مي توني يك نرم افزار فارسي مثل Photo Editor را open كني و از اون بتوني استفاده كني ! مثال هاي بالا كمكت نكرد ؟؟میشه یه مثال از نحوه ی فارسی کردن یه برنامه بزنی
مي توني يك نرم افزار فارسي مثل Photo Editor را open كني و از اون بتوني استفاده كني ! مثال هاي بالا كمكت نكرد ؟؟میشه یه مثال از نحوه ی فارسی کردن یه برنامه بزنی
ببین این برنامه ای که دانلود کردیم چند تا فایل exe داره هر کدوم اینا واسه چه کاریه؟
حالا که یه برنامه ی sis رو وارد کردیم چه طور فارسیش کنیم.باید سمت چپ اون نوشته ها رو فارسی کرد؟
سلام
اين نرم افزار داراي قسمت هاي مختلفي است.
sistools
rsctools
mbmtools
و ...
كه به ديگر برنامه ها نياز نداريم.
سيس تولز مخصوص باز كردن فايل هاي sis است.برنامه را اجرا مي كنيم. يك فايل سيس اوپن مي كنيم. براي مثال من MP3 Player را اجرا مي كنم. فايل شامل 5 فايل ديگر است.
روي ايكن سومي از سمت چپ كليك مي كنيم. و پوشه باز مي شود . فايل rsc. را پيدا مي كنيم و با نرم افزار rsctools بازش مي كنيم.
همانطور كه مشاهده مي كنيد فايل گذينه هاي انگليسي دارد كه انان را مي توانيد به راحتي فارسي كنيد.و بعد فايل را سيو مي كنيم.
پايان
اگر كسي مشكل داشت خبر كنه !! (البته فكر نمي كنم كسي داشته باشه !!)
اگه ميشه ي جاي ديگه واسه دانلود بزارش.مرسي
خوب بازم از این نرم افزار ها هست؟
خوشمان آمد
منم خیلی مشتاقم نرم افزار رو هم دانلود کردم ولی هنوز موفق نشدم ببینم وقتی حروف انگلیسی رو به فارسی تبدیل میکنم کار دیگه ای نباید انجام بدم؟ در ضمن موقع save کردن اون فایلی رو که تغییر دادم روی همون فایل اصلی save کنم یا یه فایل جدا با همون اسم ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)