سلام
فرمول عمل تفریق چیه بر عکس sum
و اینکه چطور میشه تعریف فرمولها رو به فارسی تبدیل کرد؟
سلام
فرمول عمل تفریق چیه بر عکس sum
و اینکه چطور میشه تعریف فرمولها رو به فارسی تبدیل کرد؟
علی جان و جواد جان ممنونم از اینکه همفکری کردین.
علی جان این اشتباه از خودم سر نزده. مسئله من هم سر این بوده که کار از کار گذشته و دنبال این بودم که اونا نخوان دوباره تایپش کنن که البته تا یه حدودی کارشون رو راه انداختم ولی باید کل فایل یه بار چک بشه که اگه اشتباهی توش رخ داده برطرف کنن. البته یه مقدار کارهام خلوت تر بشه اصل فایل رو میدم بهتون تا ببینید چه بلایی سر فایل آوردن.
سلام
فرمول جداگانهاي نداره ولي شما ميتوني در همون فرمول sum اون قسمتهايي كه بايد كسر بشه رو با علامت منفي (-) بذاري توي فرمول . فقط حتما بايد هر خانه جداجدا باشه (البته براي منفي ها)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پست رو حذف نمایید.
Last edited by علی علی علی; 23-01-2008 at 20:15.
خوب حاصل تفريق اونا همان منفي حاصل جمع اوناست ديگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by wordist; 23-01-2008 at 14:10. دليل: اصلاح فرمول
من نمي فهمم منظور شما از متضاد تابع Sum چيه؟
آخه تفريق مثل جمع نيست كه بشه يكجا انجام داد. بايد دونه دونه تفريق كرد، مگر اين كه چند تا عدد رو با هم جمع كني و اونوقت مجموع اونها رو از يه عدد ديگه كم كني، يا اين كه چند تا عدد رو با هم جمع كني و بعد علامت منفي بذاري كنار حاصل جمع. بستگي داره كدوم حالت منظور باشه.
ولي هر حالتي هم كه مد نظر باشه، مطمئناً راه حل ساده اي خواهد داشت.
با سلام
اگر درون یک سلول اکسل داده ای عددی یا غیر عددی داشته باشیم و فقط بخواهیم بدانیم سلول خالی از داده است یا نه برای جمع زدن تعداد سلول های پر باید چکار کنیم. مثلاً در سلول ها ی مورد نظر ما در برخی چیزی ننوشته باشیم و در برخی ستاره گذاشته باشیم و در برخی دیگر علامتی دیگر . حال چطور میتوان تعداد سلول های ستاره دار با هم جمع کرد
با تشکر
سلام دوست عزيز
فرمول اينگونه است:
يعني جمع خانه هاي A1 تا A10 را بده اگر * باشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا نمیشه جواد جان نگاه:
D1-C1-B1-A1=-20 و d1=40.c1=30,b1=20,a1=10
حالا من میخوام
d1+c1+b1+a1=100 مترادف با SUM(A11)=100
یه چنین کاری بکنم. گرفتی؟
چطور پیاده کنم؟
که این راه فقط به نظرم میرسه:
d1-c1-b1-a1=-d1+(c1+b1+a1)=-d1+sum(a1:c1
اما بازم دوست داشنم ساده تر بشه نوشت .
کسی نگفت چه جوری تعریف فرمول ها رو فارسی کنم؟
Last edited by علی علی علی; 23-01-2008 at 20:11.
خیلی ممنو از جوابتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)