آره
انگلیسی 1و2 رو پاس کردم
ولی از 3 به بعد نمیتونم
منتظر جوابتم
عالی بود بازیش جرف نداره
خوب بود
بد نبود
افتضاح بود بازیش هم مسخره است
آره
انگلیسی 1و2 رو پاس کردم
ولی از 3 به بعد نمیتونم
منتظر جوابتم
دوستان داستان بازی چیه ؟
من این بازی رو تموم کردم. خیلی باحال بود.
باید کمی تو بازی پیشرفت کنی. تازه ماشینهای Kart هم بعد از اتمام بازی میتونی برونی.آقا من کم طاقتم الان 1 ساعته دارم بازی میکنم ولی تا حالا دریغ از یک دوچرخه یا اسکیت کجا باید گیر بیارم
این کلمات رو استفاده کن:آره
انگلیسی 1و2 رو پاس کردم
ولی از 3 به بعد نمیتونم
منتظر جوابتم
Elm, Ism, Lei, Lie, Mil, Elms, Isle, Isms, Leis, Less, Lies, Lime, Mess, Mile, Mils, Miss, Semi, Sims, Slim, Isles, Limes, Miles, Seism, Semis, Slime, Slims, Smile, Slimes, Smiles.
اگر توی کلاسهای بعدیش هم موندی بگو برات کلماتش رو بنویسم. ولی چون آدم هر چیزی رو خودش به دست بیاره بیشتر بهش کگیف میده فعلآ بهت نمیگم تا اگه خودت خودت تونستی ردشون کنی کیف بده بهت.
این زبون انگلیسی هم خیلی به درد میخوره. در مراحل باالاترش وقتی جراتیم کوچک انجچام بدی و ناظمها میان بهت گیر بدن میتونی باهاشون صحبت کنی تا دستاز سرت بردارن!
شما یه بچه ی حدودآ 15 ساله هستین که به یک دبیرستان/دانشگاه میرید و اونجا هم افراد زورگوی زیادی هستن. شما هم باید اینجا با اونها کم کم مبارزه کنید و در نهایت غول غولها بشید! در کل میشه گفتکه یه پا GTA برای خودش هست و خیلی خیلی باحاله.یه مورادی هم داره که بازی رو خیلی جذاب تر میکنه که البته نمیشه ذکر کرد.دوستان داستان بازی چیه ؟![]()
بابا تورو خدا فارسی بنویس ما هم بفهمیم چی میگی مگه قوانین انجمن رو نخوندین فینگلیش=ممنوع
عجب بازی باحالیه تو کفش موندم منم میخوام بازی کنم واسه pc نمیاد؟ گرافیکم128 هستش رمم هم 512 سی پی یو 2.4 میتونم نسخه ی ps2 رو تو کامپیوتر اجرا کنم؟
Last edited by morteza_m2n; 07-07-2007 at 21:06.
[QUOTE=SepehrR;1280669]من این بازی رو تموم کردم. خیلی باحال بود.
باید کمی تو بازی پیشرفت کنی. تازه ماشینهای Kart هم بعد از اتمام بازی میتونی برونی.
این کلمات رو استفاده کن:
Elm, Ism, Lei, Lie, Mil, Elms, Isle, Isms, Leis, Less, Lies, Lime, Mess, Mile, Mils, Miss, Semi, Sims, Slim, Isles, Limes, Miles, Seism, Semis, Slime, Slims, Smile, Slimes, Smiles.
اگر توی کلاسهای بعدیش هم موندی بگو برات کلماتش رو بنویسم. ولی چون آدم هر چیزی رو خودش به دست بیاره بیشتر بهش کگیف میده فعلآ بهت نمیگم تا اگه خودت خودت تونستی ردشون کنی کیف بده بهت.
این زبون انگلیسی هم خیلی به درد میخوره. در مراحل باالاترش وقتی جراتیم کوچک انجچام بدی و ناظمها میان بهت گیر بدن میتونی باهاشون صحبت کنی تا دستاز سرت بردارن!
شما یه بچه ی حدودآ 15 ساله هستین که به یک دبیرستان/دانشگاه میرید و اونجا هم افراد زورگوی زیادی هستن. شما هم باید اینجا با اونها کم کم مبارزه کنید و در نهایت غول غولها بشید! در کل میشه گفتکه یه پا GTA برای خودش هست و خیلی خیلی باحاله.یه مورادی هم داره که بازی رو خیلی جذاب تر میکنه که البته نمیشه ذکر کرد.[
آقا دستت درد نکنه
دمت گرم
من خودم تا 25% رفته بودم
اینارو هم امتحان میکنم
نه برای PC نمیاد. تنها برای PS2 و Xbox اومده.(برای 360 نه هااا.همون Xbox 1 .)عجب بازی باحالیه تو کفش موندم منم میخوام بازی کنم واسه pc نمیاد؟
پس با این حساب بازی قشنگی باید باشه .
در مورد اون مسائل منظورت چیه ؟ ( + 18 ؟ )
یه نموره آره. البته خیلی هم هاد نیست ولی در کل حرکات زشتی این شخصیتمون انجام میده که اصلآ پسندیده ی یک پ=سر باشخصیت نیست.(البته این پسره هم که اشمش جیمی هپکیینز هست پسر با شخصیتی نیست!)در مورد اون مسائل منظورت چیه ؟ ( + 18 ؟ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)