مسعود جان من خودم از نسخه Outpost pro 2.7 Final استفاده میکنم . و تا حالا نسخه بتا 3 از اون رو نصب نکردم.
همین طور که میدونی نسخه های آزمایشی قابل اطمینان نیستن و امکان داره که باگهایی توش باشه
که فعلا شناسایی نشدن . از طرفی دیگه چون Outpost Pro برای اولیـــــــن بار هست که میخواد همزمان با فایروالش
آنتی سپای ویر هم ارائه بده به همین دلیل فعلا تجربه کافی در این زمینه رو نداره و نمیشه در اولین نسخه ارائه شده
توسط این شرکت بهش اعتماد کرد. ولی بعد از آزمایشاتشون بر روی نسخه جدید و بیرون دادن نسخه Final من خودم یک
دقیقه هم منتظر نمیمونم و نصبش میکنم.
اما در مورد اینکه چرا فایروال قویی که در نسخه الانش حدود 7 مگ حجم داره و در نسخه جدید بتا که بیرون داده حجمش با
وجود اضافه کردن آنتی سپای ویر کمه... واسه منم جای سوال هست که جواب این رو شاید بشه با نصب کردن اون بر روی سیستم فهمید.
یا اینکه باید منتظر بمونیم تا نسخه اصلی اون بیرون داده بشه.
البته یک چیزی هم هست که نباید اون رو نادیده گرفت...
Outpost Pro تجربه خوبی در فایروال و نوع حملات داره و فکر نکنم حتی در نسخه بتا هم بیاد اشتباهی
رو انجام بده منظورم در نوع مقابله کردن با حملات هستش. فقط بحث نداشتن تجربه کافی مربوط میشه
به آنتی سپای ویر و فکر نکنم بتونه با شرکتهای معتبری همچون Spyware Eliminator , Ewido , Spy sweeper
رقابت بکنه ولی به نوبه خودش میتونه امنیت رو بیشتر بکنه که این واسه خودش خیلی مهمه.