تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 36 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 358

نام تاپيک: طراحی آواتار وامضا برای شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام احسان جان اگر لطف كنيد و آموزش طراحي آواتار رو هم برامون بذاريد خوشحالمون خواهي كرد. از قديم گفتند ماهيگيري رو ياد دادند بهتر است ماهي رو به دست طرف دادن است.

آخر فروم باز Ehsan Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

آقا احسان خیلی قشنگ و خوبه. اما
    1. فکر نمیکنین یه کم برای امضا بزرگ و حجیم باشه؟ حالا حجمش هم نه اما میترسم مدیرا به اندازش گیر بدن.
    2. پس زمینش خیلی قشنگه. عالی. ممنون.
    3. اون قضیه نبضها هم اگر ردیف کنین احتمالا خیلی بهتر بشه.
    4. بین این عددها خط فاصله نداره هان. یعنی در واقع مثلا اینجورین:
    9500000
    یک دنیا از لطف و زحمتتون ممنونم.
    دوست عزیز ببین این یکی خوبه:

سلام احسان جان اگر لطف كنيد و آموزش طراحي آواتار رو هم برامون بذاريد خوشحالمون خواهي كرد. از قديم گفتند ماهيگيري رو ياد دادند بهتر است ماهي رو به دست طرف دادن است.
    دوست عزیز سعی می کنم تا فردا آموزش رو برات بزارم.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احسان جان بهتر شد اما فکر کنم اینایی رو که قبلا گفتم رو هم رعایت کنین بهتر میشه:
    . نبض قلبها رو میشه یه کم طبیعی تر کنین؟ بعنی یه نبض 2 تایی نزدیک بهم (که در واقع میشه یه نبض واقعی) بعد یه کمی مکث برای قلبها ، یه نبض بزرگ برای قرمزته و دوباره از اول.
    بعد آقا احسان ببین میگم این ضربان قلبها مثل ضربان معمولی بشه. (یعنی دوب دوب که میشه یه ضربان سیستول دیاستول (!!!!!) کامل) بعد یدونه دوب گنده که قرمزته گنده بشه.
    بعد یه نظر دیگه ای هم رو قلبها دارم. روی دوب اولی روشن بشن ، دوباره وقتی رفتن سر جاشون خاموش بشن ، بعد دوباره روی دوب دومی روشن بشن و بعد که رفتن سر جاشون تا دور بعد روشن بمونن. گرفتین چجوری شد؟!
    الان یه توضیح تکمیلی میدم که کامل بگیرین.
    این برنامه شبکه 3 هستش که ماله فوتبال ایتالیاست ؛ اول تبلیغش یه ضربان تیل داره که میگه:
    دوب دوب دوب (یعنی یه نمه بلند تره) دوباره همین ریتم و بعدش دی دیم دیم دیم... یه همچین ضربانی میخوام. 2 تا دوب اولی قلبها و سومی قرمزته.
    (اگر گرفتین چی شد که خب ، اگر نگرفتین بگین تا یجوری اون آهنگ رو گیر بیارم آپ کنم که متوجه شین)

بعد میرسیم به اون Only Wii :
    منکه نگفتم اون برق بزنه که. میگم که اون 2 تا حرف i یه تکونهای لرزشی و ریزی بخورن و اگر هم ممکنه یه نمه بخورن به هم. متوجه منظورم میشین؟ تو تبلیغات Wii از این تیریپها زیاد داره. منتها نمیدونم الان از کجا نمونش رو پیدا کنم.

یک دنیا از لطف شما ممنونم.
    Last edited by yoosef_st; 29-04-2008 at 20:47.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

احسان جان بهتر شد اما فکر کنم اینایی رو که قبلا گفتم رو هم رعایت کنین بهتر میشه:
    بعد آقا احسان ببین میگم این ضربان قلبها مثل ضربان معمولی بشه. (یعنی دوب دوب که میشه یه ضربان سیستول دیاستول (!!!!!) کامل) بعد یدونه دوب گنده که قرمزته گنده بشه.
    بعد یه نظر دیگه ای هم رو قلبها دارم. روی دوب اولی روشن بشن ، دوباره وقتی رفتن سر جاشون خاموش بشن ، بعد دوباره روی دوب دومی روشن بشن و بعد که رفتن سر جاشون تا دور بعد روشن بمونن. گرفتین چجوری شد؟!
    الان یه توضیح تکمیلی میدم که کامل بگیرین.
    این برنامه شبکه 3 هستش که ماله فوتبال ایتالیاست ؛ اول تبلیغش یه ضربان تیل داره که میگه:
    دوب دوب دوب (یعنی یه نمه بلند تره) دوباره همین ریتم و بعدش دی دیم دیم دیم... یه همچین ضربانی میخوام. 2 تا دوب اولی قلبها و سومی قرمزته.
    (اگر گرفتین چی شد که خب ، اگر نگرفتین بگین تا یجوری اون آهنگ رو گیر بیارم آپ کنم که متوجه شین)

بعد میرسیم به اون Only Wii :
    منکه نگفتم اون برق بزنه که. میگم که اون 2 تا حرف i یه تکونهای لرزشی و ریزی بخورن و اگر هم ممکنه یه نمه بخورن به هم. متوجه منظورم میشین؟ تو تبلیغات Wii از این تیریپها زیاد داره. منتها نمیدونم الان از کجا نمونش رو پیدا کنم.

یک دنیا از لطف شما ممنونم.
    دوست عزیز ببین اینجوری خوبه.
    دیگه اون قسمت خاموش روشن شدنشو نگرفتم چی میگی.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی بهتر شده. اون روشن شدنها رو بی خیال دیگه. اما احسان جان ببین دقت کن میگم چجوری:
    بک ضربان کامل قلب شامل 2 بخش میشه دیگه که ضربان اول یه کم کوچکتره و دومی یه کم قویتر و بزرگتر. میخوام ضربان قلبها مثل اون بشه. میتونین؟
    در مورد ضربه سوم که اون قرمزته هم میتپه:
    ببین احسان جان من نمیخوام هم زمان با قرمزته قلبها هم ضربان داشته باشه. گرفتی چی شد؟
    یعنی تا اینجا شد یک ضربان 2 نبضی کامل برای قلبها (مثل همینی که الان هست منتها یه کم طبیعی تر اگر ممکنه) و یه ضربان تکی برای قرمزته (که همزمان باهاش قلبها ثابت میشن و نمیتپن.)
    حالا الان هم یه ایده ای به نظرم رسید. قلبها بعد از 2 تا تپششون روشن بشن. یعنی میشه:
    یک ضربان 2 نبضی کامل برای قلبها (مثل همینی که الان هست منتها یه کم طبیعی تر اگر ممکنه) و یه ضربان تکی برای قرمزته (که همزمان باهاش قلبها ثابت میشن و نمیتپن و روشن میشن. اگر OK نشد ولش کن.)
    در مورد فونت قرمزته اگر یه کم فونتش Bold تر بشه بهتره.
    i ها بد نشدن. اما نگفتم که سایه دار بشن که. میگم یه لرزشی داشته باشن.
    و اما در مورد اون اعداد:
    اگر ممکنه اون ((,)) های بین اعداد رو بزار. یعنی مثلا ماله X360 همینجوری:
    18,500,000
    بازم ممنون. ببخشید زحماتمون رو هان!!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

مرسی بهتر شده. اون روشن شدنها رو بی خیال دیگه. اما احسان جان ببین دقت کن میگم چجوری:
    بک ضربان کامل قلب شامل 2 بخش میشه دیگه که ضربان اول یه کم کوچکتره و دومی یه کم قویتر و بزرگتر. میخوام ضربان قلبها مثل اون بشه. میتونین؟
    در مورد ضربه سوم که اون قرمزته هم میتپه:
    ببین احسان جان من نمیخوام هم زمان با قرمزته قلبها هم ضربان داشته باشه. گرفتی چی شد؟
    یعنی تا اینجا شد یک ضربان 2 نبضی کامل برای قلبها (مثل همینی که الان هست منتها یه کم طبیعی تر اگر ممکنه) و یه ضربان تکی برای قرمزته (که همزمان باهاش قلبها ثابت میشن و نمیتپن.)
    حالا الان هم یه ایده ای به نظرم رسید. قلبها بعد از 2 تا تپششون روشن بشن. یعنی میشه:
    یک ضربان 2 نبضی کامل برای قلبها (مثل همینی که الان هست منتها یه کم طبیعی تر اگر ممکنه) و یه ضربان تکی برای قرمزته (که همزمان باهاش قلبها ثابت میشن و نمیتپن و روشن میشن. اگر OK نشد ولش کن.)
    در مورد فونت قرمزته اگر یه کم فونتش Bold تر بشه بهتره.
    i ها بد نشدن. اما نگفتم که سایه دار بشن که. میگم یه لرزشی داشته باشن.
    و اما در مورد اون اعداد:
    اگر ممکنه اون ((,)) های بین اعداد رو بزار. یعنی مثلا ماله X360 همینجوری:
    18,500,000
    بازم ممنون. ببخشید زحماتمون رو هان!!
    دوست عزیز راستش و بخوای دیگه تو این هفته نمی تونم زیاد وقت روی این کار بزرام چون هم یه امتحان خیلی سخت دانشگاه دارم میان ترم و هم کلی کارهای گرافیکی دیگه.
    اگه خواستی کامل درستش کنم باید یه یکی دو هفته ای صبر کنی.OK
    البته یه پیشنهاد هم دارم اگه دوستان دیگه می تونن کمکت کنن من فایل PSD این کار رو هم براشون بزارم شاید اونا بتونن کاری کنن.
    تمام.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

بفرما دوست عزیز این آموزش هم برای شما:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا احسان امتحاناتتون تموم شد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

آقا احسان امتحاناتتون تموم شد؟
    امتحانا که تمومی نداره ولی خوب سرم کمی خلوت شده.
    اگه تونستم ادامه کار رو میرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من دنبال یه امضا بودم به صورت مستطیل که برای یه برنامه نویس و بازی نویس باشه و اسم و ایمیل و اسم بلاگ اخصاصیم توش یاشه.
    تیره باشه بهتره و دوست دارم یکم هم جدی باشه
    فک کنم از اون دگمه های بستن و کوچیک کدرن بالای پنجره ها توش استفاده شه قشنگ شه ولی بازم شما طراحی
    از قبل ممنونم
    راستی تو تاپیک زیر هم بتونی کمک کنی خیلی لطف کردی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ]
    بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •