حتما تا حالا از FlashGet استفاده نكردي كه اين حرفو ميزني!
حتما تا حالا از FlashGet استفاده نكردي كه اين حرفو ميزني!
خیلی ممنون گدا هم شدیم !!! گرچه من از ورژن پولیش استفاده می کنم در حال حاضر !!!مگه من مثل بعضی ها گداگدوری هستم که بخوام از برنامه های مجانی استفاده کنم؟
دانلود منیجر هم مثل گوشی موبایل یه چیز سلیقه ای یه اون موقع که دانلود منیجر اختراع نشده بود من از ریل دانلود استفاده می کردم بعدا به لچ گت رو آوردم که اونم متاسفانه ورژن دو هزارو پنجش خراب کاری کرد بعدش رو آوردم به فلش گت ...
البته بعد از برسی های فراوان به فلش گت رو آوردم چون یه امکانی داره که من تو هیچ دانلود منیجری ندیدم اونم اینه که بعضی سایتا فقط با فلش گت می شه تو شون دانلود رو نگه داشت که من با این سایت ها زیاد سرو کار دارم...
بازم دانلود منیجر یه چیز سلیقه ای یه آقا تفرقه ندازین (حرف بذاریم تو دهن بچه مردم) !
ببخشید متن نیمه جدی شوخی بود چون من از اسمایل اسفاده نمی کنم اینجوری شده حالا دعوا راه ندازین اینجا !!!
راستش ببخشيدا نمي خوام تبليغ كنما
ولي وقتي GetRight هست مخوصا كه ورژن جديد هم داده خيلي هم معركه هست
ديگه نيازي به دانلود منيجراي ديگه نيست فقط يه بار امتحان كنيد عمرا سراغ دانلود منيجراي ديگه بريد
بازم ببخشيدا فقط همين جوري گفتم الان كسي نياد از من گله كنه
اينم بگم كه من با همه دانلود منيجرا كار كردم
موفق باشيد
ولــــــــــي فقط GetRight
Last edited by shahin666; 20-01-2007 at 19:22.
دوستان خواهشا بحث رو عوض نکنین.
من اینجا تنها برای این معرفی کردم که دوستان گلمون در انجمن، بتونن این برنامه رو دانلود کنن.
تاپیکهای زیادی درمورد دانلود منیجرها داریم. بخصوص در بخش "بحثهای نرم افزاری".
لطفا دیگه اینجور بحثها را ادامه ندین!
(بخصوص سه پست اول این صفحه)
چشم من دیگه اینجا پست نمی دم !دوستان خواهشا بحث رو عوض نکنین.
من اینجا تنها برای این معرفی کردم که دوستان گلمون در انجمن، بتونن این برنامه رو دانلود کنن.
تاپیکهای زیادی درمورد دانلود منیجرها داریم. بخصوص در بخش "بحثهای نرم افزاری".
لطفا دیگه اینجور بحثها را ادامه ندین!
(بخصوص سه پست اول این صفحه)
قربان به نظر شما مناسب نیست به یه نتیجه ای برسیم؟
یعنی دوستان برتری های FlashGet رو نسبت به IDM بگن تا ماهم از مسیر ضلالت و گمراهی به مسیر هدایت تغییر جهت بدیم؟
دعوا که نداریم خدایی نکرده. هدف استفاده از تجربیات همدیگه هستش.![]()
من ديشب باز هم دانلود رو با استفاده از flashget انجام دادم...
اين دفه با يه پچ كركش كردم ايرادي نداد.
mir@ خان من چند روزي از IDM استفاده كردم. سرعتي كه flashget به من ميده (حداقل تو سيستم من كه اينجوريه) اصلا قابل مقايسه نيست با IDM.
نكته بعد هم راحتي كار و همون ايجاد رابطه خوب با كاربره كه من با flashget راحتترم.
در كل انتخاب برنامه ها يه چيز سليقه اي هست. فقط خواستم نظرم رو بگم
مرسي
خیلی ممنون که نظرت رو گفتی.
اگه توضیح بیشتری هم بدی موجب امتنان خواهد بود.![]()
من این نسخه رو استفاده کردم مثل نسخه ی قبلش وسط دانلود قفل می کنه.
نمیدونم چرا اینطوریه.
سلام دوستان عزيز خوب آخرين نسخشم بزاريم كه ما بتونيم دانلود كنيم چون لينك ها براي من باز نمي شه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)