دوستان مطمئنین برا کلاینت جواب میده ؟ من هر چی کردک تنظیماتی نداشت /سرعتم هم تغییر نکرد :(
دوستان مطمئنین برا کلاینت جواب میده ؟ من هر چی کردک تنظیماتی نداشت /سرعتم هم تغییر نکرد :(
آقا واسه من هم هيچ تغييري نكرد. مثل اينكه خيلي تنظيم داره!!!
خلاسه كه هيچي نشد
من از هيچ كدومه اين نرم افزار ها مثل اين و يا آناسپيد چشمم آب نميخورو.همشون آلكي هستش
از اين بابت مطمعن باشيد كه هيچ نرم افزاري چنين قدرت و قابليتي نداره اگه هم ديدين واقعا سرعتتون افزايش پيدا كرده بايد به سيستم هاي كش كننده مرورگر و ويندوزتون شك كنيد كه توسط اينگونه نرم افزار ها دستكاري ميشن.و كليه فايل ها و تصاوير رو از كش بازيابي ميكنند كه اين موضوع در سرعت فراخواني صفحات يه مقدار موثر واقع ميشه, ولي مشكلات خاص خودش رو داره.نوشته شده توسط metal gear
![]()
خواهش ميكنم Nesta, جان !!
منم با نظر ali., موافقم !!
اينترنت پر سرعت مي خواي ! كاري نداره !برو يه E-DSL بخر حالشو ببر !
جاي مافيا جونم اينجا خيلي خيلي خاليه
اره زیادمیکنه دو سه برابر میشه
بچه ها چرا دچار توهم شديد!؟ (با عرض معذرت)
آخه اين نرم افزار بدون ساختن سرور و 1000 تا تنظيم خفن ديگه هيچ كاري نميكنه، اونوقت شما ها چطور سرعتتون فقط با يك نصب ساده بالا رفته ؟
اگر يك نگاه به صفحه وضعیت برنامه بندازيد مي بينيد كه همه آمار و ارقام روي صفر هست، چون اين برنامه بعد از نصب هيچ كاري نميكنه و بايد تنظيم بشه!
شما بايد به صفحه Admin برید و بعد پسوردتون رو وارد کنید و تنظیمات ساختن سرور و چیز های دیگه رو انجام بدید.
به هر حال من که بعید میدونم هیچ کدوم از بچه هایی که میگن سرعتشون رفته بالا این کارها رو انجام داده باشند در نتیجه فقط خیال می کنند که سرعتشون زیاد شده!
من خودم هر چی با اون تنظیمات کار کردم چون قبلا در نرم افزار دیگه ای چنین چیزی ندیده بودم به نتیجه نرسیدم. فکر کنم باید از یک نفر که خیلی بلد باشه (مثل مافیا) بخواهیم که یک نگاه به این چیزها (منظورم تنظیمات Octagate هست) بندازه تا شاید به نتیجه برسه.
لطفا اگر کسی میتونه این کار رو انجام بده ، مرسی![]()
:idea: (شاید هم من اشتباه می کنم و اون دوستانی که میگن سرعتشون بالا رفته همه این تنظیمات رو با موفقیت انجام دادند، که در این صورت خیلی خوشحال میشم که به من هم کمک کنند :P )
آقا با تمام اين تفاصيل دستت درد نكنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)