تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 61

نام تاپيک: نوكيا يا سوني اريكسون؟

داره خودمونی میشه yalda_tanhayeshab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

10

آخه یکی نیست به این نوکیا بگه به چیت مینازی؟
    1-به دوربینت؟ بابا سونی که میخورتت
    2-به قیافت؟سونی که سوسکت میکنه با هیکل گندت(ترب)
    3-به آنتنت؟بورو نت بیزی رو درست کن
    4-به سیمبینت؟ همش باید مواظب باشی ویروس نگیره یا هنگ نده
    حالا زیادم بد نگیم خداییش نوکیا محکمه که میشه به جای آجر استفاده کرد
    تایید میشه

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

عشق است ونوکیا

نوکی دوست داریم نوکی جون دوست دارم

به کوری چشم حسودان (شوخی)

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

آخه یکی نیست به این نوکیا بگه به چیت مینازی؟
    1-به دوربینت؟ بابا سونی که میخورتت
    2-به قیافت؟سونی که سوسکت میکنه با هیکل گندت(ترب)
    3-به آنتنت؟بورو نت بیزی رو درست کن
    4-به سیمبینت؟ همش باید مواظب باشی ویروس نگیره یا هنگ نده
    حالا زیادم بد نگیم خداییش نوکیا محکمه که میشه به جای آجر استفاده کرد
    به میزان فروشش در کل دنیا.
    میتونی چشات رو باز کنی و فروش %70 رو ببینی.
    70% کم نیستا....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Shahin Shahr

12 نظر گل من گولي

اولش سلام به همگي فكر كنم به خود شخص خريدار بستگي داره .
    سوني و نوكيا هر دو از شركت هاي خوبي هستند كه گوشي توليد مي كنن . من سوني رو به اندازه يه اپسيلون ( شايدم دو اپسيلون ) نسبت به نوكيا ترجيح ميدم ، چرا كه با قيمتي مناسب امكانات شاياني در اختيارت ميزاره . تنها تفاوت عمده اي كه وجود داره اينه كه سوني معمولا با سيستم عامل سيمبين زياد ور نميره و دور و ور جاوا ميپلكه . سوني هميشه سعي كرده از زيبا ترين ها باشه در حالي در نوكيا اين امر چندان مورد توجه نيست ( البته اين به اين معنا نيست كه نوكيا گوشي شكيل و زيبا نداره ) سطح عمومي كيفيت ها در سوني به نظرم در شرايط يكسان بالاتر كليت ويژگي هاي نوكياست ( و بلعكس براي نوكيا نيز اين مطلب صدق مي كنه البته در بعضي موارد كوچولو) ، مثلا سوني با تركيب واكمن با موبايل هاي خودش و يا تركيب برند سايبر شات با گوشي هاي خودش تونسته به سرعت بسيار زيادي از رقباش جلو بزته . در مورد آنتن دهي هم بگم كه انتن دهي سوني اريكسون اصلا بد نيست ( هر چي هست از سامسونگ بهتره) ولي در مقايسه با نوكيا از عمل ضعيف تري را دارا هست ولي ميشه ازش چشم پوشي كرد . سيستم عامل سيمبين كاربردي در نوكيا گوشي هاي اين شركت رو از سرعت پاييني سود مند كرده !!! و وجود جاوا يه سري محدوديت ها رو براي سوني با خودش به همراه داشته ( تنها بر تري سيمبين بودن در گوشي هاي نوكيا اينه كه از هيجانات آن مثلا ور رفتن با برنامه براي دستيابي به كمال بيشتر ( جمله ام شبيه كتاب معارف شد ) و حتي الوده شدن به ويروس و هيجان مريوط به آن همواره لذت مي بريد ) نوكيا معمولا از LCD بزرگتر و به نظرم جالب تري استفاده مي كنه ( سوني بجز سري P معمولا صفحه نمايش كوچكي داره عامل بد و مشترك با سامسونگ )‌ فروش نوكيا مراتب از هر گوشي ديگري بالاتر است و رتبه ي نخست را در جهان داره ( اما آيا هر چيزي كه پر فروش تره دليل بر بهترين بودنشه؟! / مثلا پرايد و زانتيا / شوخي كردم ) كه اينم با توجه به سابقه ي اين كمپاني هيچ دور از ذهن نيست .در مورد استحكام گوشي ها نظري ندارم چون سابقه گوشي خورد كردن ندارم ( ولي يه بار كه w800 من از دستم به فاصله 70~80 سانتي متري از دستم رو فرش افتاد يه ريست مختصر اعمال كرد ) .ذر كل من سوني اريكسون رو بخاطر زيبايي ، عملكرد ي اكثر مشتريان را راضي نگه مي داره و سرعت بيشترش به نوكيا ترجيح ميدم .

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

به میزان فروشش در کل دنیا.
    میتونی چشات رو باز کنی و فروش %70 رو ببینی.
    70% کم نیستا....
    دوست عزيز شما كه اينقدر به امارها علاقه داريد و دنبال ميكنيد.بد نيست دليلشون هم پيگيري كنيد.نوكيا بخاطر فروش بالاي گوشيهاي ارزان قيمتش در صدر ايستاده.موتورولا بخاطر فروشش در امريكا (حس حمايت از توليد داخل)در رده دومه.سامسونگ بخاطر داشتن طرفدارهاي زياد در چين (جمعيتشو كه ميدوني) در جايگاه سومه.ولي مطمئن باش در امار سال 2007 حتما حداقل يكي از اين 3 برند جايگاهشونو از دست ميدهند و به سوني اريكسون ميدهند.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

اولش سلام به همگي فكر كنم به خود شخص خريدار بستگي داره .
    سوني و نوكيا هر دو از شركت هاي خوبي هستند كه گوشي توليد مي كنن . من سوني رو به اندازه يه اپسيلون ( شايدم دو اپسيلون ) نسبت به نوكيا ترجيح ميدم ، چرا كه با قيمتي مناسب امكانات شاياني در اختيارت ميزاره . تنها تفاوت عمده اي كه وجود داره اينه كه سوني معمولا با سيستم عامل سيمبين زياد ور نميره و دور و ور جاوا ميپلكه . سوني هميشه سعي كرده از زيبا ترين ها باشه در حالي در نوكيا اين امر چندان مورد توجه نيست ( البته اين به اين معنا نيست كه نوكيا گوشي شكيل و زيبا نداره ) سطح عمومي كيفيت ها در سوني به نظرم در شرايط يكسان بالاتر كليت ويژگي هاي نوكياست ( و بلعكس براي نوكيا نيز اين مطلب صدق مي كنه البته در بعضي موارد كوچولو) ، مثلا سوني با تركيب واكمن با موبايل هاي خودش و يا تركيب برند سايبر شات با گوشي هاي خودش تونسته به سرعت بسيار زيادي از رقباش جلو بزته . در مورد آنتن دهي هم بگم كه انتن دهي سوني اريكسون اصلا بد نيست ( هر چي هست از سامسونگ بهتره) ولي در مقايسه با نوكيا از عمل ضعيف تري را دارا هست ولي ميشه ازش چشم پوشي كرد . سيستم عامل سيمبين كاربردي در نوكيا گوشي هاي اين شركت رو از سرعت پاييني سود مند كرده !!! و وجود جاوا يه سري محدوديت ها رو براي سوني با خودش به همراه داشته ( تنها بر تري سيمبين بودن در گوشي هاي نوكيا اينه كه از هيجانات آن مثلا ور رفتن با برنامه براي دستيابي به كمال بيشتر ( جمله ام شبيه كتاب معارف شد ) و حتي الوده شدن به ويروس و هيجان مريوط به آن همواره لذت مي بريد ) نوكيا معمولا از LCD بزرگتر و به نظرم جالب تري استفاده مي كنه ( سوني بجز سري P معمولا صفحه نمايش كوچكي داره عامل بد و مشترك با سامسونگ )‌ فروش نوكيا مراتب از هر گوشي ديگري بالاتر است و رتبه ي نخست را در جهان داره ( اما آيا هر چيزي كه پر فروش تره دليل بر بهترين بودنشه؟! / مثلا پرايد و زانتيا / شوخي كردم ) كه اينم با توجه به سابقه ي اين كمپاني هيچ دور از ذهن نيست .در مورد استحكام گوشي ها نظري ندارم چون سابقه گوشي خورد كردن ندارم ( ولي يه بار كه w800 من از دستم به فاصله 70~80 سانتي متري از دستم رو فرش افتاد يه ريست مختصر اعمال كرد ) .ذر كل من سوني اريكسون رو بخاطر زيبايي ، عملكرد ي اكثر مشتريان را راضي نگه مي داره و سرعت بيشترش به نوكيا ترجيح ميدم
    کاملا درسته ... راستی سوال این بنده خدا رو جواب ندادین ... 6288 که فکر کنم جاوا باشه ( اما اطلاعات زیادی در موردش ندارم اگه ادامه دهنده راه گوشی های همردش مثه 6270 و 6280 باشه باید دارای ال سی دی با کیفیت و صدای خوبی باشه ) ... اما در مورد w700 : کیفیت صدای خیلی خوب ... بلندی صدای خوب ... ظاهر عالی ( حداقل من از ترکیب رنگایه به کار رفته توش خیلی خوشم میاد ) ال سی دی کوچک با کیفیت و رزلوشن خوب ... سرعت خوب و همراه داشتن مموری 256 و جدید بودن هم از مزایایه این گوشیه ... تو ظاهرم من شخصا w700 رو میپسندم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Shahin Shahr

12 گل من گولي 2

نظر شما كاملا تاييد ميشه و من اضافه مي كنم كه نوكيا نام شناخته شدست و مثل نام سوني مي تونه خيلي كار هارو واسه اين شركت آسون كنه به علاوه توانايي پشتيباني از زبان هاي دنيا ( فارسي ؛ عربي و... ) داره كه خودش بسيار دراين امر موثر، و اينكه به عنوان يك مارك اروپايي حداق از عهده ي اروپا به خوبي بر اومده و تبليغات وسيعي درا اين قاره داشته .
    دليل اينكه موتورولا رتبه دوم رو داره اينه كه در كشور ايالات متحده بهترين گوشي است و يا با ايجاد امكاناتي همچون باريك بودن و... تونسته تو دل مردم جا واز كنه .
    دليل اينكه سامسونگ هم رتبه ي3 رو داره اينه كه گوشي هاي واقعا زيبايي رو درست ميكنه و منو هاي بسيار ساده ورووني داره امكانات بعضا جالب سامسونگ ( مثلا اتباط با تلوزيون ، چرخش دوربين 360 درجه و ... ) همچنين ساختن فرت وفرت گوشي موبايل باعث ميشه كه يهو تو بوغ وكرنا بره و دليل اين دوستمون هم كه بازار كشور وسيع چين باشه كاملا صحيح منطقيه .

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

و من حرف خودم را دوباره تایید میکنم
    1. برتری نسبت به کدوم مدل گوشت کوب NOKIA منظورت؟ 6630 یا 6600 یا گوشی های مزخرف سری N

2. از هر چی K800 بگذریم از دوربینش نمیشه گذشت(نمی دونم چرا دوربینشو مسخره می کنی چون از هر کس و نا کسی بپرسی K800 رو به خاطر کیفیت دوربینش میشناسه. خودت هم اگر یه سری به سایت GSMarena بزنی عکسهایی در شرایط یکسان با هر دو گوشی (K800 va N73) گذاشته که به نظر من کیفیت و ترکیب رنگ K800 بهتره.

3. از نظر قیافه هم یک امر شخصیست هر کی از یک مدل گوشی خوشش می یاد. من که عاشق K800 هستم.

3. من حاضرم گوشیم اصلا سیستم عامل نداشته باشه تا این که سیمبین ... رو داشته باشه. همش هنگه
    2 هفته پیش دوستم یه 9300 خرید تا حالا 2 بار فلشش کرده ولی بازم بعد از 2 روز هنگ کرد.
    تا حالا کدوم گوشی سونی رو دیدی که این مشکل رو داشته باشد. به نظر من سیستم عامل JAVA یکی از مزایای سونیه.برنامه ها و بازیهاش هم که ماشاءا... ریخته.

ONLY SONY ERICSSON
    امیدورم قانع شده باشی.

موفق باشید

تاييد ميشه اساسي.............

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

سوني ازيکسون روي طراحي ظاهر گوشي دقت زيادي ميکنه ولي نوکيا نه!
    چون با اينکه ميبينيم بين شرکتها رقابت بر سر ساختن گوشيهاي باريکتر کوچک و شکيل هست
    نوکيا هچنان به توليد گوشيهاي بزرگ ادامه ميده و تا کي ميتونه با اين طرز فکر
    خودشو تو سطح اول بازار نگه داره معلوم نيست!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سوني اريکسون نوکيا هر دوشون خوبه بستگي داره واسه چه کاري بخواي گوشي بخري

نتيجه سوني اريکسون بهتره هرچند که سيستم عامل نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •