من تو همین تاپیک گفتم که 5 گیگ 108 تومن , نه؟
![]()
من تو همین تاپیک گفتم که 5 گیگ 108 تومن , نه؟
![]()
خب دوست عزیز ، شما به دو تا نکته " کوچولو " توجه نکردی:
اون مدلی که گفتی " قدیمی " محسوب میشه ... یعنی دیگه تولید نمیشه و تکنولوژی اش قدیمیه ( 4 سال پیش) ... در واقع قیمت واقعی این مدل 108 تومن نیست ، بلکه 180 تومن بوده و صرفا چون بخاطر قدیمی بودنش ، کسی نمی خریده ، مجبود شدن قیمتش رو بیارن پایین تا این تعداد باقیمانده هم فروش بره ... ( می تونی توی سایت های خارجی ببینی که قیمتش از 210 دلار پایین نمیاد .. یعنی همون 180 تومن خودمون !!
)
ثانیا این مدل هارد داره ( و شما از اینجا هم می تونستی بفهمی که یه کلکی توکاره) ... در حالیکه بحث ما صرفا روی مدل های فلشه ... چون اکثر مارکهای متفرقه توانایی تولید مدلهای هارد دار رو ندارن (تکنولوژی دقیق تر و گرون تری لازم داره
) ...
عین همین اتفاق واسه یه مدل قدیمی دیگه هم افتاده به اسم touch که 20 گیگ رو میدن 170 تومن !!!!!! به همین دلایل بالا ...![]()
درسته ، خیلی پایینه ...( مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین ) ... همونطور که گفتم بخاطر اینه که تکنولوژی این سری قدیمی شده و دیگه فروشی نداره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو حتما مخصوص شماست دوست عزیز
چه جوابیه کاملی داد دوست..![]()
![]()
من فردا-پس فردا مدل دقیقشو می پرسم ...
دوستن نضرتون در مورد muvo slim creative چیه؟ ظاهرن قیمتش تبقه گفته یکی از دوستان 76 تومانه؟!!
v100 از creative هستش که 2 گیگه و 105 تومن باید باشه
دوست عزیز
نتونستم جایی مشخصات این مدلی رو که گفتی پیدا کنم!!؟؟![]()
Last edited by carnation; 05-02-2007 at 23:19.
دوست من ، باور کن لازم نیست هزار جا سوال کنی ... شما از مدلهای خوب ( creative ) یه دفعه می پری به مدلهای متفرقه ( zcyber ) ... و مطمئن باش اینطوری نمی تونی تصمیم بگیری ... همین یکی دو مدلی که گفتم رو روش کار کن ..
اگه هم قبول نداری اشکال نداره ، شما مدلهایی که دوست داری رو بگو من واسه ات مقایسه می کنم .. حله ؟
muvo2 FM ...![]()
دیشب می خواستم این لینکو بدم (رایانه صبا) که سایت یهو دان شد!! (ساعت 2.5)
قیمتاش یه 10% گرونتر از بازاره ولی برا مقایسه خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)