با این استدلالی که شما کردی میشه گفت:
پس نید فور اسپید کربن هم تقلیدی از درایوره.
با این استدلالی که شما کردی میشه گفت:
پس نید فور اسپید کربن هم تقلیدی از درایوره.
منم با نظرت اصلا موافق نیستم..اینجوری همه بازیهای تفنگی و اکشن یه جور تقلید از اولین بازیه تفنگی که ساخته شد هستن....یا هر بازی ماشین سواری تقلیدی از اولین بازی ماشین سواری و...
به نظر من شما باید به روند بازی نگاه کنین تو بازی هایی مانند god father و یا scar face واقعا معلومه که روند بازی میخواد شبیه gta باشه ولی اگه به روند بازی مافیا دقت کنی میبینی که اصلا یه بازی مستقل و بی هیچ تقلیدیه ...
منظورم این بود که Gta فقط پایه گذاره
همین
کلمه ی بهتری هم به جای تقلید پیدا نکردم
معلومه که Mafia بهتره
Driver هم پایه گذار سبک خودشه
به هر حال شرمنده![]()
دوستان اصلا دعوا نکنيد که تاپيک قفل شود وگرنه رکوردار تاپيکهاي دعوا و قفل شده مي شود
ممنون از شما
خودمونیم ولی تاپیک قبلی رو که خودت باعث شدی قفل بشه.
با نظرات دوستان موافقم، به نظر من هر بازی که بشه توش آزادانه چرخید که تقلید از GTA نیست . MAFIA واقعا یه چیزی برای خودش...
Last edited by Sam Fisher 11; 26-01-2007 at 03:54.
آخه تو اون تاپيک داشت در حق اسپلينتر سل نامردي مي کردند بعدش به شرکت بزرگ يوبي سافت توهين کردند![]()
هر کي به يوبي سافت توهين کنه سرش را مي برم![]()
تازه اگر خواستيد بگيد مافيا را اضافه کنم اما نامردي اين gta را با mafia مقايسه کنيم راي ها هم فعلا پدرخوانده اوله فکرش هم نمي کردم پدرخوانده اول باشه اصلا تقليد خوبي نکرده پدرخوانده خيلي بازي افتضاحي بود
هوی حرف حولقومت رو بفهم. اتفاقا من خیلی باهاش حال کردم هم به خاطر حال و هوای کلاسیکش و موسیقی پدرخوانده و هم به خاطر سیستم اکشن جذابش. اگه کسی از فیلم خوشش اومده باشه از بازی هم خوشش میاد.
سم جون بازي قشنگي بود اما خيلي ضعف داشت خواستي بگو تا تو تاپيک مخصوصش بنويسم
من به scarface رای دادم ولی مافیا خیلی باحال بود که تو نظرسنجی نیست
به نظر من و خیلی از دوستان دیگری که یانجا نظر دادیم ، مافیا هیچ ربطی به جی تی ای نداره.
مانند ربط دادن نید فور اسپید به درایوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)