سلام دوستانی که درخواست این برنامه رو یعنی آموزش این برنامه رو کرده بودند پس چرا اصلنداصلاکهke دانلد کردند یا نه آیا خوب بود یا نه /
سلام دوستانی که درخواست این برنامه رو یعنی آموزش این برنامه رو کرده بودند پس چرا اصلنداصلاکهke دانلد کردند یا نه آیا خوب بود یا نه /
من قبلا اموزشش رو دانلود کردم .همون طور که گفتم یه از یه جاهاییش سر در نیووردم.....در ضمن من یه سوال کردم :?: :?:
من قفل کولاک رو از اینترنت دانلود کردم می تونم با هاش قفل بزارم یا باید بخریش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من من که نسخه فول این برنامه رو برای شما ها اپلد کردم مگه لینک رو ندیدین .
انی که شما دانلد میکنین از سایت خودش نسخه 3.86 هست مال من فول هست ولی 3.80 هست آموزش هم همین عالی هست اگه آن ر ا مطالعه کردین و متوجه نشودین بگید من کمک کنم.
آقا خوب اگه یه نفر یه برنامه دانلود کنه که قفل کولاک داشته باشه
بعد بره خود قفل رو هم دانلود کنه
نمیتونه کد برنامه رو پیدا کنه؟
سوتی که ندادم :roll:
سلام زیتانیکس جان شما فول رو که بخری به صورت پیش فرض خوب توش قفل داره دیگه میتونی از قفل ها استفاده کنی ولی بر حسب نیز اگه یک برنامه نوشتی که بیش از 2000 تا مثلا سیدی در بازار دادی بیرون شما اینطوری قفل کم میاری و باید به تعدادی قفل دیگه بخری مثلا هر 50 تا فکر کنم 20000 تومن هست .ولی بطور معمول قفل به یک حدی وجود داره.
من منظورم این بود که مثلا الان من قفل کولاک رو نصب کردم
تو برنامه هم کار گذاشتم
بعد این قفل برای هر کامپیوتر یه کد میده که طرف با من تماس می گیره و من یه کد که خود برنامه معادلش رو میده بهش میدم
حالا اگه خود طرف بره قفل رو نصب کنه خودش می تونه برنامه من رو کرک کنه؟
سلام نه دیگه دوست من نمیشه .
ببین شما داخل برنامه هم باید کد وارد کنی یا با ویبی یا دلفی کد خاصی داره که تو سورس برنامه میگذاری شما.
و در ضمن طرف باید بدون که کجاها رو دست کاری کنه مثلا شما برای هر فردی خودت code تعریف میکنی که 3 تا باشه .خوب اون فرد نمیدون که شما چه کد هائی برای امنیت گذاشتید .اگه اینطوری بود که خوب همه یک دونه این برنامه رو فول میخریدن و کل برنامه های این شرکت رو باز میکردند حالا اگه سوال زیاد داری من باز یک آموزش دیگه میگذارم از پرسش و پاسخ مسولان هست که جواب دادن.
ممنون نستا جان دارم دانلود می کنمنوشته شده توسط Nesta
![]()
سلام خواهش میکنم کاری نکردم آقا آموزش هم گذشتم راستی اونم دانلد کنین .
كارلس جان آموزش كولاك نيستش !!!!ميشه باز بذاري برام !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)