آخرین قیمتی که من گرفتم 290 تومن هست...
آخرین قیمتی که من گرفتم 290 تومن هست...
من از همه چيزه اين گوشي خوشم اومده تا جايي كه به ن73 ترجيحش ميدم ولي كيفيت عكسش من و به شك انداخته كه بگيرم يا نه.هر كسي داره چندتا عكس بگيره بذاره تا بفهميم چه جوريه ممنون ميشم.در اسرع وقت لطفا چون ميخوام بين 5500ون73يكي رو بگيرم(امروز فردا انشالله)راستي قيمت تو آبادان 5500 با مموري512وگارانتي اتصالات360ون73با تضمين فروشنده 450.قيمتها معقوله؟
5500 من تو شهرستان دیروز قیمت کردم 297000
وضعیت 3250 چطوره ؟ البته از 5500 گرونتره آیا این گرونی ارزش خرید داره ؟
و روی 3250 رم چند میدن ؟
در ضمن کسی میتونه بگه مزایای سیستم عامل سیمبیان چیه ؟
من خیلی از سیمبین تعریف کردم پیش دوستای سونی اریکسون دار
يعني هيچكس با اين گوشي عكس نگرفته ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز دوربین 5500 مثل 3250 است و زیاد فرقی نداره. در ضمن امکانات 3250 کم تر از 5500 هست. عزیز در مورد قیمت حتما داری اشتباه می کنی چون 450 اصلا نمیشه می تونی از مغازه های اهواز بپرسی (تو کیان پارس مغازه های خوبی هست) در ضمن گارانتی نیا 330 و گارانتی اتصالات 350 ه این دو تا جفتشون گارانتی اصل نوکیا در ایران هستند ولی بقیه گارانتی ها به درد نمی خورند.![]()
3250 یکی از گوشی های خوب نوکیا است اما در مقایسه با 5500 باید ببینی گوشی را برای چه کاری می خواهی اگر فقط قست شما موزیک هست 3250 را انتخاب کن (اگه هم پول زیاد تر داری N73 ) اما اگر گوشی اصطلاحا محکم و کاری می خوای که به قول معروف سگ جون اشه 5500 از همه پیشی می گیره چون ساختار بسیار قوی ای داره.![]()
فری جون سلام به تو و همه برو بچه ها
اگه خودت بودی با گارانتی میگرفتی یا بی گارانتی ؟ چون با هم تقریبا 40 هزار تومان اختلاف دارند
ببخشید که این گونه مزاحمتان میشوم چون پول این گوشی برابر با تقریبا 4 ماه حقوق من است (ماهی 90 تومان) از یه طرف میخوام یه گوشی بخرم که بابتش خرج الکی نکنم
راجع به گارانتی دو دسته اند بعضی ها میگند گارانتی الکی پول دادنه بعضی ها میگن خیالت راحته چه کننننننننم؟
ببخشید پر حرفی کردم
یاعلی
سلام دوست عزیز
راستشو بخوای من گوشی ان73 خودمو بدون گارانتی خریدمببین دوست عزیز با گارانتی یا بی گارانتیشو خودت باید تصمیم بگیری چون اگه من بگم بی گارانتی بگیر بعد اونوقت مشکلی پیش بیاد من مدیونت میشم
![]()
این همه نوشتن 5500 سری شصت هست و سری ان هست آخه من نفهمیدم از چه سیمبیانی استفاده میکنه ولی اونجور که تو عکس دیدم شبیه ان70 بود
یعنی مزایای ان70 رو هم داره؟
حافظه داخلیش چنده ؟ فیلم برداریش چه رزولیشنی هست ؟
فک نمیکنم خیلی هم گوشی قوی ای باشه
ولی در نوع خودش با توجه به قیمتش فک کنم مناسبه
Last edited by rasoul_s; 11-02-2007 at 22:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)