي قديمي را نميدانم.چون من يكسري تمام تايپيكهاي متفرقه را كامل خواندم به جرات ميگم كه حق خيلي هاي آنها است كه حتي مهم شوند.خيلي به ندرت تايپيك جديدي ميبينم كه ورژن قديمي اش را نداشته باشيم.حالا اگر كتاب متفرقه كمك كند تا آمار تايپيكهاي تكراري و زرد پايين بيايد من استقبال ميكنم/انرژي زيادي روي اون تايپيك گذاشتم هم من هم سارا.مثل اين ميماند كه تايپيك نمادها و نشانه ها را يكشبه درست ميكرديد/سر فرصت بايد در اين مورد صحبت كنيم

عنوان تاپیکهاش خیلی جالبه..فکر کنم اگه مدیر مسئول یا سردبیر روزنامه ای بشه در امر جلب مشتری موفق خواهد بود.....به نظر می رسه انسان کینه جویی نیست.....و جنبه شوخی داره
    تجربه اش را دارم(همينو فعلا ميگم)/اصلا كينه اي نيستم/جنبه شوخي را كه هيچ جنبه جدي را هم دارم

کسانی که با عنوانهای آبدار میریزن تو تاپیک میبین خبری نیست چی
    اون بد بختهائی که باید دو روز صبر کنند عکسهای تاپیکها لود بشه چی
    آره به دايال آپي ها حق ميدهم.ولي قبول كنيد كه ديگه زمان اينگونه دسترسي به نت سرآمده است.web2 و web3 راه افتادند و ما هنوز در تايپ مسنجري مانده ايم

نوع نوشتن و انتخاب فعلای جملهاشو دقت کردید؟فرق میکنه.نمیدونم از روی قست این جوری مینویسه یا نه , ولی جالبه.راستی آقا پدرام نمیخوای لو بدی کجا زندگی میکنی؟!
    كاش يك مثالي ميزديد.البته من چون خارجه بودم زبون مادريم رفته يادم /نه نميخوام لو بدم

خيلي ادم باحالي به نظر مياد از كابرايي هست كه من بهش احترام ميزارم......
    به قول جاهلهاي داش مشتي:با حالي از خودته دادا
    پدرام جان تاپیکهای عالی و پر محتوی خیلی داره و تو انتخاب اسم هم خیلی دقت میکنه که حتما مخاطب جذب کنه و جالبه که همیشه با عکس همراهه! ولی متاسفانه پستهای طولانیشون خسته کننده هست !در مورد خود پدرام : شوخ طبع . با اعتماد به نفس بالا . کنجکاو!!!!
    بله نگاه كردن مطالب روي كاغذ راحت تر از مونيتور است./فضول ام؟؟

[quote=M E H D I;1318866]برخورد زيادي با شما نداشتم واسه همين هم زياد نمي تونم نقدكننده خوبي باشم. اما از روي تاپيكهاتون اين رو ميگم كه اسم هاي جذاب براي تاپيكهاتون انتخاب ميكنين.انشاتون هم خوبه /quote]
    يكي از دلايلي كه من از اين تايپيك حمايت كردم و از شما خواستم بياييد همين است كه متفرقه را از اين حالت و وجهه خراب نجات بدهم و موجب آشتي شما با تايپيكهاي خوب و عمومي در سطح p30 بشوم.حق متفرقه نيست كه بايكوت شود.شما و ساير كاربران با تجربه اگر بايكوت كنند سرنوشت متفرقه تنها تايپيكهاي زرد و ... ميشود/بله دست به قلم خوبه

موافقم تاپيك خوب و ايده جالبيهموفق باشيد
    براي شما هم از اين جالبيها كنار گذاشتند

نقــــــــــــــــــد نه خصوصیات اینکه میگین پدرام کنجکاوه یا دقیقه یا ... خصوصیات یه نفره ولی نقد یعنی اینکه علاوه بر اینکه یه سری اشکالات یه نفر رو میگین راه اینکه اون اشتباه رو بر طرف کنه رو هم بگین که میشه نقد مثبت و سازنده حالا بریم سراغ نقد آقا پدرام :
    از روی تاپیکهاشون میشه این جور نتیجه گرفت که خیلی زودرنجه یعنی اگه کسی از تاپیکش بد بگه (تاپیک خردادیها) خیلی زود بهشون بر میخوره و موضع میگیره که میتونه تو دنیای واقعی صفت خوبی باشه و مانع از خوردن حق بشه ولی در دنیای مجازی و جایی که نمیدونیم طرف با لحن شوخی میگه یا جدی فکر نمیکنم صفت خوبی باشه(نظر شخصی)تعصب زیاد از حدی روی ماه تولد خودش داره نمونش رو میتونین از امضاش و تاپیکی که در مورد خرداد زد(خرداد سرور ماه ها و سالهاو روزها) به عینه ببینین و همچنین روی روز تولد وکلا" چیزهای سنتی فکر میکنم اینکه دوست داشت هرکسی حتما" یه کادو بهش بده حالا هر چیزه متفاوتی دوست نداشت همه بهش بگن " تولدت مبارک" یا "ایشالا 100 ساله بشی" یا ... حتی ناراحت میشد نمونش حرفی بود که به asalbanoo (مژگان خانم)زد (اینو قبول ندارم اصفهانیها ...) من تعصبشو قبول ندارن با اینکه خودم خردادیم چون به نظرم هر کس ماه تولد خودشو دوست داره ولی اینکه به این چیزا (همونایی که گفتم)خیلی اهمیت میده برام جالب بود فکر میکنم این که به سنت ها علاقه داره قشنگه و میتونه یه خصوصیت خوب باشه ولی اینکه توقع داشت هر کسی یه چیز متفاوت بهش کادو بده بازهم با در نظر گرفتن دنیای مجازی نمیپسندم(نظر شخصی)
    از غريبه و افراد معمولي زودرنج نيستم اصلا.اون ها هم شوخي بود براي تهيج كردن بچه ها/در مورد روز تولد توضيح دادم،:انتظار ندارم كسي تبريك بگه ولي وفتي ميگه طوري بايد باشد كه احساس كنم كه صميمانه و مخصوص است./مطمئني خردادي؟؟دارم شك ميكنم.يعني نژاد برتر خرداد را با ماههاي ديگه مقايسه ميكني؟؟ (جمله قبل را اگر بخوانيد همانگونه كه دوست داريد برداشت ميكنيد.در صورتي كه شوخي و فقط شارژ كردن است.هر كسي ماه خودش را دوست دارد درست مثل دوست داشتن مملكت و كشور.)البته در مورد خرداد روايات زيادي است كه آنرا جزو پسنديده ترين ماهها و روزها ميدانند
    با وجود منطقی که دارن با این همه بسیار احساسی هستند و ضمنا زود رنجیشون همیشه به جا نیست.فراموش کاره و ضمنا یادش میره بعضی تاپیکهاشو به روز کنه
    بعضی وقتا اصلا نمیتونه شوخی طرفو از لابه لای کلماتش بگیره و این درست نیست میتونه در این مورد دقت بیشتری به خرج بده نمونه اشو میتونم تو همون تاپیک خرداد پیدا کرد خودشو خوب باور داره یه کم حق به جانب حرف میزنه با این همه ادم مهربونیه ، خلاقه و باهوش یعنی میدونه از همون مقدار هوشش چه جوری استفاده کنه!ادم قابل اعتمادیه و به همون نسبت در مورد برخی چیزا بدبین دیر اشتباهاتشو قبول میکنه اما در صورت پذیرش میتونی مطمئن باشی دیگه تکرار نمیکنه ادم انتقام جویی نیست اما خوب دلخوری تو دلش میمونه تا یه مدتی هر چند اون موضوع که باعث دلخوریش شده باشه زیاد مهم نباشه
    براش اعتقاد وعقیده خودش در هر شرایطی مهم تره به سختی میشه بهش ثابت کرد حق با تو نیست
    ادم شوخ و سرزنده ا ی است
    خوش مشرب هم هست
    اصلا حس دفاع را ندارم الان

بعد پدرام جون

بزار تو دفاعیه کمکت کنم بابا

دفاعیه چیه ؟

پدرام خرد شد ! رفت پی کارش

دیگه چیزی ازش نموند
    اصولا حامد هم كه به سختي حرف ميزنه چه برسه اينكه بتونه نقد كنه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

از امين ، عسل بانو ، فرانك ، مهدي ، كلنگ و ساير عزيزاني كه با كمترين اطلاعات در مورد فعاليت من،تشريف آوردند و موجب گرمي تايپيك شدند ممنون.دوستان ديگري هم ميخواستند بيايند كه عذر موجه داشتند.
    اميدوارم حضور چنين پشتوانه هايي را هميشه در تايپيكهاي اينچنيني داشته باشيم.

اين شاخه گل به همراه ليوان آب تقديم به شما

==============================
    ساير دوستان گلم هم كه نياز به بردن اسم ندارند مهران،مجيد،بلروگ،حامد،مري م،رزيتا و...(اين و غيره را اسم نميبرم چون بيشتر دوستشان دارم)اميدوارم پيشنهادات شما بتونه به من كمك كند كه ايرادهاي كارم را برطرف كنم.باز هم ممنون

تمام پستها را خواندم از هيچ پستي ناراحت نشدم .
    =============================
    يك گلايه از بابك دارم.با اينكه در جريان اين تايپيك بود ولي نيامد.مطمئنا نظرات بابك داراي نكات جالبي ميبود.
    به هر حال بابك جان گاهي اوقات لازم است كه mp3 پليرت را خاموش كني و از ستارگان و فضا به زمين بيايي و قدم بزني تا زميني بودن را فراموش نكني
    موفق باشيد تا جمعه همچنان در خدمتم شكلك يك شاخه گل
    Last edited by pedram_ashena; 19-07-2007 at 23:31.

داره خودمونی میشه yamin_yekta's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با مطالبی که به رنگ قرمز در اوردم کاملا موافقم دوست عزیز
    اما در مورد ایشون باید اینم اضافه کرد با وجود منطقی که دارن با این همه بسیار احساسی هستند و ضمنا زود رنجیشون همیشه به جا نیست.
    فراموش کاره و ضمنا یادش میره بعضی تاپیکهاشو به روز کنه
    بعضی وقتا اصلا نمیتونه شوخی طرفو از لابه لای کلماتش بگیره و این درست نیست میتونه در این مورد دقت بیشتری به خرج بده نمونه اشو میتونم تو همون تاپیک خرداد پیدا کرد
    خودشو خوب باور داره
    یه کم حق به جانب حرف میزنه
    با این همه ادم مهربونیه ، خلاقه و باهوش
    یعنی میدونه از همون مقدار هوشش چه جوری استفاده کنه!
    ادم قابل اعتمادیه و به همون نسبت در مورد برخی چیزا بدبین
    دیر اشتباهاتشو قبول میکنه اما در صورت پذیرش میتونی مطمئن باشی دیگه تکرار نمیکنه
    ادم انتقام جویی نیست اما خوب دلخوری تو دلش میمونه تا یه مدتی هر چند اون موضوع که باعث دلخوریش شده باشه زیاد مهم نباشه
    براش اعتقاد وعقیده خودش در هر شرایطی مهم تره به سختی میشه بهش ثابت کرد حق با تو نیست
    ادم شوخ و سرزنده ا ی است
    خوش مشرب هم هست

زیاد شد اما خوب دیگه منم نقد کردم منتظر دفاعیه هم میمونیم
    شما همه این خصوصیات رو از تاپیکهاش کشف کردید یا اینکه شما ازحقیقیهای دنیای مجازی هستید؟؟؟؟

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

دوستان عزيز براي نقد پدرام جان تنها تا فردا(جمعه) فرصت داريد پس بشتابيد
    پدرام جان شما هم همين فرصت رو براي پاسخگويي داريد
    ممنون
    پايان

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

متاسفانه همه يادشون ميره كه اين دنياي مجازيه . يك چيزي يادتون باشه . ادمها شخصيت متفاوتي دارن . امروز اكتيون . فردا دپرس . روحيات انسان بسيار پيچيدس . گاهي اوقات ادم از دوستي كه چنديد سال باهاش رفيق بوده رودستي ميخوره كه نگو . در حالي كه فكر ميكرده طرفو شناخته .

لذا بنده از هرگونه اظهار نظر در مورد شخصيت كارربران فروم معذورم . كاملا معلومه كه پدرام از بعضي اظهار نظر ها ناراحت شده .

ممنون .

بهروز

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

كاملا معلومه كه پدرام از بعضي اظهار نظر ها ناراحت شده . بهروز
    نه به جان... ناراحت براي چي؟؟تازه من از اين اعصابم خورده كه دوستان يا تعريف كردند يا همه دست گذاشتند روي 2 مورد.من منتظر باران سيل آساي نقد بودم.ولي تا الان كه فقط رطوبت بهاري بود

من خودم وقتي قبول كردم كه در اينجا شركت كنم پيه همه چيز را به تن پايان جان زدم.
    خوشحال ميشم تو هم نظراتت را بگي.درسته كه انسان كامل نميتونه فردي را بشناسه اما اين نقدها كمك ميكنه شناخت كمي پخته تر باشه.منتظرم

آخر فروم باز talot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فراتر از اندیشه

11

شما همه این خصوصیات رو از تاپیکهاش کشف کردید یا اینکه شما ازحقیقیهای دنیای مجازی هستید؟؟؟؟

من واقعیت خودمو دارم
    اما اینا چیزایی که تو خوب میتونی از تاپیکهاش بگیری
    مثلا تو همین تاپیک یه کم بگردی کلی خصوصیت از پدرام رو شده
    که البته خیلی جالبه مثلا دمدمی مزاجیش

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فراتر از اندیشه

6

كاملا معلومه كه پدرام از بعضي اظهار نظر ها ناراحت شده .

ممنون .

بهروز

موافقم مثل اینه خیلی هم بهشون برخورده
    با این حال میدونیم ته دلش چیزی نیست
    من هنوز کلی نفد توپ داشتم که حیف شد دیگه دیر فهمیدم
    اخه کم سر میزدم
    اما خودمونیم نقدای پدرام با حال بودن
    در مورد غرورش من با همه بچه هایی که این مطلبو نوشتن موافقم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فراتر از اندیشه

6

[=pedram_ashena;1327504][COLOR=darkred]COLOR]

اصلا حس دفاع را ندارم الان

اصولا حامد هم كه به سختي حرف ميزنه چه برسه اينكه بتونه نقد كنه[/QUOTE]

زحمت کشیدی حس نداری
    یعنی اینقدر ضربه کاری بود وای چه بد
    حامدم بچه خو بیه ولی یه کم فضوله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •