درسته، منم شنيدم 60 تومن براي هر 200 کيلو بايت
درسته، منم شنيدم 60 تومن براي هر 200 کيلو بايت
اگه mms بیاد که خوبه.
احتمالا اولش قیمتش گرونه ولی بعدش مجبور میشن که قیمتو کم کنن.![]()
سلام دوستان
من این خبر رو که بهتون گفتم 2 روز پیش شنیدم.
و همونطوری که گفتم برای خط های معمولی میاد.
در جواب اون هایی که میگن سیستم ها ضعیف هست باید بگم که
وقتی این همه خط رو از 10 سال پیش تا الآن داره ساپورت میکنه و همونطوری که می دونید امسال هم
قراره با قیمت کمتر ثبت نام کنند دیگه همه موبایل دار میشن.اون وقت شما میگین سیستم قدیمی وضعیف هست؟
پس نتیجه میگیریم که اپراتور های معمولی از Irancell و taliya خیلی قوی تر هستند و ظرفیت بیشتری هم دارند.
در مورد قیمت هم باید بگم که همانطور که اس ام اس 6 سال پیش اومد و اوضاع خودش رو داشت .
این سیستم هم باید شبیه همون باشه و مدتی ( البته کمتر ) طول میکشه تا جا بیفته و سیر پیشرفت خودش رو
طی کنه . پس به مرور قیمتش کمتر میشه .
مرسی
خداحافظ
اگه راه بندازن مخابرات اون قدر پول در میاره که حتی فکرشم نمی تونید بکنید پس بعید نیست این کارو بکنن !!!
کماکان لذت می بریم !![]()
امکان نداره مخابرات این سرویس را ارایه بده چون نهایت سیستم الان مخابرات sms هست . برای MMS ابتدا باید Gprs فعال بشه که نسلی که مخابرات الان استفاده می کنه فاقد این سرویس هست و تنها اپراتوری که در ایران می تونه این سرویس را ارایه بده ایرانسل هست و اپراتور خصوصی جزیره کیش و بس ...
کاملا رد میکنم.![]()
![]()
mms با دیتای gsm هم کار می کنه .![]()
میشه منبع این حرفت رو بگی. ضمنا mms مگه چه قدر چیزه بزرگیه که شما اینقدر زیرساخت های دیتای سیم کارت
های دولتی رو زیر سوال می برید.
این سرویس واسه این تا به حال فعال نشده بود که تا همین پارسال حتی 25% مردم هم گوشی هاشون همچین
قابلیتی نداشت که فیلم و موسیقی پخش کنه . همین الان هم فقط 50 تا 60% مردم میتونن از این قابلیت استفاده
کنن . پس خواهشن دیگه پست بی پایه واساس نزنید.![]()
![]()
![]()
شما وقتی بخواهید با گوشی MMs بزنید باید اول سرور مورد نیاز در قسمت Gprs گوشی تعریف کرده باشید می تونید امتحان کنید در این مورد مطمین هستم . این سرویس دیتا مخابرات اصلا به هیچ درد نمی خوره و خودتون هم باید اشتراک اینترنت بگیرید و استفاده کنید و قضیه Gprs کاملا جداست ضمن اینکه می بینید ایرانسل هم ابتدا Gprs را فعال میکنه و بعد از آن در ماه بعد MMS را . ایرانسل ابتدای راه اندازی شبکه این امکانات را داشت و سرورهای مورد نیاز را خریداری کرده و Gprs در شبکه تعریف شده است به هر حال در چند هفته آینده صحت ادعای شما مشخص میشه ... این نکته را هم بگم آقای سلیمانی (وزیر ارتباطات) 3 هفته پیش مهمان گفت گو خبری شبکه 2 بود که در جواب سوال مجری برنامه در مورد سرویس های ارزش افزوده برای مخابرات گفت فعلا صوت و Sms برای ما حرف اول را می زنه و هیچ برنامه ای برای بقیه سرویس های ارزش افزوده تا چند سال آینده نداریم ...
این یکی خیلی تایید میشه
من با mahdi موافقم .
باید گوشیتون قابلیت پشتیبانی از رنگهای مختلف رو داشته باشه همچنین یه نیمچه حافظه ای هم برای ذخیره
لازم داره.
در ضمن من فقط گفتم مسوول دفتر امور مشترکین این رو گفت و همچنین گفت که تا چند روز دیگه تو تلویزیون هم
تبلیغ می کنند.
در ضمن بگم چیز خیلی عجیب و غریبی نیست و نیاز به یک کلاغ وچهل کلاغ هم نداره.
خداحافظ
دوستان عزیز وزیر مخابرات هفته پیش توی گفتگوی ویژه خبری که شرکت مخابرات تا اطلاع ثانوی هیچ سرویس ارزش افزوده ای غیر از اس ام اس رو فعال میکنه.هدف مخابرات فقط واگذاری سیم کارت بدون هیچ امکاناتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)