سلام
آقاي سوشيانت من امروز خوابهام يادم موند و نوشيم , اينكه گفتيد باید ارتباطم رو با نا خوداگاهم بهتر کنم يعني چي ؟
سلام
آقاي سوشيانت من امروز خوابهام يادم موند و نوشيم , اينكه گفتيد باید ارتباطم رو با نا خوداگاهم بهتر کنم يعني چي ؟
آخه وقتي ميبينم كاري ندارم ديگه نميام چون ديگه سايت و مطلبي ندارمنوشته شده توسط HolySooshiant
اين خيلي خوبه موفق باشينوشته شده توسط maryam1987
من فكر ميكنم يعني اينكه بايد بتونيد كاري كنيد كه ضمير ناخودآگاهتون نسبت به حرفهايي كه بهش ميزنيد يك مقدار تلقين پذير بشه مانند خود هيپنوتيزم ولي نه به اون صورت فقط طوري كه با آرام كردن جسم يا ريلكسيشن بتونيد تلقينات رو به راحتي به ضمير ناخوداگاهتون القا كنيد
موفق باشين
حمید جان اینو چی خوندی یانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نخوندی همشو یک روزه نخون بذار چند روز سرگرم باشی که دباره غیبت نزنه
-------------
مریم خانوم ناخود اگاه مثل یک ماشین خیلی قوی میمونه ولی تنها کاری که میخواهد انجام بده کار هایی هست که به اون عادت کرده و با هر تغییری مخالفت میکنه چون از تغییر میترسه و چون قدرتش خیلی بیشتر از این حرف ها هست اگر بلد نباشید چه طور اونو به کار بگیرید هیچ وقت موفق نمیشید چون زور اون بیشتره
برای این کار باید روش های ارتباط با نا خوداگاه بلد باشید و مطالب خیلی کوچک و ساده میتونند خیلی موثر باشند مثلا شما باید بدونید اگر میخاید یک فکر ازار دهنده از سرتون بیرون کنید مستقیما نمیتونید این کارو انجام بدید چون فکر شما مثل یک طناب هست و نمیتونید با طناب چیزی هول بدید فقط میتونید به طرف خودتون بکشید برای همین باید شما به جای هل دادن افکار منفی افکار مثبت به طرف خودتون بکشید تا جایگزین افکار منفی بشه
این یک نکته ساده برای ارتباط با نا خوداگاه بود
هرچی بیشتر ناخود اگاهتونو مجبور به تغییر کنید در مقابل تغییرات کم تر مقاومت میکنه
ناخوداگاه یک ارباب بد و یک خادم عالی هست پس اونو خادم خودتون کنید
روش هاش هم که میدونید از کجا پیدا کنید از کتاب های انتونی رابینز
همه روش های اون خوبه ولی به نظر من حتما روش تصویرسازی ذهنی یادبگیرید
-----------------
نکته دیگه برای این که خواب هاتون یادتون بمونه اینه که در طول روز حواستونو خوب جمع کنید و حواستون به کار هایی که میکنید باشه این کار هم انرژی شخصی شما را به صورت قابل توجهی زیاد میکنه و هم این که وقتی تمرین های هوشیاری در رویا را شروع کردیم خیلی کمکتون میکنه چون وقتی در طول روز حواستون جای دیگه باشه انگار در طول روز هم خواب هستید حالا چه طور انتظار دارید در خواب حواستون جمع بشه و بفهمید که خواب هستید
با سرچ گوگل به تاپيك جادوگري واز اونجا به اينجا رسيدم
تمام 31 صفحه را هم خواندم
مبنا رو بر نوشته طرف قرار دادم و نه اواتور و قصه و...
در اين بين كساني بودند كه با قدمهاي كوچولو پا در راهي گذاشتند كه كنجكاويشان اونها رو چون برگي در مسير تند باد هر لحظه به سمتي مي غلطوند بعضيها هم رهگذر و بادي و هيچ ...
و اما ....
قطب اين همه منو اينجا نگه داشته تا ببينم چقدر از اين قله اي كه از آب زده بيرون تو آب
تو جمعي كه من هم شركت داشتم با انگشت اشاره وبا ذكر شروع كننده شخص دراز كشيده اي در هوا معلق ماند ...ووو
با فيزيك نمي خونه ولي من شاهدش بودم
كتاب هاي زيادي خوندم كه در حسرتم مثل اين نقطه پرگار جمع ،به زلالي به خاطر بيارم و بنويسم...
ولي افسوس ....
قدمام كوچيك بود... اون قديما ، سنگين شدم ، نشستم ، نظاره مي كنم ، گوش مي سپارم
شايد كه روشن شوم
انشاالله...
سوشيانت جان مرسي نخونده بودم ولي ميخونمنوشته شده توسط HolySooshiant
دوباره به اون حالت رسيدم ولي باور كن خيلي ترسناكه بايد جاي من باشين تا بفهمين چي ميگم بدنم يهو مكيده ميشه و سوزن سوزن ميشه ادامه ندادم خيلي ترسيدم همين دو دقيقه پيش بود.
دوستان هر سیوالی راجع به اکنکار دارند یا اطلاعاتی راجع به اکنکار میخواهند بدست اورند میتونن از سایت زیر استفاده کنن بخش forum
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برکت باشد
aliali1262 عزیز خوش امدی امید وارم موفق باشی
حمید جون نترس عادت میکنی فقط همین احساس هم که نیست امکان داره هزار جور احساس عجیب پیدا کنی
مثلا از جسمت امودی پایین و توی زمین حل شوی یا توی یک گهواره بسیار بسیار بزرگ داری تاب میخوری یا هزار جور دیگه
این ها تازه اولشه تمرین هارو ادامه بده کم کم برات عادی میشه ترست میریزه
تمرین های هشیاری در رویا هم انجام بده
---------------------
خوب دوستان نوشتن خواب هاتون به کجا رسید و چند صفحه شد
-------------------
به به استاد بزرگ اکنکار اقا shahrad
تاپیک سراسر ظلالت مارا با قدوم مبارکتون منور فرمودید
از لینکی که دادید سپاس گذارم
دیگه از ما دلگیر که نیستی عزیز
به غیر از علومی مثا احضار روح و تسخیر جن و علم جفر و مشابه این ها دوستانی که پیرو مکاتبی مثل یوگا - اکنکار - ذن و....هستند میتونند بیان و این جا روش ها و دیدگاه های خودشونو بنویسند ولی خوب امکان داره خیلی ها با اون ها موافق نباشند در این صورت ناراحت نشن به عقاید بقیه هم توهین نکنند
برکت باشد
باور كن خيلي وحشتناكه خيلي تا ميام به اين فكر كنم كه يه مقدار از زمين فاصله بگيرم (فقط ميخوام فكر كنم ) اون حال شروع ميشه وحشت كرده بودم تا صبح نخوابيدم گفتم شايد دوباره اونطوري بشم.نوشته شده توسط HolySooshiant
تا جايي كه ميتونم سعيمو ميكنم من تصميم جدي گرفته بودم كه ادامه بدم ولي واقعا آرزو ميكردم كه سريع بيدار شم
----------------------------
شهراد جان خيلي سايت خوبي بود مخصوصا قسمت رويابيني اون
موفقيت براي همه
ما مخلصیم اقا و در خدمت
ما از این غلطها نمیکنیم که استاد اکنکار باشیم .البته من به هیچ شخص یا تفکری تعصب ندارم و اصولا همون طور که همه ما میدونیم تعصب به هر چیزی نکوهیده میباشد
ولی تعجب میکنم سوشیانت خان که مولوی رو یک اخوند متعصب میدونی دیگه مولانا رو که همه دنیا قبول دارند البته شمس تبریزی
که استاد مولاناست یکی از بزرگترین استادان اک در تاریخ میباشد که ایشان در طبقات دیگر هستی وظیفه کمک و راهنمایی روحهای
در جستجوی حقیقت را عهده دار هستند
دوستان توجه داشته باشند که اصولا خارج کردن روح از بدن,هیپنوتیزم,انرژی درمانی ,غیب گویی اصلا غیب کردن خود یا احضار روح
را به چه منظور میخواهند بیاموزند ؟ایا شما را به حقیقت نزدیک میکند یا خدای نکرده دور؟با کمی تمرین و مطالعه همه این علوم را میتونید یاد بگیرید ولی بعدش چی؟قانون عمل و عکس العمل یا همون قانون کارما را فراموش نکنیم که بعضی اعمالی که ما بدون اگاهی انجام میدهیم برگشت سختی بسوی ما دارند و تنها کسی هم که بار عکس العمل را باید بدوش بکشد ما هستیم و لاغیر
برکت باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)