سلام به همه
من 4 روز رفتم ماموريت به سايت سر نزدم چه خبر شد
امروز بعد از گذشتن 7 ماه از داشتن N95 من دپرس شدم با ديدن اين نظرات !!!
بچه ها ي بحثي رو بزاريد كه چه تدابيري ميشه ديد واسه اينكه اين گوشي خز نشه ، من هر گوشي مي خرم بعد از 6 يا 7 ماه خز ميشه دوباره من N95 خريدم كه ظاهرا همه عاشقش شدن - داشتن اين گوشي واسه من ديگه بعد از 7 ماه لذتي نداره اما قول مي دم تا 3 ماه ديگه دست همه باشه .
تو رو خدا كمك كنيد من چي بگيرم كه كسي نره بخره و قابليت هاي كامل N95 رو داشته باشه
مطلب بعد : امروز به من خبر دادن n95 شده 650 هزار تومن - اولين جمله اي كه به دوستم گفتم اين بود كه " خوب گوشي منو ديگه بفروش " - بعد توجيه شدم و اميدوار ديدم خوبه شما هم بدونيد
موضوع اين هست كه چين هم شروع به توليد N95 با Lable كشور فنلاند كرده ، و دوستم گفت ظاهر گوشي كاملا با گوشي من از حيث كيفيت رنگ و جنس فرق داره و من امبدوار شدم
مطلب بعدي كه مي خوام اشاره كنم موضوع گارانتي بود كه در يكي از تاپيك ها ديدم
نظر شخصي من در خصوص گارانتي كاملا متفاوت با دوستان هست و عرض مي كنم گوشي هاي بدون گارانتي و گوشي هاي گارانتي دار هيچ فرقي با هم ندارند و هيچ خدماتي به جز نرم افزار به شما نمي دهند كه اين خدمات نرم افزار رو با قيمتي خيلي كمتر از گارانتي ميشه گرفت .
دوستان من اگر همه تهيه گوشي هاي گارانتي دار رو رها كنيم و خريد اين دسته از گوشي ها رو تحريم كنيم كمپاني ها ديگه اينقدر پو رو نمي شن كه با اختلاف 200 هزار تومن گوشي وارد بازار بكنن و سود كلان .
در ايـــــــــران گــــــــــــــــــــــــ ـــارانتـــــــــــــــــ ــــــــــــــــي مفهومــــــــــــــــــــ ـــــــــ نـــــــــــــــــدارد.
اين كمپاني ها فقط به قصد سود اسم گارانتي رو رو خودشوم مي گذارند و تماما در راس به سران مملكتي ارتباط دارند براي كسب سود زيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــاد .