سلام مهدی جان شما سلتوخوسلتوخ سلتوخدش جواب هست من جواب چی رو بدم دوست من .نه من متوجه شدم نه مافیا جان .نوشته شده توسط mehdi3267
سلام مهدی جان شما سلتوخوسلتوخ سلتوخدش جواب هست من جواب چی رو بدم دوست من .نه من متوجه شدم نه مافیا جان .نوشته شده توسط mehdi3267
نه مافيا جان عزيز سوالم رو جوابش رو گرفتم عزيز مي خواستم بدونم حجم زيپش اونقدر هست يا نه
نستا جان عزيزمتوجه نشدم ميشه محبت كن واضح تر بنويسي ممنون ميشم
سلام شرمنده در اون مورد حق با شما هست آخه شما یک سوالی کردید که خودتون توش جواب رو هم داده بودید .به خاطر همون من درست نفهمیدم که جواب شما رو بدم .متشکرم. :lol:
نستا جان واقعا ممنون. نمي دوني چقدر دنبال اين بازي بودم. باور كن اين بازيهاي ساده و قديمي يه چيزي دارند كه با وجود اين همه بازيهاي جديد و با گرافيك بالا ، باز هم همه رو به سمت خودشون مي كشونن.
در ضمن من يك بازي ماريو دارم كه خيلي باحاله ولي كلي مي رفتيم جلو و مراحل رو طي مي كرديم بعد يك جا گير مي كرديم كه هر كاري كرديم نتونستيم از اونجا بيايم بيرون. هر راهي كه بگي هم امتحان كرديم اما نشد كه نشد. نمي دونم راه خاصي داشت يا اصلا بازيش در اون قسمت سركاري بود!!!
به هر جهت از اين به بعد روي اين بازي كه شما معرفي كردي كار مي كنيم!
سلام خواهش میکنم آخه این جور بازی ها تجدید خاطره هست و آدم رو به اون زمان ها میبره . 8) :roll:
من بازيه ماريو 1و2و3 را دارم همچنين لاك پشتهاي نينجا همه ي قسمت هاش را و همينطور يكي از بازي هاي مورد علاقم فوتبالسيتها همشون دقيقا همونهايي هستن كه با ميكرو بازي ميكرديم. از بازي ژاپني ميكرو بگير تا آخرين ورژن كامپيوتريش 8) اگر علاقمند هستيد من ميتوانم آپلود كنم ؟
آقا دستت درد نكنه اما يه ورژن تحت داسش رو من خيلي وقت پيش ديده بودم كه اونم بد نبود اما اين يكي بهتره!!!
اين بسته شامل يك فايل اجرايي هست كه بايد نصب شود. بعد از نصب آنرا اجرا ميكنيد و هر كدام از بازي ها را كه ميخواهيد اجرا ميكنيد. بازي هاي اين بسته اينها هستند:
1- تانك بازي(هماني كه خودتون هم ميتوانستيد زمين بازي را بسازيد)
2-فوتباليستها 1و2
3-لاك پشتهاي نينجا 1و2و3
4-ماريو 2و3
5-پليس آهني
6-پسر جنگل (كتاب جنگل)
.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم بسته ي دوم كه شامل بازي هاي جديد فوتباليستها هست. فايل zsneswv1.36 را باز كنيد و يك فايل اجرايي بيشتر نيست اون را هر جايي كه ميخواهيد بهمراه بقيه بازيها بگذاريد. حال كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)