با سلام
طريق نصب بازي جاوا در گوشي 3510 ام لطفا
سلام دوست عزیز. امیدوارم بچه ها راه دیگه ایی بلد باشنمن اینجوری عمل میکنم:
از طریق جی پی ار اس گوشی به سایتای زیر مراجعه میکنم و با انتخاب گوشی برنامه و بازیهایی که در این سایتا برای این گوشی در نظر گرفته شده رو دانلود میکنم:
wap.getjar.com
mobilerated.com/wap
مرسي دوست عزيز
با يد فايل jad حتما كنار jar باشه وقتي ريختم تو خود گوشي نه مموري روي فايل جد شروع مي كنه به نصب
يه بازي رو من امتحان كردم نصب كرد ولي پيام مبده كه نامعتبر و نميشه بازي كرد !!! البته فايل جد شو با برنامه جدميكر ساختم .....
اگر میشه
اون دو تا برنامه ای که میشه باهاش برنامه توی گوشی U700 نصب کرد لینکشو بدین
لینک های موجود خرابن
با خسته نباشید به دوستان برنامهUploader و SofticPPPGatek روی کامپیوتر نصب نمیشه
من گوشی u700 دارم
وقتی یه بازی می ریزم درست اجرا می شه ولی وقتی چند تا بازی می ریزم فقط یکیش اجرا می شه
فکر کنم فایل هام با هم قاطی می شه مثلا هر بازی یه فایل به اسم icon.png داره
وقتی دو تا بازی را می ریزم آیکون هر دو تا بازی به شکل یکیشون در می یاد و اصلا هیچکدوم از بازی ها اجرا نمی شه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی وقتی یکی از بازی ها رو می ریزم مشکلی به وجود نمی آد
لطفا بگین باید چب کار کنم
؟
سلام
من گوشی D900i رو دارم. تا حالا نه تونستم برنامه روش بریزم و نه بازی.
در مورد بازی پست اول رو خوندم و برنامه های مورد نیازشم دنلود کردم، اما این روش با کابل هست و من با کابل مشکل دارم چون ویندوزم ویستا هست و برنامه ی موبایل روی ویندوزم اجرا نمیشه. در ضمن تا به حال هرچی خواستم روی گوشیم بریزم با بلوتوس ریختم.
در ضمن میخوام دیکشنری بریزم روش که فایلش جاوا هست (فایلش هم Jar داره و هم Jad).
ممنون میشم راهنماییم کنید.
والا دوست من اینجا رو نگرفتم،نمیدونم مشکل از منه یا نه.من گوشی D900i رو دارم. تا حالا نه تونستم برنامه روش بریزم و نه بازی.
در مورد بازی پست اول رو خوندم و برنامه های مورد نیازشم دنلود کردم، اما این روش با کابل هست و من با کابل مشکل دارم چون ویندوزم ویستا هست و برنامه ی موبایل روی ویندوزم اجرا نمیشه. در ضمن تا به حال هرچی خواستم روی گوشیم بریزم با بلوتوس ریختم.یه بار گفتی نریختم یه بار گفتی ریختم
....تا حالا نه تونستم برنامه روش بریزم و نه بازیدر مورد دیکشنری هم اگه گوشیت محدودیت حجمی داشته باشه،که احتمالا داره (دی 900 که داره دی 900 آی رو دقیقا نمیدونم تا چه حد محدودیت داره)حالا یا زیر 1مگ یا زیر 500کیلوبایت اگه زیر 500 کیلوبایت باشه که نمیتونی دیکشنری درست حسابی با این حجم گیر بیاری،اگه از این حجماییم که گفتم بیشتر باشه که نصب نمیشه.در ضمن تا به حال هرچی خواستم روی گوشیم بریزم با بلوتوس ریختم.
: دیوالا دوست من اینجا رو نگرفتم،نمیدونم مشکل از منه یا نه.یه بار گفتی نریختم یه بار گفتی ریختم
نتونستم بریزم. با بلوتوس شد اما با کابل نمیشه. اینجا هم با کابل یاد داده و با بلوتوس یاد نداده.
حجمش جا داره به اندازه کافی. کل حجم خودش نزدیک 80 مگابایت هست و حجم مموریش 2 گیگ.در مورد دیکشنری هم اگه گوشیت محدودیت حجمی داشته باشه،که احتمالا داره (دی 900 که داره دی 900 آی رو دقیقا نمیدونم تا چه حد محدودیت داره)حالا یا زیر 1مگ یا زیر 500کیلوبایت اگه زیر 500 کیلوبایت باشه که نمیتونی دیکشنری درست حسابی با این حجم گیر بیاری،اگه از این حجماییم که گفتم بیشتر باشه که نصب نمیشه.
دیکشنری هم حدود 1 مگابایته.
حالا هیچ راهی نیست که اجرا بشه؟ چون وقتی میریزمش رو گوشی (با بلوتوس) میره توی Other Files و Install نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)