با سلام و خسته نباشید . اطلاعاتی در مورد قلمه زدن شمشاد میخواستم و اینکه چه مدت میکشه تا به باغچه منتقلش کنم .و همچنین وقتش تا کی هست؟(میخوام از گلدانهای پلاستیکی استفاده کنم )در مورد شاخه انتخابی هم توضیح بدید .بازم ممنون
با سلام و خسته نباشید . اطلاعاتی در مورد قلمه زدن شمشاد میخواستم و اینکه چه مدت میکشه تا به باغچه منتقلش کنم .و همچنین وقتش تا کی هست؟(میخوام از گلدانهای پلاستیکی استفاده کنم )در مورد شاخه انتخابی هم توضیح بدید .بازم ممنون
دوست عزیز سلام
با اطلاعات ناقصی که بنده دارم اینکار اصلآ منطقی بنظر نمیاد
خریدن خیلی کم دردسر تر و موفقیت آمیز تر و مناسبتر هست.
قیمت چندانی نداره و این طریق حتمآ نیاز شما رو برآورده میکنه
سلام
شمشادی که میخواین قلمه بزنین از چه نوعیه؟
اگه برای باغچه ی منزل میخواین همونطوری که Farshid-jan گفتن ، راحتتره که از بازار گل تهیه کنین
اما اگه علاقمندین خودتون قلمه بزنین یا اینکه در سطح وسیع میخواین تکثیر کنین..امیدوارم دوستان که تجربیات بیشتری دارن بتونن کمک بیشتری کنن
ولی تا اونجا که من تجربه دارم..کار خیلی سختی نیست..در مورد فصلش هم الان هم میتونین این کارو بکنین و در مورد شاخه ی انتخابی هم خیلی فرقی نداره..بهتره شاخه های فرعی سالم و شاداب رو جدا کنید..حتی این کارو با شاخه های باقی مانده از هرس هم میشه انجام داد
موفق باشید
انویدور اسم یه سمه کنه کش هستش از شرکت بایر آلمان .که البته کمی گرونه ولی کیفیتش خیلی خوبه![]()
سلام صبح به خير مادرم خيلي اهل گل وگياه هست. 35 ساله كه توي پرورش گل هست. چيزهايي كه مينويسم تجربهاي مادرمه. هفته يا 10روز يكبار نصف استكان شير به گل بديد. در مورد گياهان گلدار كمي قبل از زمان گلدهي وغنچه دادن در 2يا 3نوبت 2عدد قرص جلوگيري از بارداري را در يك قاشق سوپخواري اب بگذاريد خيس خورده بعد حل كنيد وبه گل بدهيد ومعجزه گلدهي را ببينيد. با طراوت وشاداب و بي الايش مثل گل باشيد.
ممنونم شهمیرزاد عزیز
قرص ضد بارداری که عنوان کردی ، قبول . در بعضی از گلها باعث افزایش ریشه زایی و در نتیجه اثر مطلوبی در کل اندام هوایی میگذاره اما در خصوص شیر نظر مساعدی ندارم مگر اینکه با دلیل و برهان ثابت کنید . شیر خیلی سریع فاسد میشه و قاعدتا باید خاک بوی طعفن بگیره![]()
در مورد قرص ضد بارداری هم میشه یه دلیل بیارین؟
هورمورن انسانی چطوری میتونه رو گیاه اثر بذاره؟
البته منم شنیدم اما نمیفهمم چه ربطی میتونن به هم داشته باشن
باسلام به شما دوست عزیز وتبریک بخاطر تایپک پر محتوایی که ایجادکردی
من سه تا شاخه بامبو دارم که تایلندی هست و داخل آب ازش نگهداری می کنم می خواستم بدونم اگه ساقه بامبو بعد از یکماه ریشه بزنه:
اولا" آیا میشه ساقه رو با ریشه قلمه زد؟قلمه ی اونو کجا و چه جوری نگهدارم؟
ثانیا" این ریشه بمونه بهتره یا باید جدا بشه؟
خلاصه وجودش باعث ازبین رفتن گیاه میشه؟یانه؟باید چیکارش کنم؟
با تشکر
گفته ميشه در روي ديفن باخيا قرار دادن چند قرص ضد بارداری در خاک گلدان یا حل کردن آن در آب و آبیاری گیاه باعث افزایش رویش پا جوش ها می شود که تکثیر آنها خیلی راحت تر ميشه.
تنها گزينه مشترك بين اين قرصها با گياهان ، قاعدتا بايستي هورمون استروژن باشه كه علاوه بر توليد صنعتي ، از ادرار اسب هم توليد ميشه و منشائ گياهي هم داره .
اميد وارم كه تونسته باشم دليل قانع كننده اي بيارم
دوست عزيز
بامبو يه تاپيك مخصوص بخودش داره . ممنون ميشيم اگه مطلبتون رو اونجا پيگيري كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)