تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: چگونه بدون آنتی ویروس زندگی کنیم؟ از اول تا آخر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خیلی عالی بود ممنون.

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فعلا هیچی نمیگم تا درست خوانده بشه
    و خواننده هم یک خورده روی مسئله فکر کنه
    انشاالله بعدا یک مثال خوب میزارم!

3. این کاربر از Alireza_Shafaei_PCworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راه حل های شما مثل اینکه ادم لقمه رو بپیچونه و تو دهنش بزاره در حالی که با نصب یک Antivirus میشه دغدغه انجام این همه کار رو نداشت .نبود آنتی ویروس امکان پذیر نیست در ضمن شما اگه آنتی ویروس یا برنامه های مشابه ندارید از کجا میدونید که ویروس ندارید یا دچار Spy ها نشده اید؟قرار نیست که هر ویروسی مخرب باشه و از همون ابتدا علایمش رو نشون بده .در ضمن این همه کارشناس تو دنیا این همه هزینه هایی که انجام میشه برای خرید آنتی ویروس ها و هزینه های دیگه مثل بروز رسانی نرم افزار اگه میشد با روش های دیگه ای که مد نظر شماست ازا آلوده شدن کامپیوتر جلوگیری میشد فکر میکنید صرف این همه هزینه چه نتیجه ای میتونست داشته باشه؟
    Last edited by secure; 05-02-2007 at 19:37.

داره خودمونی میشه برزخ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فارس

پيش فرض

سلام به همه دوستان

مطالب كاملا مفيدي بود و هست

منم كلي استفاده كردم

براي كاملتر شدن اين مبحث اين برنامه رو گذاشتم واسه دانلود كه همه استفاده كنن
    اين برنامه قسمتهايي از ويندوز كه از كار افتاده رو درست ميكنه خيلي مفيده
    اينم لينك دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشين

داره خودمونی میشه attakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با تشكر از مطالب مفيدتون ميخواستم بدونم spoolsv در قسمت Windows Task Manager كه باعث ميشه سي پي يو 100% كار كنه آيا ويروسه چون هرچي گزينه End Process رو ميزنم چند دقيقه ميره دوباره فعال ميشه و سرعت سيستم رو به شدت كاهشم ميده ممنون ميشم اگه سريعتر راهنمايي كنيد كه بايد چي كار كنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

2 What man !?

سلام

دوسته عزيز اين ادعاي شما كه مي شه بدون نرم افزار هاي انتي ويروس ، سيستم رو سالم نگه داشت رو ابداً قبول ندارم !

دلايل :
    1- براي + كاربراني + كه اينترنت + 24 ساعته + و پرسرعت دارند ! ! ! كه اصلا قابله قبول نيست ! دليلش هم سايت هاي الوده هستند ! استفاده از فايرفاكس هم به دلخواه هست !
    من به شخصه از اپرا 80 درصد !!! فاير فاكس 5 درصد ! اينرتنت اكسپلورر هم 2-5 درصد و 10 درصد هم از مرورگر هاي ديگه ، استفاده مي كنم. و اينو نمي شه گفت كه اقا فقط فايرفاكس رو بايد استفاده كرد ! چون بسته به نياز ممكنه يه روزي ... يه جايي ... از اينترنت اكسپلورر لعنتي استفاده كرد !
    قبلا كه اينترنت 24 ساعته نداشتم اصلا ويروس نمي گرفت سيستمم ! و مي گفتم بابا اين حرفا چيه ! ادم اگه يه خرده دقت كنه مشكلي نيست ! و ويروس نمي گيره سيستم ! بعد فهميدم سخت در اشتباهم ! و بدون يه برنامه نمي شه !

2- كي گفته همه ي ويروس ها از اين راههايي كه گفتين قابله شناسايي هست !؟
    اگه يه ويروس خودشو به يه فايل بچسبونه و شما هم اصلا خبر نداشته باشي كه ويروس تويه اين فايل هست ! خب ! بازم مي خواي استارت اپ رو چك كني ! اخه همچين ويروسي نياز به استارت اپ نداره كه ! كافيه خودشو به يكي از پروسه هاي هميشه اجرا بچسبونه !
    چند وقته پيش يه بدافزاري رويه سيستمم اومد كه اصلا فايله اگزه نبود ! اصلا معلوم نبود چي هست ! و البته از اين سايتهاي خارجي هم مبتلا شدم ! اما بازم اينو هيچ انتي ويروسي نشناخت ! و اصلا هم قابله تشخيص نبود ! چون هيچ كدوم از اين جاهايي كه شما گفته بوديد و خودم مي دونستم نبود (اينو بگم كه تا الان هيچ ويروس يا فايل مخربي نتونسته ااز دستم در بره ! و تا الان هر چي بوده رو بدون استفاده از انتي ويروس پاك كردم !)

البته قابله ذكره كه چيزايي كه در اين تاپيك اشاره شد كاملا عملي هست و مي شه انجام داد ، ولي با ضريب خطاي بالا (به دليل اينكه سطح علمي همه مثله هم نيست و همه مثله شما تجربه كافي رو ندارن و تا سيستمشون ويروس مي گيره ... فقط دو دستي مي زنن تو سرشون )

و بايد اين روش ها كنار انتي ويروس ها وجود داشته باشه (به دليل بي عرضه بودن بعضي از انتي ويروس ها كه به دليل تبليغات در مورد اين برنامه ها ، رويه سيستم هايه كاربران بي اطلاع نصب مي شه)

مثلا مكافي الكي به سي ++ گير مي ده ! بعد يه اتوران ويروس تويه سيستم داره حمام افتاب مي گيره

خيلي بخوايم + فكر كنيم .... مي گيم خوب حتما تويه ديتابيسش همچين ويروسي نيست و ويروس جديده !
    - بايد اپديت كرد !
    نه نمي شه !
    - چرا نمي شه !؟
    خب ديگه من كه دسترسي به اينترنت ندارم !
    - اي بابا ... پس كاري نداري ؟
    نه قربانت ...
    -خدافظ

بيچاره مكافي ! به احتماله زياد هوش مصنوعي نداره ! اقا همينجا مي گم كه من مي تونم برايه شركت مكافي هوش مصنوعي با ضريب خطايه بسيار پايين بنويسم ! 50 تا بيشترم نمي خوام‌‌ حراجش كرديم

اينجاست كه خودتون بايد دست به كار بشين !
    و علاوه بر اينكه ويروس رو پاك مي كنين ! انتي ويروستون رو هم پاك كنين ! و يكي ديگه نصب كنين !

Hey Sam ! lets go baby

داره خودمونی میشه حکمت متعالی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سه عامل را برای امنیت بهتر است رعایت شود :

بروز رسانی ویندوز با آخرین پک ها

نصب آنتی ویروس فایر وال دار بروز

اجرا نکردن فایلهای غیر معتبر و مشکوک

داره خودمونی میشه pourya_javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

سلام علیرضا جان. مطالبت خیلی مفیدند. من خودم اساسا با آنتی ویروس موافق نیستم. 1 سالی هم بود که به یمن نداشتن آنتی ویروس سرعت کامپیوترم پایین نیومده بود و در نتیجه با همون ویندوز پارسالی مثل روز اول کار میکردم. تا اینکه 4 روز پیش رفتم مسافرت و پسوردمو به داداشم دادم تا یه سی دی رایت کنه. حلا که اومدم یه ویروسی به جونش افتاده که وارد هر فولدری میشم محتویاتش پاک میشه و تو دفعه دوم خود فولدر از نظرها پنهان میشه! دیوانه شدم. آیا راهی هست؟
    متاسفانه مجبور شدم آنتی ویروس بریزم ولی نمیخوام فایلهامو پاک کنه!!! چون از یک سال قبل تا حالا بودن و بک آپی هم ندارم...
    چه کنم؟؟؟
    یه خواهشم دارم که : ادامه بده! جا نزن. من خودم یه تنه پشتتم×××
    فصل آخرو بزار!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بهترین راه حل برای استفاده نکردن از انتی ویروس برنامه پرقدرت deep freeze
    است...

داره خودمونی میشه Arashpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با تشكر از مطالب مفيدتون ميخواستم بدونم spoolsv در قسمت Windows Task Manager كه باعث ميشه سي پي يو 100% كار كنه آيا ويروسه چون هرچي گزينه End Process رو ميزنم چند دقيقه ميره دوباره فعال ميشه و سرعت سيستم رو به شدت كاهشم ميده ممنون ميشم اگه سريعتر راهنمايي كنيد كه بايد چي كار كنم.
    خیلی ممنون از پست مفیدی که دادید علیرضا جان - واقعا همچین نوشته هایی 100% مفید هستند

ببینید دوستان بله منم میگم آنتی ویروس واسه سیستم لازمه ولی این روش هایی که آقای شافعی هم گفتن خیلی لازمه - خیلی وقتها شده سیستم افرادی رو دیدم که هیچ گونه آنتی ویروسی حتی آپدیت شده حریف ویروس نشد ولی من دستی تونستم به راحتی ویروس رو پاک کنم

و الان سوالی از محضر دوستان داشتم اینه که آنتی ویروس من به spoolsv گیر میده و میگه ویروس هست مشکوک هم میزنه ولی نمیتونه پاکش کنه و انگار باید دستی پاک بشه سرچ کردم رو درایو C نتیجه زیر بدست اومد

با آنتی ویروس روی هر دوش اسکن انجام دادم اولی رو ویروس تشخیص داد ولی دومی پاک بود ولی اینم بگم نمیتونه پاک کنه

آنتی ویروس من ESET smart security nod 32 ver 4.417 نسخه بزینس با آخرین آپدیت بروز

لطفا راهنمایم کنید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •