عزیز من ایمیل رو اول چک میکنند و در صورت دادن ایمیل الکی پیغام خطا میدن
عزیز من ایمیل رو اول چک میکنند و در صورت دادن ایمیل الکی پیغام خطا میدن
قبل از ثبت نام اول بايد ديد ميشه انصراف داد يا نه
وقتي اعصاب خورد ميشه و نميشه كاريش كرد چيكار كنيم
هر چي كه مفت بود را كه نبايد ....
![]()
man nemidooonam ke be che zabooni behetoon beganm,,,man famiolemon mokhaberate sitee vojood nadare ke sms ro be soorate rayegan ersal kone in site hayee ham ke mibinid hamashoon avalesh ke mikhhid ozv shid shomare tel hamrah mikhad bad kode ro send mikone be gooshi ke motmaen she shomare mobile ro alaki nadade bashid badan mirid too site khoshhalid ke darid sms majani midid darsoorati ke har mah miad ro ghabze teletoon taze hazinasham bishtare chon ye poorsanti ham hardafe mokhaberat be oon site mide,,goole in sita ro nakhorid age harfamam ghabool nadarid ke be man che berid 1000 ta sms beidid roozane,,,,,
خوب عزيزان
يک ايميل الکی توی سرويسهای مجانی ايميل که ماشالا کم هم نيستند (معروفترينشون ياهو)
برای اينکار بسازيد تا حال اين سايت هم جا بياد!
دوستان خوبم شماره 30005000 برای کمپانی ماسک هست کاملا مجانیه و هر یک شب در میون اس ام اس میفرسته
2: همشهری 3000251 هست فقط کافیه یک اس ام اس به این شماره بفرستین و خودش اتوماتیک در روز خبر براتون میفرسته برای من که همش خبر سیاسیه
فکر کنم هر خبری یک کد داره و با فرستادن خبر میاد فکر کنم از 1 تا 7.
ضمنا بچه هایی که میخان اس ام اس فارسی دریافت کنن باید کلمه farsi رو به 3000251 ارسال کنند
دوستان عزیز ایا راهی برای غیر فعال کردن این سیستم لعنتی وجود داره
هم اس ام اس هاش بیمزس هم بی موقع میاد
لطفا کسی راهی بلده به من پیغام خصوصی بده
دوستان راهی برای قطع کردن این مسیج ها هست؟
بابا همینطوری شمارمون رو جایی ندادین تند تند اس ام اس های تبلیغاتی میادش مخابرات اجازه ندره این کار رو بکنه . هر کس خواست باید بر فعال کنه نه اینکه نخواست بره اعلام کنه
اقا دسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسستت درد نکنه باز هم ازاین کارها بکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)