تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -

0 0%
  • -

0 0%
صفحه 30 از 83 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 829

نام تاپيک: ◄◄ اتـــاق حــســاب دیــفــرانــسیــل و انــتـــگــرال ►►

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سئال 8:
    قسمت الف که یه فرمول داشت یادم نیست
    قسمت ب با توجه به fیک ایکسم می شه فهمید که fx می شه رادیکال x
    اینجوری که جای ایکس بزاریم یک ایکسم!!
    بقیش دیگه جا گذاریه دیگه جواب تهش می شه رادیکا دو دوم

انصافا یه امتحان کامل دادما!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saber57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیا،کهکشان راه شیری،سیاره زمین، قاره آسیا، ایران

پيش فرض حل انتگرال

این انتگرال بر حسب x نوشته شده بنابراین y ضریب ثابت به حساب میاد. راه حل:

3. 3 کاربر از saber57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saber57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیا،کهکشان راه شیری،سیاره زمین، قاره آسیا، ایران

پيش فرض

سلام دوستان کسی این انتگرال رو می تونه حل کنه ، جواب رو می دونم ولی طریقه حلش رو می خوام جواب آخر تابع دی لگاریتمی است .

یادآوری از بسط اویلر:

راه حل:

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاریخچه انتگرال

تاریخچه انتگرال
    بیش از دو هزار سال پیش ارشمیدس (287-212 قبل از میلاد) فرمول هایی را برای محاسبه سطح وجه ها ، ناحیه ها و حجم های جامد مثل کره ، مخروط و سهمی یافت . روش انتگرال گیری ارشمیدس استثنایی و فوق العاده بود جبر ، نقش های بنیادی ، کلیات و حتی واحد اعشار را هم نمی دانست .
    لیبنیز (1716-1646) و نیوتن (1727-1642) حسابان را کشف کردند . عقیده کلیدی آنها این بود که مشتق گیری و انتگرال گیری اثر یکدیگر را خنثی می کنند با استفاده از این ارتباط ها آنها توانستند تعدادی از مسائل مهم در ریاضی ، فیزیک و نجوم را حل کنند.
    فوریر (1830-1768) در مورد رسانش گرما بوسیله سلسله زمان های مثلثاتی را می خواند تا نقش های بنیادی را نشان دهد .رشته های فوریر و جابجایی انتگرال امروزه در زمینه های مختلفی چون داروسازی و موزیک اجرا می شود .
    گائوس (1855-1777) اولین جدول انتگرال را نوشت و همراه دیگران سعی در عملی کردن انتگرال در ریاضی و علوم فیزیک کرد . کایوچی (1857-1789) انتگرال را در یک دامنه همبستگی تعریف کرد . ریمان (1866-1826) و لیبیزگو (1941-1875) انتگرال معین را بر اساس یافته های مستدل و منطقی استوار کردند .
    لیوویل (1882-1809) یک اسکلت محکم برای انتگرال گیری بوجود آورد بوسیله فهمیدن اینکه چه زمانی انتگرال نامعین از نقش های اساسی دوباره در مرحله جدید خود نقش اساسی مرحله بعد هستند . هرمیت (1901-1822) یک شیوه علمی برای انتگرال گیری به صورت عقلی و فکری ( یک روش علمی برای انتگرال گیری سریع ) در دهه 1940 بعد از میلاد استراسکی این روش را همراه لگاریتم توسعه بخشید .
    در دهه بیستم میلادی قبل از بوجود آمدن کامپیوترها ریاضیدانان تئوری انتگرال گیری و عملی کردن آن روی جداول انتگرال را توسعه داده بودند و پیشرفت هایی حاصل شده بود .در میان این ریاضیدانان کسانی چون واتسون ، تیچمارش ، بارنر ، ملین ، میچر ، گرانبر ، هوفریتر ، اردلی ، لوئین ، لیوک ، مگنوس ، آپل بلت ، ابرتینگر ، گرادشتاین ، اکستون ، سریواستاوا ، پرودنیکف ، برایچیکف و ماریچیف حضور داشتند .
    در سال 1969 رایسیچ پیشرفت بزرگی در زمینه روش علمی گرفتن انتگرال نامعین حاصل کرد . او کارش را بر پایه تئوری عمومی و تجربی انتگرال گیری با قوانین بنیادی منتشر کرد روش او عملاً در همه گروه های قضیه بنیادی کارگر نیست تا زمانی که در وجود آن یک معادله سخت مشتق گیری هست که نیاز دارد تا حل شود . تمام تلاش ها ااز آن پس بر روی حل این معادله با روش علمی برای موفقیت های مختلف قضیه اساسی گذاشته شد . ایت تلاش ها باعث پیشرفت کامل سیر و روش علمی رایسیچ شد . در دهه 1980 پیشرفت هایی نیز برای توسعه روش او در موارد خاص از قضیه های مخصوص و اصلی او شد .
    از قابلیت تعریف انتگرال معین به نتایجی دست میابیم که نشان دهنده قدرتی است که در ریاضیات می باشد (1988) جامعیت و بزرگی به ما دیدگاه موثر و قوی در مورد گسترش در ریاضیات و همچنین کارهای انجام شده در قوانین انتگرال می دهد . گذشته از این ریاضیات توانایی دارد تا به تعداد زیادی از نتیجه های مجموعه های مشهور انتگرال پاسخ دهد ( اینکه بفهمیم این اشتباهات ناشی از غلط های چاپی بوده است یا نه ) . ریاضیات این را ممکن می سازد تا هزاران مسئله انتگرال را حل نماییم به طوریکه تا کنون در هیچ یک از کتابهای دستنویس قبلی نیامده باشد . در آینده دیگر وظیفه ضروری انتگرال این است که به ازمایش تقارب خطوط ، ارزش اصلی آن و مکانیسم فرض ها بپردازد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض آنالیز عددی ؟؟

با سلام خدمت دوستان عزیز

من سوالی داشتم در راجی

چگونگی یافتن انتگرال نیوتن کاتس با استفاده از چند درونیابی مثلثاتی ؟

و یا

درونیابی b-اسپلاین؟

و یا

وکاربردهایی درون یابی مثلثاتی در کجاهاست؟

از کمک های همه ممنون هستم

داره خودمونی میشه koorosh666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خونه ی پدر

14

سلام ، کسی میتونه لطف کنه و بگه که سرعترین راه تشخیص پیوستگی تابع و مشخص کردن نقاط ناپیوستگی در صورت وجود چیه ؟ آخه من تو این قسمت خیلی کند عمل می کنم . اگه منبعی هم معرفی کنین بازم خوبه .

داره خودمونی میشه Arman_BM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من میتونم این قسمت از یک وبلاگ رو بهت معرفی کنم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همه چیزیایی که میخوای توش هست.
    البته اشکال مقالاتش زبان اصلی بودنشه تا حدی.

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض مشتق و انتگرال e, ln

سلام به همه دوستان

من13 ام امتحان معادلات دیفرانسیل در سطح کارشناسی دارم تنها مشکلی که دارم اینکه فرمولهای مشتق و انتگرال ln ,e یادم رفته و هیچ منبعی هم در اختیار ندارم که بهش مراجعه کنم ممنون می شم اگه این فرمولها رو برام بذارید
    (فرمولهای e به توان یک عدد ،e به توانkx ,ای به توان u و فرمولهای ln

تمام لینکهای مربوط به فرمول ها پاک شده است
    Last edited by sanam.b; 30-01-2009 at 18:00.

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من13 ام امتحان معادلات دیفرانسیل در سطح کارشناسی دارم تنها مشکلی که دارم اینکه فرمولهای مشتق و انتگرال ln ,e یادم رفته و هیچ منبعی هم در اختیار ندارم که بهش مراجعه کنم ممنون می شم اگه این فرمولها رو برام بذارید
    (فرمولهای e به توان یک عدد ،e به توانkx ,ای به توان u و فرمولهای ln

تمام لینکهای مربوط به فرمول ها پاک شده است

11. این کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamzeaziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان خیلی خیلی به طرز حل این انتگرال نیاز دارم

و در حل هم این نتیجه به دست اومده که به روشه(part ) حل شده

و من میخوام بدونم این نتیجه چطوری به دست اومده اگر بشه همیه مراحل حلشو رویه یه کاغذ بنویسسید و به ایمیلم بفرستید تا آخر عمر ممنونتون میشم در ضمن دو روز فرصت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •