تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 42 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 411

نام تاپيک: Resident Evil 3: Nemesis

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من رزیدنت اویل 3 را که نصب می کنم تو اجراش با مشکل رو به رو می شم اونم اینکه بازی میاد بالا اما فقط اون صفحه ای که می نویسه this game content scene ...را بالا میاره و در ادامه با یک صفحه ی کاملا سیاه مواجه می شم و فقط یه صدایی میاد و دیگه هیچ کاری نمی کنه و اینم بگم که من هم hardware sound acceleration level را به پایین ترین حد خودش که no acceleration هست رسوندم و هم آیکون اجرای بازی را رو compatibility mode و روی 98 یا 95 گذاشتم و همچنین باز هم visual themes را disable کردم ولی همچنان همون مشکل را دارم ویندوز من هم XP هست.
    از شما دوستان خواهش می کنم که اگه پچ یا نرم افزار خاصی یا در کل هر اطلاعاتی که بتونه مشکل من رو حل کنه در اختیار بگذارین و من بسیار سپاسگذار می شم.از نظر سیستم هم فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام خدمت دوستان

من رزیدنت اویل 3 را که نصب می کنم تو اجراش با مشکل رو به رو می شم اونم اینکه بازی میاد بالا اما فقط اون صفحه ای که می نویسه this game content scene ...را بالا میاره و در ادامه با یک صفحه ی کاملا سیاه مواجه می شم و فقط یه صدایی میاد و دیگه هیچ کاری نمی کنه و اینم بگم که من هم hardware sound acceleration level را به پایین ترین حد خودش که no acceleration هست رسوندم و هم آیکون اجرای بازی را رو compatibility mode و روی 98 یا 95 گذاشتم و همچنین باز هم visual themes را disable کردم ولی همچنان همون مشکل را دارم ویندوز من هم XP هست.
    از شما دوستان خواهش می کنم که اگه پچ یا نرم افزار خاصی یا در کل هر اطلاعاتی که بتونه مشکل من رو حل کنه در اختیار بگذارین و من بسیار سپاسگذار می شم.از نظر سیستم هم فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه.
    اینجا مشکلتون رو مطرح کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

با سلام به همگی دوستان
    وقتی این تاپیک رو دیم واقعاً خوشحال شدم. من عاشق رزیدنت اویل هستم.من رزیدنت اویل 2 و 3 رو 10 بار تموم کردم و رزیدنت اویل 4 و 5 رو هم تموم کردم (هرچند رزیدنت اویل 4 و 5 خیلی حال نداد)
    ولی یه سئوال منو درگیر کرده:
    من رزیدنت اویل 2 و 3 رو توی پلی اسنتیشن بازی کردم و دوباره این بازی ها رو با برنامه ePSXe 1.7.0 توی کامپیوتر هم بازی کردم. من رزیدنت اویل 2 و 3 رو با کامپیوتر و شبیه ساز 6 بار تموم کردم. اما مگه اویل 2 و 3 برای PC هم اومده که بخواد دوبله بشه؟؟؟؟؟
    من که از یکی از دوستام اویل 3 رو که مخصوص PC بود گرفتم و میخواستم نصب کنم دیدم که با همون شبیه ساز epsxe بازی رو اجرا میکنه!!!! من هرچی توی بازار میگردم نسخه PC که واقعاً مخصوص کامپیوتر باشه رو پیدا نمی کنم. نمی دونم شماها چطوری نسخه PC رو بازی می کنین؟؟؟؟؟ حالا اگه وجود داره گرافیکش از نسخه پلی استیشنش خیلی بالاتره؟؟؟؟؟ یا همون شکلیه؟؟؟؟ تازه شما میگین که دموهاش رو هم حذف کردن!!!من که CD پلی استیشن اویل 2 و 3 رو دارم (از اون CD های قدیمی و کاملش) و با ePSXe 1.7.0 بازی می کنم. دیگه نسخه PC چیه رو نمیدونم.
    Last edited by kurosh08; 19-01-2010 at 19:49.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلام به همگی دوستان
    وقتی این تاپیک رو دیم واقعاً خوشحال شدم. من عاشق رزیدنت اویل هستم.من رزیدنت اویل 2 و 3 رو 10 بار تموم کردم و رزیدنت اویل 4 و 5 رو هم تموم کردم (هرچند رزیدنت اویل 4 و 5 خیلی حال نداد)
    من رزیدنت اویل 2 و 3 رو توی پلی اسنتیشن بازی کردم و دوباره این بازی ها رو با برنامه ePSXe 1.7.0 توی کامپیوتر هم بازی کردم. من رزیدنت اویل 2 و 3 رو با کامپیوتر و شبیه ساز 6 بار تموم کردم. اما مگه اویل 2 و 3 برای PC هم اومده که بخواد دوبله بشه؟؟؟؟؟
    من که از یکی از دوستام اویل 3 رو که مخصوص PC بود گرفتم و میخواستم نصب کنم دیدم که با همون شبیه ساز epsxe بازی رو اجرا میکنه!!!! من هرچی توی بازار میگردم نسخه PC که واقعاً مخصوص کامپیوتر باشه رو پیدا نمی کنم. نمی دونم شماها چطوری نسخه PC رو بازی می کنین؟؟؟؟؟ حالا اگه وجود داره گرافیکش از نسخه پلی استیشنش خیلی بالاتره؟؟؟؟؟ یا همون شکلیه؟؟؟؟ تازه شما میگین که دموهاش رو هم حذف کردن!!!من که CD پلی استیشن اویل 2 و 3 رو دارم (از اون CD های قدیمی و کاملش) و با ePSXe 1.7.0 بازی می کنم. دیگه نسخه PC چیه رو نمیدونم.
    دوست من هر پنج قسمت اصلی این بازی به صورت اوریجنال برای pc هم اومده که خوب بعضی از شرکتها هم دوبله_شون کردند مثل خیلی از بازیهای دیگه...
    در مورد گرافیکش هم خوب با توجه به بالا رفتن رزولوشن بازی نسبت به ps1 و ps2 شما می تونی کیفیت بهتری از بازی داشته باشی ولی فکر کنم در جزئیات تفاوتی نکنند
    (البته به غیر از نسخه چهارم این بازی که توی ps2 از کیفیت بالاتری برخوردار بوده!)
    Last edited by mehdy.z; 19-01-2010 at 20:06.

5. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

با سلام به همگی دوستان
    نه نسخه ی PC همه ی شماره ها وجود داره
    فقط اویل 2 خیلی قدیمیه و فقط روی ویندوز 98 اجرا میشه
    البته توی اکس پی اجرا میشه ولی سیو نمیکنه!

نسخه ی شماره ی 3 هم الآن توی ایران فقط دوبلش توی بازار هست که اونم دوبلش قدیمیه و دمو ها رو حذف کردن ، من به شخصه زیاد دنبال نسخه ی اصلی رفتم ولی هر چی خریدم دوبله بود! جدا هم دوبله ی افتضاحی داره! آخر سر هم از اینترنت دانلودش کردم
    ولی نسخه ی PC برای هر دو وجود داره ولی کیفیتش چندان تفاوتی نداره ولی از نسخه های کنسولیش بالاتره

7. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

البته من همین نسخه 3 اصلی رو چند سال پیش گرفتم...یادش بخیر جزو اولین بازیهای سه بعدی عمرم بود
    همین چند وقت پیش دموهاش رو کشیدم بیرون برای تجدید خاطرات
    ولی اینترنتم ذغالیه توانایی اینکه براتون آپ کنم ندارم متاسفم...

9. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

از اینکه جوابمو دادین ممنونم
    پس پیشنهاد میکنین که همین نسخه PS1 رو بازی کنیم دیگه.
    چون نسخه PC موجود در بازار همه دموهاشون حذف شدن و فقط چند درصد کیفیت گرافیکیشون بالاتره و میشه گفت که از نسخه PS1 برای کامپیوتر پورت شدن.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

البته من همین نسخه 3 اصلی رو چند سال پیش گرفتم...یادش بخیر جزو اولین بازیهای سه بعدی عمرم بود
    همین چند وقت پیش دموهاش رو کشیدم بیرون برای تجدید خاطرات
    ولی اینترنتم ذغالیه توانایی اینکه براتون آپ کنم ندارم متاسفم...

دموهاش همون دموهای نسخه PS1 هستش دیگه؟؟؟؟
    خوش بحالتون که نسخه کامل PC رو دارین.
    ولی من با نسخه PS1 اویل 3 خیلی حال میکنم. به قول دوستان آخره ارجیناله. خیلی حال میده. مخصوصاً گرافیک خاصی که داره.
    Last edited by kurosh08; 19-01-2010 at 21:59.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دموهاش همون دموهای نسخه PS1 هستش دیگه؟؟؟؟
    بله دوست من همون دموهای اصلی بازیه...یعنی اصلا اون موقع هنوز ارشاد و این چیزا آنچنان دنبال این کارها نبودند و تقریبا تومو بازیهای توی بازار تقریبا نسخه اصلی بودند(بحث 5-4 سال پیشه)

13. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

یادش بخیر اون موقع بچه بدویم، وقتی بازی ایول رو روی PS1 نگاه میکردیم واقعاً مو بر تنمون سیخ میشد!!!
    مخصوصاً اون دمویی که فکر کنم جزو دموهای اولیه بود و یه غولی رو نشون میداد که از سقف آویزونه و مغزش معلومه!! اون موقع خیلی ترسناک بود. عجب گرافیکی داشت دموهاش.
    واقعاً حیف بود... نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •