تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 542 اولاول ... 202627282930313233344080130530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

داره خودمونی میشه Modern Talking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان . من علیرغم اینکه مدت هاست این فروم را پیگیری می کنم ولی تازه الآن عضو شدم و از این بابت خیلی خوشحال هستم . در رابطه با N95 من سؤال دوستان دیگر را دارم که از کجا فرق چینی و فنلاندی آن مشخص می شود . راستی با توجه به اینکه نوکیا یکی دو ماه قبل اعلام کرده بود بزودی N95 های جدید را به بازار عرضه می کنه آیا احتمال نداره همه اونها چینی باشند . البته با توجه به تسخیر بازار الکترونیک توسط چین و با توجه به اینکه خیلی از کالاهای مرغوب در امریکای شمالی چینی هستند بعید نیسن که حتی چیپ های گوشی های با مارک فنلاند هم ساخت چین بوده و فقط اسمبل فنلاند باشند .

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

راستی با توجه به اینکه نوکیا یکی دو ماه قبل اعلام کرده بود بزودی N95 های جدید را به بازار عرضه می کنه آیا احتمال نداره همه اونها چینی باشند . .
    مگه N95 قدیم و جدید داره ...؟
    وقتی یک گوشی تولید بشه و وارد بازار بشه که دیگه جدید و قدیم نداره ...

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

کسی نیست بگه چجوری می تونیم فرق چینی و فلاندیو بفهمیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

مثل اينكه نه كسي نيست به جاي اينكه كلوپ ان95 فعال باشه كلوپ هاي ديگه خيلي بيش فعاله علتشم اينه كه كسي تو ايران مشتاق خريدنش نيست و 1100 رو ترجيح مي دن يا هم اينكه پولشو ندارن

داره خودمونی میشه BABA N95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    kooh

پيش فرض

جدیدا n95 با رنگ کرم اومده . فرقش با بادمجونییا چیه ؟

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز یه ان 95 بادمجونی دیدم . چقدر قسمت نقره ایش براقه . ( بیش از حد براقه )
    جدیدا نوکیا همه ی گوشیهاشو مثل ان 95 دو رنگ می زنه . روش نقره ای پشتش یه رنگ دیگه.

مثل اينكه نه كسي نيست به جاي اينكه كلوپ ان95 فعال باشه كلوپ هاي ديگه خيلي بيش فعاله علتشم اينه كه كسي تو ايران مشتاق خريدنش نيست و 1100 رو ترجيح مي دن يا هم اينكه پولشو ندارن
    با پول ان 95 می شه یه لپ تاپ خرید که سیم کارت هم بخوره(800 تومن ) . یه دوربین 5 مگا پیکسلی با لنز کارل زایس و سایبر شات خرید(250تومن ) . یه gps هم خرید(100 تومن ). و سپس با چسب اینها رو به هم چسبوند.
    خداییش گرونه.

داره خودمونی میشه farzadtop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام به همه
    من 4 روز رفتم ماموريت به سايت سر نزدم چه خبر شد
    امروز بعد از گذشتن 7 ماه از داشتن N95 من دپرس شدم با ديدن اين نظرات !!!
    بچه ها ي بحثي رو بزاريد كه چه تدابيري ميشه ديد واسه اينكه اين گوشي خز نشه ، من هر گوشي مي خرم بعد از 6 يا 7 ماه خز ميشه دوباره من N95 خريدم كه ظاهرا همه عاشقش شدن - داشتن اين گوشي واسه من ديگه بعد از 7 ماه لذتي نداره اما قول مي دم تا 3 ماه ديگه دست همه باشه .
    تو رو خدا كمك كنيد من چي بگيرم كه كسي نره بخره و قابليت هاي كامل N95 رو داشته باشه

مطلب بعد : امروز به من خبر دادن n95 شده 650 هزار تومن - اولين جمله اي كه به دوستم گفتم اين بود كه " خوب گوشي منو ديگه بفروش " - بعد توجيه شدم و اميدوار ديدم خوبه شما هم بدونيد
    موضوع اين هست كه چين هم شروع به توليد N95 با Lable‌ كشور فنلاند كرده ، و دوستم گفت ظاهر گوشي كاملا با گوشي من از حيث كيفيت رنگ و جنس فرق داره و من امبدوار شدم

مطلب بعدي كه مي خوام اشاره كنم موضوع گارانتي بود كه در يكي از تاپيك ها ديدم
    نظر شخصي من در خصوص گارانتي كاملا متفاوت با دوستان هست و عرض مي كنم گوشي هاي بدون گارانتي و گوشي هاي گارانتي دار هيچ فرقي با هم ندارند و هيچ خدماتي به جز نرم افزار به شما نمي دهند كه اين خدمات نرم افزار رو با قيمتي خيلي كمتر از گارانتي ميشه گرفت .
    دوستان من اگر همه تهيه گوشي هاي گارانتي دار رو رها كنيم و خريد اين دسته از گوشي ها رو تحريم كنيم كمپاني ها ديگه اينقدر پو رو نمي شن كه با اختلاف 200 هزار تومن گوشي وارد بازار بكنن و سود كلان .
    در ايـــــــــران گــــــــــــــــــــــــ ـــارانتـــــــــــــــــ ــــــــــــــــي مفهومــــــــــــــــــــ ـــــــــ نـــــــــــــــــدارد.
    اين كمپاني ها فقط به قصد سود اسم گارانتي رو رو خودشوم مي گذارند و تماما در راس به سران مملكتي ارتباط دارند براي كسب سود زيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــاد .
    بابا تو هم با خودت مشکل داری
    ان 95 خودت رو نمی خوایی بده به ما تا باهاش حال کنیم
    همه تو کف گوشیت هستن بعد می گی خسته شدم از این گوشی
    این گوشی یکی از برترین گوشیهاست
    حتما بلد نیستی برنامه توش بریزی یا بلوتوسش رو روشن کنی که آهنگ بریزی توش
    توی تمام شبکه های ماهواره ای تبلیغ این کوشی رو می کنن
    من ان 73 دارم اما تو کف ان 95 هستم

داره خودمونی میشه Modern Talking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Saman-tci عزیز بعد از اینکه در ماه فوریه به دنبال تقاضای بالا برای خرید N95 این گوشی در بازار جهانی کم شد و حتی با قیمت بیش از قیمت واقعی فروش می رفت ، جمله مورد نظر را شرکت نوکیا اعلام کرد . در این خبر اعلام شده گوشی های جدید با قیمت کمتر از آوریل امسال وارد بازار شده اند .برای اطلاع بیشتر از خبر به آدرس زیر مراجعه کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

قیمت کجا 650 هزار تومان هست ایران یا خارج از ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تو ایران جمهوری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •