من میگم ما نیاز به ساخت مدل های جدید نداریم
ما میتونیم از مود هایی که الان هستن کپی کنیم و فقط اسم اونارو به اسم ایرانی تغییر بدیم
البته همینجوری که نمیشه یه کم باید فکر کرد که کدوم رو ایران داره کدوم شبیه اونه و اسماشون
یکی این اموزش و بده
من میگم ما نیاز به ساخت مدل های جدید نداریم
ما میتونیم از مود هایی که الان هستن کپی کنیم و فقط اسم اونارو به اسم ایرانی تغییر بدیم
البته همینجوری که نمیشه یه کم باید فکر کرد که کدوم رو ایران داره کدوم شبیه اونه و اسماشون
یکی این اموزش و بده
سلا م
دوست عزیز من تا بحال بیش از 60 مد رو نصب و بازی کردم و از همشون بقدر کافی اطلا عات دارم می تو انیم به را حتی از تجهیز ات و سا ختما نها و قدر تشو ن استفا ده بکنیم من کا ملا آ ما دهام فقط در تالار های دیگه هم اعلا م کنید تا اگر اشخاصی اما دگی کمک کردن دارند و از این کار سر رشته دارند بیایند و این کار را بکنیم ما می تو انیم حتی تیمهای روسیه و تر کیه و اسر ائیل و اتحا دیه ارو پا که الا ن آما ده است روبدو ن در دسر همه رو با هم یکی کنیم و با سا خت تیم ایر ان یک جا قر ار بد یم ....من میگم حتی شده یک سایت مجزا با همکاری هم بز نیم و او نجا رو مخصو ص تیم ار ان و ار تش ایر ان کنیم مو افقید ؟....
چرا فقط ما 2 تاییم؟
اگه الان پک اماده بود تایپک شلوغ میشد همه میپرسیدن این و چیکار کنیم اونو چیکار کنیم
حالا که میخوان بسازن هیچی همه در میرن
توجه *** تو جه*** مهم ***
Generals Zero Hour Mod: IRAN
سلا م به همه دو ستان عزیز
ما قصد داریم تا گروهی رو تشکیل بدیم و پک ار تش ایر ان رو بسازیم افر ادی که آما دگی دارید به این آدرس بیایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر تخصص و کمکی که می تو نید بکنید رو بگید تا انشا ء الله بعد از تشکیل گروه هر کس که تجر به و اطلا عاتش در مورد حک و سا خت ار تش قویتر باشه مدیر میشه و طبق یک بر نا مه ریزی دقیق به هر کس از اعضا مسئو لیتی می ده و ما با هم انشا ئ الله این کار را به سر نجا م می رسو نیم خو اهش می کنم هر کس از افراد و اعضا در این مورد تخصص و یا حتی علاقه مند است اعلا م آما دگی کنه .
***خواهشمندم این تایپیک رو در هر جای دیگه که می بینید می شه کمکی گر فت ثبت کنید***
با تشکر
Last edited by ufo-alien; 12-07-2009 at 19:38.
منم يه چيزايي بلدم البته نه خيلي ولي با نرم افزارش كار كردم و ميدونم از كجا ميشه نرم افزارشا گير اورد
اگه بتونم كمك كنم خوشحال ميشم![]()
همينا بگو والا ...
Last edited by Chap-Dast; 12-07-2009 at 21:35.
کسی میدونه ما چطوری میتونیم یه ارتش جدید بسازیم؟
فكر كنم صفحات قبل توضيح داده باشه![]()
Last edited by Chap-Dast; 13-07-2009 at 09:14.
سلام
من يه نظري دارم كه اگه بقيه ي دوستان هم موافق باشند اينطوري عمل كنيم
اگه ما بخواييم يه پچ بسازيم و از صفر شروع كنيد فكر نميكنم بتونيم موفق باشيم يا اگه بخوايمم از هر پچي يه قسمت برداريم و كنار هم بزاريم باز هم فكر نكنم كار آسوني باشه و موفق بشيم و خيلي كار ميبره
ولي به نظر من بهتره كه يه پچ مثلا" مثل reborn يا هر پچ ديگيه را روش كار كنيم و يكي از تيمهاشو تغير بديم و از پچاي ديگه هم بهش چيزايي اضافه كنيم اونا مثل ارتش ايران درست كنيم و اسمشم عوض كنيم بزاريم ايران
شايد اين كار زياد خوب به نظر نرسه ولي به نظر من براي شروع خيلي خوبه و بهتر از اينه كه بشينيم و بگيم از كجا شروع كنيم و چطور شروع كنيم
نظر شما چيه؟؟؟![]()
من مو افقم
پس دوستان دیگر هم اگه مو افقن بیاید منا سبتر ین پک رو به نظر خو دمو ن بگیم
به نظر من پک های زیر بسیار مناسبند :
1- Rise of the Reds (چون روسیه رو عالی سا خته-هوش مصنوعی بالاست-حمله ها و اقعا محشر ند...)
2-ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power (چون تمام ژنر الها هستند بغیر از روسیه-واتحادیه اروپا...)
3- Contra006 (چون امکانات و اسلح هاش فوق و العا ده است .....)
دوستان دیگه : ***با با هر کاری حتی کوچیک هم شده ابراز نظر کنید .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)