دوست گرامی همانطور که عرض کردم هیچ حرف قطعی نمی توان زد و علائم به هیچ عنوان تشخیصی و یا رد کننده بیماری نمی باشند . در نهایت به نظر بنده زیاد جای نگرانی نیست![]()
دوست گرامی همانطور که عرض کردم هیچ حرف قطعی نمی توان زد و علائم به هیچ عنوان تشخیصی و یا رد کننده بیماری نمی باشند . در نهایت به نظر بنده زیاد جای نگرانی نیست![]()
ممنون که وقت گذاشتین و جوابم رو دادین خدا کنه چیزی نباشه یه دنیا ممنون
ویروس ایدز از طریق خوردن و بوسیدن انتقال پیدا نمیکنه.
حالا از طریق تماس جنسی هم اگه کاندوم استفاده بشه که خیلی بهتره.
خودت رو زیاد ناراحت نکن.
باید بدانید که اچ آی وی تنها ویروسی خطرناکی نیست که از طریق جنسی قابل انتقال باشد . مثلا ویروس اچ پی وی هم که با رابطه جنسی منتقل میشود میتواند موجب سرطان در دستگاه تناسلی زن یا مرد شود .
دکتر سید رضا صمصام شریعت
دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدی در مورد این موضوع مهم؟؟؟
ویروس ایدز از طریق خوردن و بوسیدن انتقال پیدا نمیکنه.
ویروس ایدز در بذاق دهان و ترشحالت آلت تناسلی مرد و زن موجود هست اینم منبع معتبر با زبان اصلی:
en.wikipedia.org/wiki/HIV
ویروس ایدز از راه خوردن و بوسیدن و بزاق منتقل نمیشه.
در رفرنس ها سه روش برای انتقال ویروس نوشته شده:
تماس جنسی-خون-از مادر به نوزاد در حین زایمان یا شیردهی
Last edited by hajoo; 06-04-2012 at 18:12.
با این توضیحاتی که من دادم چند درصد احتمال میدین من ایدز گرفته باشم !؟
آيا درسته كه ابتلا به ويروس ايدز يكهفته الي 3ماه بعد در 60 درصد افراد علائمي شبيه سرماخوردگي و اسهال و گلودرد و درد عضلاني و ... ايجاد ميكند ولي در 40 درصد افراد هيچ علامتي بوجود نمياد
Last edited by pclove; 07-04-2012 at 22:44.
ویروس ایدز در بزاق دهان وجود دارد و میتواند بیماری را انتقال دهددر بزاق دهن نيست
ویروس ایدز از راه بزاق و ترشحات تناسلی مرد و زن منتقل میشودویروس ایدز از راه خوردن و بوسیدن و بزاق منتقل نمیشه.
منبع معتبر:
تشخصی ایدز از روی احتمالات صفره بهترین کار انجام آزمایش خون بعد از 3 ماه از رابطه پرخطر هست ایدز را از روی ظاهر و علایم نمیشود تشخیص دادبا این توضیحاتی که من دادم چند درصد احتمال میدین من ایدز گرفته باشم !؟
در جواب اون دوستمون گفتم بازم میگم ایدز و اچ آی وی رو نمیشه از روی علایم بالینی تشخیص داد تنها راه مطمعن انجام آزمایش خون بعد زا 3 ماه از رابطه پرخطر هستآيا درسته كه ابتلا به ويروس ايدز يكهفته الي 3ماه بعد در 60 درصد افراد علائمي شبيه سرماخوردگي و اسهال و گلودرد و درد عضلاني و ... ايجاد ميكند ولي در 40 درصد افراد هيچ علامتي بوجود نمياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)