elite بر روي دو درايور هيتاچي و بنكيو عرضه شده است.
elite بر روي دو درايور هيتاچي و بنكيو عرضه شده است.
ممنون حدس میزدم
حالا کدوم بهتر هست چون من اصلا طرفش نرفتم؟
راستی سامسونگ از 2007 به بعد دیگه هارد نساخته به همین دلیل هیتاچی 2007 بگیرید بهتره اما فقط نمیشه بازیهای کنسول Xbox1 رو کرد
ممنون دوست عزیز
نمیدونید چه قیمته؟
سلام کسی این کنسول های 2007 با درایو hitachi خرید میگن داغ نمیکنه و مشکل خوندن dvd رو حل کرده
و در کل کیفیتش عالی شده
الان هم با سامسونگ نمیشه بازی xbox1 رو کرد چون این firmware که اومده فکر کنم ixtream1.2 این خصوصیت رو نداره![]()
30-35 هزار تومان ميشه
بههه آقا امید ، چطوری؟
نبودی؟
شنیده بودم کنسولت سه چراغ داد و بعدش...... (بومممم!)
خوب یه فیرمور دیگه نصب می کنه که باهاش بازیهای Xbox هم انجام بده
XFPS360 هم حدود 40 تومان هست که من شخصا امتحان نکردم اما هر چی هست این ps3 رو خوابونده زمین (فقط خوابونده کاری روش انجام نمیده!)
موفق باشید![]()
اقا این xfps 360 که میگین هیچ کارایی نداره و بیخوده تازه اگر فکر کردین این رو بگیرین میتونین با موس مثل
کامپیوتر بازی کنین کامل در اشتباهین چون بازی ها این دستگاه رو ساپورت نمیکنن و قیمتش بیشتر از این حرفاست....خود کنسول کیبورد رو ساپورت میکنه و USB داره پس اگه میشد بازی هارو با کیبورد بازی کرد دیگه نیاز به این XFPS360 نیست.....
کیبورد و موس فقط برای داشبورد یا تایپ کار برد داره نه چیزه دیگه..
بازی های 360 با این گیم پلی و کنترل عالی نیازی به موس و...شما LOST PLANET کامپیوتر بگیرید میفهمید بازی بنا موس بهتره یا دسته
یک وقت به کسی برنخوره اگر ناراحت شدید ببخشید
جواب پست قبلی رو ندادید کنسول من مال اخر 2006 با درایو سامسونگه اذیت میکنه تو اجرا بازی میخوام بدونم
این 2007 تا که ارزون تر هم هست درایوش هم HITACHI است دیگه همه بازی های کپی رو اجرا میکنه و کیفیت خوبی داره میخوام دستگام رو تعویض کنم البته الان به علت کمیاب بودن پریمیوم تا 2 ما دیگه صبر میکنم
چاکر علی اقا هم هستیم![]()
ما بخاطر مشکلات شغلی پدر نقل مکان کردیم به شهر ابا و اجدادیمون دامغان(صددروازه)
قبلش هم امتحانو....دیگه نمیتونستم سر بزنم تازه ADSL هنوز جور نشده بود خوب بگذریم حالا در خدمت تمام 360 بازهام
نه بابا چرا عیب تراشی میکنی کنسولم مثل هلو کار میکنه (پشتش NYKO +بغلش 3تا فن PC+و زیرش هم از زمین فاصله داره و یک پنکه هم از زیر خنکش میکنه میخواستی بازم داغ کنه)فکر نکنید مبالغه میکنم ..واقعا
2 تا از بازی هام اجرا نمیشد که از DVD بود حل شد
اونکه میبینی 360 میگیره سونی رو میخوابونه و کاری نمیکنه چون پلی استیشن قابل....نیست
(به FAN BOY های PS3 برنخوره جای پرانتز بذارید کنسول)
اقا من گیج شدم, من تازه قصد خرید 360 دارم به خاطر اینکه lcd tv با پورت hdmi دارم بهتره elite بگیرم , حالا میخوام بدونم با چه هاردی Samsung/Toshiba یا LG/Hitachi یا Benq ؟ 2006 یا 2007؟ کدوم بهتره؟ حالا میشه بدون هاردشو گرفت چون 360 live کار نمیکنم ؟ هارد رو میشه مصتقیم به pc وصل کرد و فایل های صوتی تصویری ریخت؟ ممنون میشم کمکم کنین![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)